Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaslar sizcede garip degilmi note 5 ve s6 ailesinden once note 4 marsmallow aldi tema destegi gelmemisdir buyuk ihtimalle en azindan son surum arayuz gelse iyi olur ve yani garip degilmi ilk once gecen yilin cihazina vermesi ayrica samsung bu 6.0 da böyle bir makineyi birakirmi yoksa 6.1 falan 6.x.x gibi surumleride verirmi ?(bence 6.0 da note 4 katledilicek ve 6.x.x almicak alistik artik!!)

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Marshmallow için nisanı beklemek lazım sanırım daha önce gelmez.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bencede marshmallow u verip cihazı kasacaklar ve note 6 almaya zorlayacaklar.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Note 5 cihazlarda da mevcuttu. Tak çıkar yaparak idare ettik kablodan olduğunu sanıyorduk ama geçenlerde güncelleme geldi o günden sonra düzeldi. 80 mb civarında bir güncelleme alırsan dğzelme ihtimali yüksek ama düzelmezse usb kabloyu değiştir.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaslar fikri.olan yok mu
Note 5 cihazlarda da mevcuttu. Tak çıkar yaparak idare ettik kablodan olduğunu sanıyorduk ama geçenlerde güncelleme geldi o günden sonra düzeldi. 80 mb civarında bir güncelleme alırsan dğzelme ihtimali yüksek ama düzelmezse usb kabloyu değiştir

ahmet1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Note 5 cihazlarda da mevcuttu. Tak çıkar yaparak idare ettik kablodan olduğunu sanıyorduk ama geçenlerde güncelleme geldi o günden sonra düzeldi. 80 mb civarında bir güncelleme alırsan dğzelme ihtimali yüksek ama düzelmezse usb kabloyu değiştir.

Usb kabloyu garanriden degisterebilir miyiz acaba veya alsam pahali bisi mi?

ahmet1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tesekkur ederim az once dediginiz 80 mblik bi guncellme varmis onu yaptım suan oldu bakalim tesekkurler tekrardan

ahmet1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tesekkur ederim az once dediginiz 80 mblik bi guncellme varmis onu yaptım suan oldu bakalim tesekkurler tekrardan

Demistim ki hevesim kursagimda kaldi. Sabh baktigimda ayni sorunu tekrar yapti. Bir cok yerde qiuick start yapmam yaziyor. Ise yarar mi? Zarari var mi? Ya da Garanti yolu gorundu diye tahmin ediyorum

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Demistim ki hevesim kursagimda kaldi. Sabh baktigimda ayni sorunu tekrar yapti. Bir cok yerde qiuick start yapmam yaziyor. Ise yarar mi? Zarari var mi? Ya da Garanti yolu gorundu diye tahmin ediyorum
Quick start işlemi batarya kalibrasyonu olarak geçiyor. Yani bataryanız belki şu an %50'de ama telefon %30 gösteriyor olabilir veya tam tersi de olabilir. Bu tarz bir sorunu düzeltmek için kullanılan bir yöntem. Yapanlar arasında memnun olanda olmayanda çok. Ancak sizin sorununuz şarj işleminin yavaş olması. Bunun şarjı hızlandırıcı bir etkisi yok. Siz en iyisi servise gidin garanti olsun.

byerix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar, hepinize iyi günler dilerim.

Benim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Note 4 cihazımı güncelleştireyim dedi. Güncelleştirmeleri indirdi, kur dedim bende ekranda yeşil robot var yanıp yanıp sönüyor. Takılı kaldı. Yarım saatten fazla oldu. Sistem güncellemesi yükleniyor yazıyor yeşil robot resmi bi yaıyor bi sönüyor. Daha 2 aylık telefon. Kafayı yedim. Neden böyle oldu anlamadım? Şimdiden teşekkür ederim

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Merhaba Arkadaşlar, hepinize iyi günler dilerim.

Benim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Note 4 cihazımı güncelleştireyim dedi. Güncelleştirmeleri indirdi, kur dedim bende ekranda yeşil robot var yanıp yanıp sönüyor. Takılı kaldı. Yarım saatten fazla oldu. Sistem güncellemesi yükleniyor yazıyor yeşil robot resmi bi yaıyor bi sönüyor. Daha 2 aylık telefon. Kafayı yedim. Neden böyle oldu anlamadım? Şimdiden teşekkür ederim
Sorun devam ediyor mu ? Normalde bu bir sorun değil yükleme işlemi uzun sürmüş olabilir ondan kaynaklıdır. Sorun devam ediyorsa servise gösterin derim.

