Neden Turkcell kullanıyorsunuz?

Neden Turkcell kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    195

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sınırsız internet (adil kullanım hakkı 2 gb. sonrasında 128'e düşüyor.) Her yöne 2000 sms, 500 dk. konuşma. 29 TL. (Avea)

Her hafta rutin telefon geliyor Turkcell'den 25 TL. internet 2 GB. 500 dk. konuşma, ? sms. interneti sınırsız vermiyor bu yüzden yavaş bile olsa AVEA benim için çok iyi.
Sinirsiz interneti olan hangi paket faturasizmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mobilde akk avea ile geldi uyanında balığa çıkalım... LTE ( 4G ) ilede avea ile uygulanır...

turan4646

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell neden kullanılır? Avea nın kesintili konuşturmasından bıkıldığı için.
Turkcell in rakibi var mıdır? Vardır, Vodafone , Turkcell kadar iyidir, Avea kadar ucuzdur.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Turkcell neden kullanılır? Avea nın kesintili konuşturmasından bıkıldığı için.
Turkcell in rakibi var mıdır? Vardır, Vodafone , Turkcell kadar iyidir, Avea kadar ucuzdur.
TURKCELL rakipsizdir ama ne konuda ? Çekim gücü + İnternet hızı .... Bu kadar basit ve açıklayıcı .

Reaksiyon puanı
16,128
ama tv uygulaması düzgün ve turkcell harici internetle de çalışıyor gerçi superonline fiber o internet...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Öyle ise soru sizi kapsamıyor zaten.yani çöp mesaj.:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yani marka milliyetçilerinden vazgeçtim bari operatör milliyetçiliği yapmasaydınız iyiydi. Hepsini kullandım.eskişehirin ortasında merkezde oturuyorum.evde internet çekim hızı kötü. ancak dışarıda mnesela işe gidip gelirken kesilmiyor internet.Türkcell den bahsediyorum.Dağbaşında Bu çekti AVEA avel avel baktı kaldı.
Anlaşılan şu Ne kadar ekmek o kadar köfte.para önemliyse Türkcellden uzak durun nerde çekerse orada kullanın.Haa diyorsanız ki ne verirlerse onu yemek zorunda değilim o halde de AVEA dan uzak duracaksınız demektir. Vodafone aveadan hızlı ama o da internet konusunda sınıfta kalır bence .duyduğum kadarıyla vodafone da avea altyapısı kullanıyormuş.doğrudur yanlıştır bilemem. Şu an türkcell kampanya fiyatı iyi diye kullanıyorum sonra değiştirip yeni kampanya da yeniden türkcell düşünüyorum .bence en mantıklısı bu.saygılar.

Yaklaşık 3 yıl önceki mesajı alıntılayarak cevap verdiğini zanneden ve cevap sayısını arttıran yeni üyecik... kendi komik durumlara düşürme

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Çekim gücü vs eskidendi. Şuan telefonumda Turkcell 3G 3-4 çubuk çekmesine rağmen internet hızı çok yavaş özellikle upload hızı.
45 tl ye 4 gb turbo internet aldım. dosya indirirken saniyede 1-2mb hızları görüyorum ama gezinti ve upload çok yavaş.
Sanırım tekrar vodafone a geçeceğim

osip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çekim gücü hikaye ama sağlık olsun

YLMZSR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çekim gücü ve yüksek mobil hızı

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
evde bir tek o çekiyor

mraliaras

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Kalite dediler geldik Turkcell'e ama benim sevdiğim tek bir yönü var mobil veriyi kapatınca kalan paketin anlık karşında direk gözükmesi. Avea da otomatik gelmeyi bırak mesaj atıyorsun son 12saatdi galiba kalan paketini gösteriyor.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
çekimgücü ve müşteri hizmetleri için.bir ara vodafon a geçtim 2 ay dayanabildim şimdi yine türkcell kafa rahat

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
20 tl ye verdikleri 8gb için, çekim kalitesi için, konuşma paketime ilave 2gb daha verdikleri için vs

firtinax

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ya bırakın çekim gücünü istanbul gaziosmanpaşda oturuyorum odamda tek kademe çekiyo balkonda full çekio sadece 3g desen odamda hiç olmadı istanbulun en kalabalık ilçesindeyim birde. Binemızında 3 çevresi açıklık yol kenarında. Birde 165 tl lik paketim var full paket + s3 kampanyası 1000 dk konusmuyorum bile her ay bana diğer ücret diğer ücret diye 220 den aşağı fatura gelmiyo online işlemden fotosunu koysam buraya inanamazsınız gelen faturalara gecen ay 300 tl geldi aradım sesli mesaj servisi aranmış diyo bana konusma süresini geçmişiniz dio 150 tl ek konusma süreniz var dio 75 tl ye 1000 dk veriyolar 50 dakka paket haricinde aşmısım diye 150 tl fark alıyolar. Dün yine 218 tl lik gelmiş 24 ay tahattütüm olmasa şimdi iptal edicem....

İstisnalar....

Reaksiyon puanı
16,128
Turkcell'de faturalı niye alıyorsunuz ki tuzunuz mu kuru?
felsefe açık ve net fatura'dan kaç ölümüne kaç matrix'te ajanlardan kaçıyor gibi kaç...

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ben degiştim calıstıgım yerde cekmıyo.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
49 TL ye 1000 Dk HY + 1000 SMS HY ve 4GB internet (Turbo değil) paketini kullanıyorum. Diğer operatörlere göre pahalı ama kalite konuşuyor. Nasıl İphone 6 donanım olarak S3 e bile ancak eşit iken fiyatı 4 katı ise kalite Turkcell için de aynı. Çekmediği yer yok , en hızlı internet onda vs vs. Düşünün DÜZCE'nin güzel bir köyünde H+ ile 29Mbps download yapıyorsunuz.TTNET bile 6Mbps ye erişemiyor...

Reaksiyon puanı
16,128
izmir de küçümsediğimiz ışıkkent'te turkcell h+ çekiyordu videolarda hiç sorun olmuyordu tel öldü...

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bende iki aydır turkcelldeyim. Gerçekten diğer operatörlere göre çok pahalı.