Mesaj yazdiydimda sildim yanlis oldu yazmisim.Yanlış oldu derken ?
Mesaj yazdiydimda sildim yanlis oldu yazmisim.Yanlış oldu derken ?
Aynen yeni basladi sinir bozucu gereksiz seyFacebook sponsor vb. reklamlar sizde de çıkıyormu tapatalkta ?
Hayır bende çıkmıyor o yüzden güncellemiyorum.Facebook sponsor vb. reklamlar sizde de çıkıyormu tapatalkta ?
Bir ara o yüzden guncellemedim tapatalk ta reklam var mı diye sormuştum o gün güncelledim daha da güncellemiyorumAynen sinirini bozuyor insanın virüs bulaştı sandım ilk. Lazzz bunları biliyorsun bilgilendirmiyorsun ayıp valla 😀
Çekiliyormuş derken uygulamayı kaldıracak anladığım kadarıyla ?Facebook androidden cekiliyormus dogru mu
Yes buda kötü yaÇekiliyormuş derken uygulamayı kaldıracak anladığım kadarıyla ?
Saçmalamış kim iddia ettiyseYes buda kötü ya
Shiftdelete de yaziyorSaçmalamış kim iddia ettiyse
Görmedim bi bakayım ne yazıyorShiftdelete de yaziyor
Sanmam. Çok saçma bir hareket olur insan kendi ayağına sıkar mi hiçFacebook androidden cekiliyormus dogru mu
Suan magazada ama dimiKonunun içeriği ilginç ve durum ciddi gözüküyor. Bilgi sahibi olmadan konuşmamak gerekiyor (bu kendimeydi) ☺ adamlar uygulamayı mağazadan kaldırıp deneme bile yapmış. Şu an için bizlik bir durum yok. Şöyle bir örnek vereyim. Windows telefonların tercih edilmeme sebebi uygulama desteğinin olmaması. Sadece facebook androidi çokta etkilemez sonuçta facebook aktif kullanıcıları da en çok mobilden giriş yapıyor. Orta yol bulunur.
Bence deSanmam. Çok saçma bir hareket olur insan kendi ayağına sıkar mi hiç
Global mağazadan çekilmemiş anladığım kadarıyla. Çin pazarında bir bölgede kaldırılmış 1 hafta yazıdan anladığım kadarıyla durum bu. Evet şu an mağazadaymış.Suan magazada ama dimi
Sadece cinden cekersen tabi etki gormezdin global çekim olurda etki buyuk olur facebooktaGlobal mağazadan çekilmemiş anladığım kadarıyla. Çin pazarında bir bölgede kaldırılmış 1 hafta yazıdan anladığım kadarıyla durum bu. Evet şu an mağazadaymış.
Çin veya hindistan 5 dk önce okuduğumu hatırlayamadım [emoji1] herneyse öyle bir durumda her iki tarafında zararına olur. Sonuçta facebook olmayan telefonu kızlar ne yapsın [emoji1] biz erkekler özellikle ben facebook kullanımını sırf oyun ve forum girişleri için yapıyorum. Her ne kadar aktif kullanıcısı artsa da eskisi gibi değil. Instagram ve whatsapp resim ve mesajlaşma için ideal. Anlık etkileşimde de twitter daha tercih sebebi.Sadece cinden cekersen tabi etki gormezdin global çekim olurda etki buyuk olur facebookta
Valla kalkarsa iki tarafta zarara girer iphone yarar buÇin veya hindistan 5 dk önce okuduğumu hatırlayamadım [emoji1] herneyse öyle bir durumda her iki tarafında zararına olur. Sonuçta facebook olmayan telefonu kızlar ne yapsın [emoji1] biz erkekler özellikle ben facebook kullanımını sırf oyun ve forum girişleri için yapıyorum. Her ne kadar aktif kullanıcısı artsa da eskisi gibi değil. Instagram ve whatsapp resim ve mesajlaşma için ideal. Anlık etkileşimde de twitter daha tercih sebebi.
Ilk defa böyle bir yorum görüyorum. Ben Android kullanıyorum, değiştiremediğim, ulaşamadığım bir tane bile dosya yok. Note 3 te note 5 yazılımını kullanıyorum, herşeyi ile. Bence siz Androidi keşfetmeden vazgeçmişsiniz.Rengi gold oldugu icin birazda hevesim gecti siyah olsa belki satmazdim ama. Ben telefon ozellestirmeyi cok severim. Androidde ozellestirebilecegim hicbirsey yok. Iphone 6 da bi jb yap telefondan daha fazlasi cebinde oluyor. Note 5 i bi hevese aldiydim heves kacti
Androidde ozellestirme hic stabil degil. Yanlis biseyde bile hemen hata veriyor. Siz sadece custom romlari ozellestirmek olarak goruyorsaniz dediginiz dogrudur..Ilk defa böyle bir yorum görüyorum. Ben Android kullanıyorum, değiştiremediğim, ulaşamadığım bir tane bile dosya yok. Note 3 te note 5 yazılımını kullanıyorum, herşeyi ile. Bence siz Androidi keşfetmeden vazgeçmişsiniz.
Androidde ozellestirme biraz daha karışık ve daha cok bilgi sahibi olman gerekiyor..Androidde ozellestirme hic stabil degil. Yanlis biseyde bile hemen hata veriyor. Siz sadece custom romlari ozellestirmek olarak goruyorsaniz dediginiz dogrudur..
Acikcasi androidle fazla ugrasmak istemiyorum elimde kalir fln cope atmak zorunda kalirimAndroidde ozellestirme biraz daha karışık ve daha cok bilgi sahibi olman gerekiyor..
Ama sonra istedigini yap
Peki lazzzKonu Hindistan değil note 5.