Xperia M5 Şarj Problemi

Slanting Eyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu geçen gün aldım gayet memnunum şarjı dışında.. Aşırı Çabuk tükeniyor ve çok geç doluyor hadi çok geç dolmasını geçtim fakat bu çabuk tükenme sorunu biraz can sıkıcı mesajlaşırken şarjın %41 den %40 a %39 a 37 e vs hızlı bi şekilde düştüğünü görmek hoş değil bunun bu çözüm var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefonu geçen gün aldım gayet memnunum şarjı dışında.. Aşırı Çabuk tükeniyor ve çok geç doluyor hadi çok geç dolmasını geçtim fakat bu çabuk tükenme sorunu biraz can sıkıcı mesajlaşırken şarjın %41 den %40 a %39 a 37 e vs hızlı bi şekilde düştüğünü görmek hoş değil bunun bu çözüm var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..
Arka kamerada uzak bulanık gösteriyor mu

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yaklaşık 20 gün önce m5 aldım ve normal arka kamerası ile foto çektiğimde auto focus yapmıyordu. Aldığımın ikinci günü farkettim ve hemen aldığım yere geri götürdüm. Sony e dilekçe yazıldı ve kutulu değişim yapıldı. Ancak sony de cihaz kalmamış, stoklardan yeni sıfır kutulu cihaz verecekler.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Mediatek in islemcilerinin cogu boyle. Guc tuketimi fazla ve hizli sarj destegi yok. Gunumuzde bu iki dezavantaj kullanicilari cok rahatsiz ediyor. M5 i tavsiye ettigim bir cihaz cunku teknik ozellikleri bakimindan fiyati uygun ama mediatek bence buyuk bir eksi. Sahsen kendim mediatek pek tercih etmiyorum. Ya snapdragon yada exynos.

Slanting Eyes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 20 gün önce m5 aldım ve normal arka kamerası ile foto çektiğimde auto focus yapmıyordu. Aldığımın ikinci günü farkettim ve hemen aldığım yere geri götürdüm. Sony e dilekçe yazıldı ve kutulu değişim yapıldı. Ancak sony de cihaz kalmamış, stoklardan yeni sıfır kutulu cihaz verecekler.
iyi yapmışsın dostum hayırlı olsun tekrar

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
M5 aldım, z3c den tek farkı eksisi olarak radyo sesi

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
M5 te radyo sesi z3c ye göre daha düşük, güncelleme ile düzelir mi acaba, yoksa eski cihazım olan z3c yi geri alma imkanım varken, radyo için geri alayımmı

W

winwin

SDN Okuru
2 GUN oldu m5 alalı keske almasaydım 4 saatte sarj oluyor, cep sobası gıbı ısınıyor sarj 1 dk da %1 ınıyor kullanımda.

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla hız ve ses açısından tekrardan z3c me geri dönüş yaptım

balper

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu telefonu seviyorum. Bunun miyadı dolunca da alacağım z5c dir

EyupNadi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arka kamerada uzak bulanık gösteriyor mu

Balper hocam M5 de gec şarj olma icin kamerada uzak bulanık görünüyomu demissin. Bende oluyor şarj ile bir baglantısı var mı acaba.? Gec şarj olup erken bitiyor şarj.?

İsm42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar neden gec doldugunu size söyliyim suan sony m5 in kullandıgı sarj adaptoru 850 amper ama samsungun 2.0 a lık adaptorunu takarsanız 45 dakkada doldurur bendede sony m5 var kendı sarj aletı tam 5 saate dolduruyor başka sarj aleti ise 45 dakka yani sony 2010 yılındakı cıkardıgı telefonların sarj aletını kullandırıyor bize