Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Oyun olarak bia3 dead effect UFC asphalt 8 sniper fury ve dude perfect 2 oynuyorum
Oyun da arıyordum bunlar iyi oldu birde daha çok araçlar olarak uygulama bakıyorum değişik bişiler arıyo insan bazen ve birde iş takibi için everynote kullanıyorum baska önerdiğiniz varsa onları da denerim diğerine telefonun kendi e-posta uygulamasını kullanıyorum bu konudada öneriniz varsa mail uygulaması kullanan süper olur

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Oyun da arıyordum bunlar iyi oldu birde daha çok araçlar olarak uygulama bakıyorum değişik bişiler arıyo insan bazen ve birde iş takibi için everynote kullanıyorum baska önerdiğiniz varsa onları da denerim diğerine telefonun kendi e-posta uygulamasını kullanıyorum bu konudada öneriniz varsa mail uygulaması kullanan süper olur
Cloudmagic e-mail uygulaması var tüm posta türlerini destekliyor. İşinin ehli ancak dil desteği yok.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Valla bende oyun ve sosyal medya haricinde cok uygulama yok zedge(telefon wallpaperları bulunuyor) diger uygulamalarimda zaten kendime yarayan seyler:) navigasyon mobil iett falan filan:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ya uygulamayı sevdim fakat şirket maillerini ne yaptıysam kuramadım daha doğrusu pop3 bulamadım imap çıkıyor hep karşıma
Arkadaşım tavsiye etmişti uygulamayı ama dil olmadığından kullanma fırsatım olmadı o nedenle yardımcı olamam bu konuda.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cloudmagic e-mail uygulaması var tüm posta türlerini destekliyor. İşinin ehli ancak dil desteği yok.
Daha kolayı var ben öyle yapıyorum hemde fazla senkron olmadığı için daha az şarj yiyor diye düşünüyorum, bütün diğer e-posta hesaplarımı tek bir e posta hesabına yönlendirdim 7-8 tane e posta hesabına gelen tüm mailler tek bir hesapta birleşiyor şuan bende böyle :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Daha kolayı var ben öyle yapıyorum hemde fazla senkron olmadığı için daha az şarj yiyor diye düşünüyorum, bütün diğer e-posta hesaplarımı tek bir e posta hesabına yönlendirdim 7-8 tane e posta hesabına gelen tüm mailler tek bir hesapta birleşiyor şuan bende böyle :)
Böyle bir olayın varlığından haberim yoktu. Peki Gmail hesabıma diğer hesapları yönlendirebiliyor muyum ?

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Beyler kablosuz sarj standi hizli sarj etmiomus 3 saat falan suruyor ne anlami kaldiki artik hizli sarj varken niye bunu kullanalim ki birde telefonu duzgun koymama ragmen bi sarj oluyor bi olmuyor...

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Evet iptidai kalmış bu devirde ama yanılmıyorsam standın hızlı şarj yapanları da çıktı.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Böyle bir olayın varlığından haberim yoktu. Peki Gmail hesabıma diğer hesapları yönlendirebiliyor muyum ?
Valla hocam ben hotmail, Outlook ve diğer Gmail , okulların özel mail hesaplarını hepsini bir maile yönlendirdim oluyor problem yok :)
Gmail den örnek vereyim yönlendirmek istediğim gmaili aç ayarlara gel yönlendirme ve pop up diy bir dal var oraya tıklarsan ekranda yaşan şeyler seni hedefe ulaştıracak :)

b.kilicaslanbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar selam. Telefonumun dilini ingilizce yaptim ve soyle bir sorun var suanda. Kisilerimi gostermiyor. Regbere girdigimde kisiler guncelleniyor yaziyor ancak guncellenmiyor. Bu konuda bilgisi olan ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Valla hocam ben hotmail, Outlook ve diğer Gmail , okulların özel mail hesaplarını hepsini bir maile yönlendirdim oluyor problem yok :)
Gmail den örnek vereyim yönlendirmek istediğim gmaili aç ayarlara gel yönlendirme ve pop up diy bir dal var oraya tıklarsan ekranda yaşan şeyler seni hedefe ulaştıracak :)
Mobil uygulamada dediğin yeri bulamadım ki zaten gmaili yönlendirmek istemiyorum. Diğer hesaplarımı gmaile yönlendiricem normal internet sayfasından girersem [emoji2]

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
güzel bi test

[video=youtube;zG9YNFiEEAw]https://www.youtube.com/watch?v=zG9YNFiEEAw[/video]