Telefon almak için 2016'yı beklemeli mi?

kayrakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar yılbaşında telefon alıcam aklımda Xperia Z5 var beni fazlasıyla memnun edeceğine eminim ama 2016'da çok güzel telefonlar geliyor mesela LG G5, Samsung Galaxy s7 ve Note 6 serisi, Xperia Z6, iPhone 7, HTC One M10 gibi mükemmel cihazlar çıkacak. Maksimum verebileceğim fiyat 2500 TL olacak. Sizce ne yapmalıyım?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İPhone htc ve note 6 en erken 2. Çeyrek sonunda çıkacaktır onları beklemeyin. Samsung'un s serisini tavsiye etmem edge dışında ama beklemeyin derim. Note 5 veya z5 işinizi fazlasıyla görür. Note 5 bazı sitelerde 2300 lira civarında bulunuyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar yılbaşında telefon alıcam aklımda Xperia Z5 var beni fazlasıyla memnun edeceğine eminim ama 2016'da çok güzel telefonlar geliyor mesela LG G5, Samsung Galaxy s7 ve Note 6 serisi, Xperia Z6, iPhone 7, HTC One M10 gibi mükemmel cihazlar çıkacak. Maksimum verebileceğim fiyat 2500 TL olacak. Sizce ne yapmalıyım?
Ondan sonra ki seneye de sonraki modelleri gelecek, teknelojinin önüne geçemezsin. Bundan sonra çıkacak modleler de muhtemelen 2500 ün üzerinde olacak.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
O alacağın telefonların çoğu 2500'ün üzerinde olacak, iPhone 7 Eylül 2016'da tanıtılır, diğerleri de hemen 2016'ya girince tanıtılmaz. Yani telefon alıcam derken en iyisi bende olsun diye bir fikir oluşmamalı. Bence Z5'i almalısın.

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şu bekleyip başka bişey alma olayı bendede var. galiba hastalık oluo zamanla. bi alıp kurtulamıoruz.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Telefonu 2016'da alınca en yeni telefonu almış olmayacaksınız.

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hacı samimi olarak söylüyom al gitsin birini ya inceledikçe inceledikçe yok onun busu yok şunun şusu yok hep çıkıyo biri bişi diyo diyeri onun dediğini çökertecek bişi. Sen ne amaçla kullanacan telefonu bence paran varsa ayfon 6s 64 gb al kurtul ama param var ama ben 3 ,5k para vermem diyosan (ben note 5 almaya karar verdim güncelleme sıkıntı gerçi) note 5 al gerçi oda 2,5 k (Unutuma samsung 1 seneden sonra güncelleme vermio ) şarj onemli değil her yönüyle kaliteli olsun uygun olsun diyosan g4 (Gerçi lg de sıkıntılı güncellemede ) al abicim ben müzik dinlerim kulağım hassastır her ayrıntıyı fark ederim diyosan htc m9 (Ses kalitesine hayranım arkadaşta var) al... Şarj önemli ama telefonun ekranı pek önemli değil güncellemeylede ugraşmak istemiyorum kameranın kötü (Gerçi çok kötü değil yazılım tarafı kötü oldugu için sony o kamerayı harcıyo bence) olmasıda beni ırgalamaz diyosan Z5c Veya ekrana gelen piksel iyi olsun diyosan z5 al...

Bence almak için bekleme her zaman bi üstü çıkar hiç alma bekliceksen.(ben çizim veya not almak içinde kullacağımdan amiral gemileri bakımından ortalamanın üstü bi telefon oldugundan note alacam. 1 ay önce z5c z3c ve m5 arasında şeçim yapıodum şimdi biraz daha verem de iyi bi tel alayım diyip note un fiyatının düşmesini bekliyom. ama samsug un alt segmentine bulaşma)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
@TheFame Sony xperia m5 kastım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ula şimdi gördüm ne ara çıktı yahu!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yenilerden inceleme vidyosu var mı?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bence beklenmemeli ihtiyacini görecek şekilde şimdiki telefonlarda ultamaton ileride

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Şuan LG V10 ve Note 5'i şiddetle tavsiye ederim .
Beklerim diyorsanız şubat mart aylarını bekliceksiniz.