Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] hocam bana ekranı full kaplayan (kalitesi önemli değil) öncelikli olarak şeffaf film, yoksa kırılmaz cam önerir misin en acilinden. Ekranı tam kaplamıyor bende ki film ve çok küçükte olsa bir çizilme var.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Mobil uygulamada dediğin yeri bulamadım ki zaten gmaili yönlendirmek istemiyorum. Diğer hesaplarımı gmaile yönlendiricem normal internet sayfasından girersem [emoji2]
Mobil uygulamada bu seçenek yok bilgisayardan gireceksin hepsinde ay neredeyse belkin yerleri farklıdır diğer hesaplarına göreceksin ayarlara geleceksin yönlendirme veya mail yönlendirme yapacaksın. Ss paylaşırım bir kaç saat sonra.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] hocam bana ekranı full kaplayan (kalitesi önemli değil) öncelikli olarak şeffaf film, yoksa kırılmaz cam önerir misin en acilinden. Ekranı tam kaplamıyor bende ki film ve çok küçükte olsa bir çizilme var.
Hocam nomal jelatin her yerde var markaya pek takılma, kırılmaz istiyorsan ipg var ama görüntüyü çok bozuyor koruyucu kirilmiyor ama ekran kırılıyor nasil oluyor bilmiyorum cama yapıştırdım çekiç ile koruyucu olan yere vurdum kırıldı ama jelatin de problem yoktu.

b.kilicaslanbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar, son guncellemeden midir bilmem suansa telwfonum kafayi yemis durumda. Rehberi goremiyorum sureklo guncelleniyor yaziyor. Takiliyor telefon. Ve gece telefonu hic kullanmama ragmen tam yuzde 55 sarj tukettigi glzukuyor. Kafayi yicem ne yapmaliyim

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Mobil uygulamada bu seçenek yok bilgisayardan gireceksin hepsinde ay neredeyse belkin yerleri farklıdır diğer hesaplarına göreceksin ayarlara geleceksin yönlendirme veya mail yönlendirme yapacaksın. Ss paylaşırım bir kaç saat sonra.
Zahmet etme pcden oluyorsa hallederim o kadar cahil değilim [emoji2]
Hocam nomal jelatin her yerde var markaya pek takılma, kırılmaz istiyorsan ipg var ama görüntüyü çok bozuyor koruyucu kirilmiyor ama ekran kırılıyor nasil oluyor bilmiyorum cama yapıştırdım çekiç ile koruyucu olan yere vurdum kırıldı ama jelatin de problem yoktu.
Her yerde varsa bana niye denk gelmiyor ama sultangazide oturuyorum bu tarafta pek çeşit olmuyo o yüzden olan bir yerin adresi varsa alabilirim şu an gündem maddemiz bu sınavım olmasına rağmen.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557

Her yerde varsa bana niye denk gelmiyor ama sultangazide oturuyorum bu tarafta pek çeşit olmuyo o yüzden olan bir yerin adresi varsa alabilirim şu an gündem maddemiz bu sınavım olmasına rağmen.
hocam sultangazi'de olursa şaşrır'ım zaten cebeci'de bulabilirsiniz! orada mutlaka vardır.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Kadıköy'de bulabilirsiniz normal jelatini hepsi neredeyse standarttır fark etmeyrcek.

Ben size cahil demek istemedim daha rahat bulmanz için kolaylık sağlamak için ss
Eklerim dedim siz bilirsiniz.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Kadıköy'de bulabilirsiniz normal jelatini hepsi neredeyse standarttır fark etmeyrcek.

Ben size cahil demek istemedim daha rahat bulmanz için kolaylık sağlamak için ss
Eklerim dedim siz bilirsiniz.
Yapma lazzz cahil dedin bana [emoji2] dostum yardımcı olmak için söylediğini bende biliyorum ama bende zahmet etmeni istemediğimden(sınavlara çalışıyosun) o şekilde takıldım sıkıntı yok dostuz [emoji2]

Kadıköye karşıya geçmeye üşeniyorum ama gidicez mecbur.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yapma lazzz cahil dedin bana [emoji2] dostum yardımcı olmak için söylediğini bende biliyorum ama bende zahmet etmeni istemediğimden(sınavlara çalışıyosun) o şekilde takıldım sıkıntı yok dostuz [emoji2]

Kadıköye karşıya geçmeye üşeniyorum ama gidicez mecbur.
Dogubank ta da vardır her yerde var bunlardan. Dogubank ta bulma olasılığın daha yüksek.

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar s6edge alsam. Note5 almadığıma pişman olurmuyum ( s6edge i görünüşü için )

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar s6edge alsam. Note5 almadığıma pişman olurmuyum ( s6edge i görünüşü için )
Olmazsin cok bir farki bulunmuyor s6 edge plus al bence o daha guzel:) birde o yan ekranin ufakta olsa note 5 gore artisi var kullanim kolayligi:) note 5 inde kalem artisi var kisacasi esitler ama plus ı al 4 gb ram var

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ya plusını almamda işte bakalım. 3gb ram nasıl olur bide s6 edge in bataryası birgünü zor çıkarıyor muabbeti varmış oyüzden korkuyorum biraz note5 daha cazip geliyor. Ama şıklık bakamından kesinlikle s6edge ya :) of of napıcam

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Ya plusını almamda işte bakalım. 3gb ram nasıl olur bide s6 edge in bataryası birgünü zor çıkarıyor muabbeti varmış oyüzden korkuyorum biraz note5 daha cazip geliyor. Ama şıklık bakamından kesinlikle s6edge ya :) of of napıcam
niye plus alman bence cok ıyı note 5 aynı zaten boy vs

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ya s6edge kadar şık durmuyor bence ve arka tarafı düz olunca note5 gibi tek elle rahat tutulmuyor oyüzden şirin şık bişiy alırsam s6edge büyük ekran istersem note5. Önümde daha 1 ay var veririm kararımı inş ozamana kadar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S6 edge al o zaman 3 gb ramde problem yok kullanan insanlar var sikinti yok

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar hızlı şarjda şarj kablonun telefona bağlandığı noktada kablonun sert plastiginde ısınma oluyor mu sizde de ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Son zamanlarda dikkatimi çekti daha önce dikkat etmedim normal bir udurm ama sadece bende mi diye öğrenmek istedim teşekkürler herkese :)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Hızlı şarjda kablo telefon şarj cihazı hepsi ekip olarak ısınıyorlar bende 😀😀😀😀