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
arkadaslar 2 gunden berı sarjım durduk yer asırı gıtmeye basladı neden bole oldu acaba normal de 2 saate 1 gıdewrken sımdı 2 saate yuzde 5 yakın sarj yıyıyor

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Gençler hayırlı olsun Macaristan Note 4'lerine Marshmallow verilmiş :D

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Fake diyorlar, custom ROM da olabilir... Nette hiç bir yerde yok...Sammobile da da göremedim güncellemeyi...

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Fake diyorlar, custom ROM da olabilir... Nette hiç bir yerde yok...Sammobile da da göremedim güncellemeyi...
Birçok haber sitesinde verildi ama çoğu araştırma gereği duymayıp kopyala yapıştır yaptığından haklı da olabilirsiniz. SDN'in haberi yetmez mi ?

byerix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun devam ediyor mu ? Normalde bu bir sorun değil yükleme işlemi uzun sürmüş olabilir ondan kaynaklıdır. Sorun devam ediyorsa servise gösterin derim.

Dün akşam servise gittim yazılım yüklediler. Düzeldi şu anda sorun yok.

Bu arada servis izlenimlerimide yazmak istiyorum buraya.

Şişlideki REBEL elekt. gittim. Samsung yetkilileri 18:00 e kadar açık dediler servise. 17:30 gibi oradaydım. Sıra aldım başladım beklemeye.

Sıra bana geldi, gayet efendi bir çocuk ilgilendi. Sorunun ne olduğunu sordum, yazılım yüklenmesi gerekiyor dedi. 15 bekleyin dedi.

15-20 dk sonra geldi, yazılımı 5.1.1. e yükseltmişler ve telefon çalışıyor hiç bir problem yok. 1 hafta 10 gün önce bir sorun yaşamıştım onuda paylaştım. Şarj ederken telefon hızlı şarja geçmiyor USB den şarj eder gibi gösteriyordu. Şarj aletinin kablosunu değiştirmiştim düzelmişti. Bunuda paylaştım. Benim şarj aletinin kablosunu aldı değerleri düşükmüş, onuda ücretsiz olarak değiştirdiler hemen. Kısacası ben gayet memnun kaldım servisten.

Herkese iyi günler.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Arkadaşlar kolay gelsin.
Ben kibrista öğrenciyim. 1 ay önce note 4 aldım türkiyeden vatan bilgisayardan gold rengi.
Cihazı alıp instagram hesabıma giriş yapmayı denedim ama hesabınız engellenmiştir yazıyordu ama diğer cihazlardan açılıyordu.arastirdiktan sonra android id değişmesi gerekmiş bende root atıp titanium dan değiştirdim sorunum çözüldü. Root atarken ilk odin denememde cihaz açılmadı sürekli samsung ekranında resetliyodu. Sonra başka root dosyasıylâ üstüne attım bu sefer oldu
Şimdi ise root kaldirmak istiyorum ve servise göndericem. Cihazın kamerası benim eski lg g3 den baya kötü. Note 3 den de kötü. Ve parlak yerlerde kararma var.
Cihazı şimdi garantiye tekrar nasıl sokarim ? Sayaç sıfırlama olayı varmış kies falan karışık biraz galiba. En başından nasıl yapcağimà dair yardimci olurmusunuz
Sayaç sıfırlayan bildiğim tek uygulama triangle away

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Şişlideki REBEL elekt. gittim. Samsung yetkilileri 18:00 e kadar açık dediler servise. 17:30 gibi oradaydım. Sıra aldım başladım beklemeye.

Sıra bana geldi, gayet efendi bir çocuk ilgilendi. Sorunun ne olduğunu sordum, yazılım yüklenmesi gerekiyor dedi. 15 bekleyin dedi.

15-20 dk sonra geldi, yazılımı 5.1.1. e yükseltmişler ve telefon çalışıyor hiç bir problem yok. 1 hafta 10 gün önce bir sorun yaşamıştım onuda paylaştım. Şarj ederken telefon hızlı şarja geçmiyor USB den şarj eder gibi gösteriyordu. Şarj aletinin kablosunu değiştirmiştim düzelmişti. Bunuda paylaştım. Benim şarj aletinin kablosunu aldı değerleri düşükmüş, onuda ücretsiz olarak değiştirdiler hemen. Kısacası ben gayet memnun kaldım servisten.

Herkese iyi günler.
Sevindim sorununuzun çözülmesine. Şişli için olumlu yorumlar yapılıyor uzakta olsa kaliteli hizmetiyle tercih edilir.

ahmet1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Herkese iyi günler.

Sarj kablosu sorunu bende de var. Bende garantiye vercem ama 3 gun telefonu almalari gerekiyormus. Bu durum servisten servisr degisiyor mu acaba rica etsem hemen degistirirler mi?