intel1111
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
merhaba arkadaşlar antivirüs programımla hangi programlar bilgisayarımı yavaşlatıyor inceleme yapıyordum programların arasında; "disk diagnostic" diye bir program keşfettim
bu programın işlevi bana bir hayli enteresan geldi; "müşteri deneyimi program`ına katıldıktan sonra disk ve sistem bilgilerini Microsoft'a bildirir"
böyle hiçbir şekilde böyle bir organizasyona katılmadım
bu programı sileyim mi? silersem olumsuz bir şey olur mu?
birde bu programı nereden silebilirim? çünkü başlat menüsünden arattım bulamadı
ayrıca eklediğim görüntüde dil temizleme aracı ve yerel uygulama etkinlik günlüğü gibi 2 enteresan program daha mevcut olduğunu göreceksiniz. acaba bu programlar ne iş yapar? kaldırayım mı? kaldırmamın herhangi bir sakıncası var mıdır?
ayrıca bu programlar unsteller program listesinde gözükmemekte
2.
entreasan bir şey daha buldum "ip adresi çakışma" diye bir şey bu nedir kaldırayım mı? birde diğer enteresan nokta bunlardan 2 tane var (eklediğim görüntüde gördüğünüz 1 tanesini az önce ben kapattım, yoksa ikiside açıktı)

bu programın işlevi bana bir hayli enteresan geldi; "müşteri deneyimi program`ına katıldıktan sonra disk ve sistem bilgilerini Microsoft'a bildirir"
böyle hiçbir şekilde böyle bir organizasyona katılmadım
bu programı sileyim mi? silersem olumsuz bir şey olur mu?
birde bu programı nereden silebilirim? çünkü başlat menüsünden arattım bulamadı
ayrıca eklediğim görüntüde dil temizleme aracı ve yerel uygulama etkinlik günlüğü gibi 2 enteresan program daha mevcut olduğunu göreceksiniz. acaba bu programlar ne iş yapar? kaldırayım mı? kaldırmamın herhangi bir sakıncası var mıdır?
ayrıca bu programlar unsteller program listesinde gözükmemekte
2.

entreasan bir şey daha buldum "ip adresi çakışma" diye bir şey bu nedir kaldırayım mı? birde diğer enteresan nokta bunlardan 2 tane var (eklediğim görüntüde gördüğünüz 1 tanesini az önce ben kapattım, yoksa ikiside açıktı)