- Reaksiyon puanı
- 557
[MENTION=460876]yucesezar[/MENTION]
Ne yüklediysen artik mesajin bende görünmüyor.
Grup herkese açık kendin de katılabilirsinbenide gruba alır mısınız ? steam id : talhamerttufan
shiftdelete yazınca bulamamıştım "ShiftDelete.net" yazmak gerekiyorGrup herkese açık kendin de katılabilirsin
Beyler bende enpara varda ocak ayı hakkımı kullanmadım çünkü alacak oyunlarımı aldım diyorum cs go dan ve çeşitli oyunlarla 50 tl ye tamamlasam gift olarak alsam sonra satmaya kalksam bir sıkıntı olur mu? güvenli bir şekilde satabilirmiyim
BuyurSteam'in android uygulaması'ndan oyun satın alan var mı?
Oluyor mu?
Oluyor. Sorunsuz 2 tane oyun aldım.Oluyor mu?
Ya işte burada olanları steam'de bulmak için kurulmuş birde oyun çekilişi falan yapıyorlar ama çekiliş şartları bayağı uçuk.Sdn grubu fos. Pek bir.yararini goremedim.
Benim arkadas listemde 5-6 kisi vardir forumdan. Muhabbetimin oldugu. Saglam insanlar. Toplamda da 15 falandir sanirim. Bir ara deli gibi L4D2 yapiyorduk. Makara oluyordu. Ozledim o gunleriYa işte burada olanları steam'de bulmak için kurulmuş birde oyun çekilişi falan yapıyorlar ama çekiliş şartları bayağı uçuk.
Şimdi de yapsak ya olmaz mi? Oyunu yuklesin herkes oynayalim. Aklımda Ets2 oynamak vardı ts açarak hem sohbet edelim hem gezelim diye. Sonra bir kaç sorun çıktı ayarlayamadim. Eger gelecek olursa ben herşeyi ayarlayabilirim.Benim arkadas listemde 5-6 kisi vardir forumdan. Muhabbetimin oldugu. Saglam insanlar. Toplamda da 15 falandir sanirim. Bir ara deli gibi L4D2 yapiyorduk. Makara oluyordu. Ozledim o gunleri
Ben varım.Şimdi de yapsak ya olmaz mi? Oyunu yuklesin herkes oynayalim. Aklımda Ets2 oynamak vardı ts açarak hem sohbet edelim hem gezelim diye. Sonra bir kaç sorun çıktı ayarlayamadim. Eger gelecek olursa ben herşeyi ayarlayabilirim.
beyler arkham knight evet sorunlu ama oyun da çok güzel bir oyun, youtubeda 970 ile testlerini izledim ikinci kez steame geldikten sonraki halini, 40 fps falan hiç haz etmesem de aslında oynanabilir bi değer, satın almalı mıyım ne dersiniz
[video=youtube;VHnfBhE4wYY]https://www.youtube.com/watch?v=VHnfBhE4wYY[/video]
GPU kullanımı hiç %90 üzerine çıkmıyor neredeyse, şaka gibi optimizasyon yapmışlar hatta yapmamışlar
Ya bu steam cüzdanın da para olmadan skin satın almanın bir yolu yok mu?
2-3 liralık skin için büyük meşakkat.Yok maalesef. Cüzdana para eklemen gerekiyor.
Ben 30 fps lock the crew oynuyorum, bi noktadan sonra alışıyo insan. İlk 5 dakka sıkıntı amaSırf 45-70 arası fps alıyorum diye yırtılam oluyor, mecbur katlanıyorum.
Kesinlikle öneririm hocam şahsen benim kart 30fpsde dahi kaldırsa alırdım. Tavsiyem diğer oyunları da oyna serideki, daha sonra knight oyna.beyler arkham knight evet sorunlu ama oyun da çok güzel bir oyun, youtubeda 970 ile testlerini izledim ikinci kez steame geldikten sonraki halini, 40 fps falan hiç haz etmesem de aslında oynanabilir bi değer, satın almalı mıyım ne dersiniz
[video=youtube;VHnfBhE4wYY]https://www.youtube.com/watch?v=VHnfBhE4wYY[/video]
GPU kullanımı hiç %90 üzerine çıkmıyor neredeyse, şaka gibi optimizasyon yapmışlar hatta yapmamışlar
Kesinlikle öneririm hocam şahsen benim kart 30fpsde dahi kaldırsa alırdım. Tavsiyem diğer oyunları da oyna serideki, daha sonra knight oyna.
Hocam daha eskiye gitmek istemiyorum dedin ama origins hikaye sırası olarak zaten en eskisiorigins'i oynadım, daha eskiye gitmek istemiyorum![]()