MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
[MENTION=477457]MertK4[/MENTION] banlayın arkadaşı eyyy moderatör. Post kasıyor.
Bir delimiz eksikti o da oldu.
Pişşt piştÇözeyim mi şifreni ?:lol:
Bu aralar troll eksik olmuyor. Ah moderatör olacaktım.
Bu aralar troll eksik olmuyor. Ah moderatör olacaktım.
O şeyleri şifresiz yazsam direkt olarak konu kapatılırdı, içindeki şeyler kurallara uymuyor. Hakaret değil ancak başka sorunlar var.Bir delimiz eksikti o da oldu.
O şeyleri şifresiz yazsam direkt olarak konu kapatılırdı, içindeki şeyler kurallara uymuyor. Hakaret değil ancak başka sorunlar var.
İtiraf etmek istedim sadece, kimse anlamasa dahi...Arkadaşım bilmememiz gereken şeyi foruma neden yazıyorsun?
Akşam akşam bunun milleti uğraştırmaktan başka ne mantığı olabilir? Hayır veriyorsun bulursan yazma diyorsun. İtiraf edeceğin yer de burasi değil. Kimle ne yasadiysan ona etmelisin.İtiraf etmek istedim sadece, kimse anlamasa dahi...
Bu da bir şuç değil, değil mi ?
Dediğim gibi mesajı olduğu gibi yazsaydım sorunlar oluşabilirdi, bu yüzden şifreleme yaptım. Eğer birisi şifreyi çözmeyi başarıp söylerse yine aynı şey olacaktı. Bu yüzden söylememelerini istedim. Günlük yazmak gibiydi, sadece diğer insanların da okumalarını ancak anlayamamaları istedim.Akşam akşam bunun milleti uğraştırmaktan başka ne mantığı olabilir? Hayır veriyorsun bulursan yazma diyorsun. İtiraf edeceğin yer de burasi değil. Kimle ne yasadiysan ona etmelisin.
Şifreleme bunun için işte, ancak benim yazdıklarım hakaret değildi tek fark bu.Bu adam bugün bana çok fena küfür ettirecek ve en kalitelisinden ban yiyeceğim.
Sen fazla gerildin, sakin ol sorun yok ortada küfür edecek ban yenilecekBu adam bugün bana çok fena küfür ettirecek ve en kalitelisinden ban yiyeceğim.
Sen fazla gerildin, sakin ol sorun yok ortada küfür edecek ban yenilecek![]()
Aynen bende merak ediyorumconficker belası ban yemiş neden yedi ki acaba :mellow:
Aynen uğraşmak zor burada.1 ay kafa dinlesin o zaman. [emoji99]
Bunları içinde saklamak her şeyden daha çok sinir bozucu...Çok sinir bozucu.
Bunları içinde saklamak her şeyden daha çok sinir bozucu...
Neyse verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim, iyi akşamlar geçirin.
Kardeşim tamam paylaşırım sorununu, suan üzerine çok gelindi farkındayım fakat şifre ile yapman çok saçma oldu. Burda en kötü şeyini paylaşan üye gördüm maddi yönden daha küçük biri olarak. Elimizden gelen desteği verdik.Bunları içinde saklamak her şeyden daha çok sinir bozucu...
Neyse verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim, iyi akşamlar geçirin.
Hocam lütfen fazla gittiniz üzerine, biraz empati lütfen deneyin.Sen ciddisin. Profesyonel destek almalısın bence.