Samsung S6 Edge vs Sony Xperia Z5

reyonidas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
ortaya bisey atıp kacmak en guzeli zaten.istersen arastır ama f/p olarak adam akıllı tel yok zaten fiyatlar cok ucuk stabillik olsun fiyat olsun snap 801 hala guzel ve kullanımı cazip kalır.
Siz kolaya kaçıyorsunuz demeyi çok isterdim ama konunun dışına çıkmayalım. Hocam bu seviyede note 5 s6 edge lg g4 gibi modeller ki özellikle note 5 ısınma sorunu neredeyse olmayan modeller. Note 5 kendim kullanıyorum oyun oynarken 38 derece civarında telefon. Isındığını hissetmiyorum. Hızlı şarjda iken ısınıyor sadece. Oda olsun artık. Fiyatıda 2300 tl ve z5 göre donanım olarak çok daha iyi durumda. Ben sizin önerilerinize birşey demedim zaten doğrusunuz. Ancak bu seviyede ısınmayan telefonlarda var yani.

siyah kuğu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tercihim s6 edge olacak sanırım ama 64 olursa..
64 gb alamazsam z5

reyonidas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz kolaya kaçıyorsunuz demeyi çok isterdim ama konunun dışına çıkmayalım. Hocam bu seviyede note 5 s6 edge lg g4 gibi modeller ki özellikle note 5 ısınma sorunu neredeyse olmayan modeller. Note 5 kendim kullanıyorum oyun oynarken 38 derece civarında telefon. Isındığını hissetmiyorum. Hızlı şarjda iken ısınıyor sadece. Oda olsun artık. Fiyatıda 2300 tl ve z5 göre donanım olarak çok daha iyi durumda. Ben sizin önerilerinize birşey demedim zaten doğrusunuz. Ancak bu seviyede ısınmayan telefonlarda var yani.
tamam hak vermem lazım.Exynos 7420 guzel is cıkarıyor fakat not 5 tel de islem yok iken bostaki ram 1.5 gb sd kard yok su gecirmezlik yok.batarya olarakta sony daha iyi.Her telin kendine gore artıları var not 5 kullanmadım ama kamerası guzeldi denemistim.ama z5 kullandım ve not5 i goklere cıkarıp z5 kusumsemenın yeri anlalmsız kamerada gayet iyiydi.Ama suan tel almak biraz mantıksız gibi 2016 ocak gibi snap 820 li teller gelecek exynos un yeni islemcisi cikacak vesaire. biraz daha beklemek en mantıklısı.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
tamam hak vermem lazım.Exynos 7420 guzel is cıkarıyor fakat not 5 tel de islem yok iken bostaki ram 1.5 gb sd kard yok su gecirmezlik yok.batarya olarakta sony daha iyi.Her telin kendine gore artıları var not 5 kullanmadım ama kamerası guzeldi denemistim.ama z5 kullandım ve not5 i goklere cıkarıp z5 kusumsemenın yeri anlalmsız kamerada gayet iyiydi.Ama suan tel almak biraz mantıksız gibi 2016 ocak gibi snap 820 li teller gelecek exynos un yeni islemcisi cikacak vesaire. biraz daha beklemek en mantıklısı.
Z5'ten s810 işlemciyi çıkartırsak harika telefon. İşlemci nedeniyle eleştirdim zaten. Kamera konusunda da bence hala olmamış. Kötü değil ama çok iyi de değil. Aslında en mantıklısı sizin dediğiniz gibi beklemek. Samsungun güncelleme desteğinden dolayı s6 edge almak pek mantıklı değil 1 sene sonra keser desteğini böyle de gıcık bir firma [emoji2]

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
oynadıgım oyunlar; clash of clans, nfs, asphalt 8.
video taşımam..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

müzikleri mp3ümde saklıyorum, ama oyunlarımdan ve fotoğraflarımdan vazgeçmek istemiyorum.
yani neyi önerdiğinizi anlamadım ama z5'i önermiyorsunuz anladım :)
o zaman sıkıntı olmaz kardeş 32 gb yeter.....