hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Bende her ikisi de kaldırılabiliyor.paralı olaan kaldır varda ucretsiz olan cıkmıyor
Bende her ikisi de kaldırılabiliyor.paralı olaan kaldır varda ucretsiz olan cıkmıyor
bittimi sarjEkli dosyayı görüntüle 14826
Guc tasarrufu full kapali +2 saat 30 dakika UFC oyununu oynadimwifi hep açıktı
![]()
%15 falan kaldi 3.30 saat ekran aldim 2.30 unda oyun oynadimbittimi sarj
Reis güzel uygulama varsa kullandığınız benimlede paylaşırmısın g.playde arıyorumda güzel şeyler bulamıyorum%15 falan kaldi 3.30 saat ekran aldim 2.30 unda oyun oynadim![]()
Ne tür uygulamalar aradığını söylersen daha iyi yardımcı olurlarReis güzel uygulama varsa kullandığınız benimlede paylaşırmısın g.playde arıyorumda güzel şeyler bulamıyorum![]()
Oyun olarak bia3 dead effect UFC asphalt 8 sniper fury ve dude perfect 2 oynuyorumReis güzel uygulama varsa kullandığınız benimlede paylaşırmısın g.playde arıyorumda güzel şeyler bulamıyorum![]()
Oyun da arıyordum bunlar iyi oldu birde daha çok araçlar olarak uygulama bakıyorum değişik bişiler arıyo insan bazen ve birde iş takibi için everynote kullanıyorum baska önerdiğiniz varsa onları da denerim diğerine telefonun kendi e-posta uygulamasını kullanıyorum bu konudada öneriniz varsa mail uygulaması kullanan süper olurOyun olarak bia3 dead effect UFC asphalt 8 sniper fury ve dude perfect 2 oynuyorum
Cloudmagic e-mail uygulaması var tüm posta türlerini destekliyor. İşinin ehli ancak dil desteği yok.Oyun da arıyordum bunlar iyi oldu birde daha çok araçlar olarak uygulama bakıyorum değişik bişiler arıyo insan bazen ve birde iş takibi için everynote kullanıyorum baska önerdiğiniz varsa onları da denerim diğerine telefonun kendi e-posta uygulamasını kullanıyorum bu konudada öneriniz varsa mail uygulaması kullanan süper olur
Valla bende oyun ve sosyal medya haricinde cok uygulama yok zedge(telefon wallpaperları bulunuyor) diger uygulamalarimda zaten kendime yarayan seylerOyun da arıyordum bunlar iyi oldu birde daha çok araçlar olarak uygulama bakıyorum değişik bişiler arıyo insan bazen ve birde iş takibi için everynote kullanıyorum baska önerdiğiniz varsa onları da denerim diğerine telefonun kendi e-posta uygulamasını kullanıyorum bu konudada öneriniz varsa mail uygulaması kullanan süper olur
Tamam deneyim biCloudmagic e-mail uygulaması var tüm posta türlerini destekliyor. İşinin ehli ancak dil desteği yok.
Ya uygulamayı sevdim fakat şirket maillerini ne yaptıysam kuramadım daha doğrusu pop3 bulamadım imap çıkıyor hep karşımaCloudmagic e-mail uygulaması var tüm posta türlerini destekliyor. İşinin ehli ancak dil desteği yok.
Arkadaşım tavsiye etmişti uygulamayı ama dil olmadığından kullanma fırsatım olmadı o nedenle yardımcı olamam bu konuda.Ya uygulamayı sevdim fakat şirket maillerini ne yaptıysam kuramadım daha doğrusu pop3 bulamadım imap çıkıyor hep karşıma
Daha kolayı var ben öyle yapıyorum hemde fazla senkron olmadığı için daha az şarj yiyor diye düşünüyorum, bütün diğer e-posta hesaplarımı tek bir e posta hesabına yönlendirdim 7-8 tane e posta hesabına gelen tüm mailler tek bir hesapta birleşiyor şuan bende böyleCloudmagic e-mail uygulaması var tüm posta türlerini destekliyor. İşinin ehli ancak dil desteği yok.
Böyle bir olayın varlığından haberim yoktu. Peki Gmail hesabıma diğer hesapları yönlendirebiliyor muyum ?Daha kolayı var ben öyle yapıyorum hemde fazla senkron olmadığı için daha az şarj yiyor diye düşünüyorum, bütün diğer e-posta hesaplarımı tek bir e posta hesabına yönlendirdim 7-8 tane e posta hesabına gelen tüm mailler tek bir hesapta birleşiyor şuan bende böyle![]()
Valla hocam ben hotmail, Outlook ve diğer Gmail , okulların özel mail hesaplarını hepsini bir maile yönlendirdim oluyor problem yokBöyle bir olayın varlığından haberim yoktu. Peki Gmail hesabıma diğer hesapları yönlendirebiliyor muyum ?
Turkce yapArkadaslar selam. Telefonumun dilini ingilizce yaptim ve soyle bir sorun var suanda. Kisilerimi gostermiyor. Regbere girdigimde kisiler guncelleniyor yaziyor ancak guncellenmiyor. Bu konuda bilgisi olan ?
Mobil uygulamada dediğin yeri bulamadım ki zaten gmaili yönlendirmek istemiyorum. Diğer hesaplarımı gmaile yönlendiricem normal internet sayfasından girersem [emoji2]Valla hocam ben hotmail, Outlook ve diğer Gmail , okulların özel mail hesaplarını hepsini bir maile yönlendirdim oluyor problem yok
Gmail den örnek vereyim yönlendirmek istediğim gmaili aç ayarlara gel yönlendirme ve pop up diy bir dal var oraya tıklarsan ekranda yaşan şeyler seni hedefe ulaştıracak![]()
Önümüzdeki hafta içi yayınlanması muhtemel ancak ülkemize gelmesi yıl sonu-başı bulabilir [emoji2]bu guncelleme ne zaman gelicek acaba?
aralik icinde gelicek diye bekliyodm ama :/Önümüzdeki hafta içi yayınlanması muhtemel ancak ülkemize gelmesi yıl sonu-başı bulabilir [emoji2]
Önümüzdeki hafta içi yayınlanması muhtemel ancak ülkemize gelmesi yıl sonu-başı bulabilir [emoji2]
Nova launcherdan sonra umrumda değil batarya süresi gayet iyi benim [emoji2]bu kadar heyecana gerek yok ya
guncelleme alt tarafi
![]()
Bende 25 gibi ülkemizde olucağını tahmin ediyordum ancak ilk note 4 için çıkması şaşırttı beni. Samsungun yayınladığı listeye göre note 4 2016 şubatta veya daha sonrasında alıcaktı.aralik icinde gelicek diye bekliyodm ama :/