- Reaksiyon puanı
- 17,382

Önce ismi Grandpa olarak düşünülen fakat daha sonra Grandfathered adıyla karşımıza çıkan, Daniel Chun imzalı FOXun yeni komedi dizisi 29 Eylülde premierini gerçekleştirdi. 28 Ekimde FOX, Grandfatheredın ilk sezonu için 22 bölüm siparişi verdi. Dizinin başrollerinde John Stamos (Jimmy Martino), Paget Brewster (Sara), Josh Peck (Gerald), Christina Milian (Vanessa), Ravi Patel (Ravi), Kelly Jenrette (Annelise) ve Layla Golfieri (Edie) bulunuyor.

Grandfatheredın konusu ise şöyle, Jimmy Martino başarılı bir restoran sahibidir. Maddi durumu bir hayli yerinde olan Jimmy dış görünüşü konusunda oldukça hassastır. Yaşını kesinlikle göstermeyen Jimmy tüm çevresine artık bir aile kurmak istediğini söylese de aslında yalnız yaşamaktan oldukça memnundur. Tüm hayatı kaçamaklarla geçen ve zengin bir bekar hayatı süren Jimmynin bir gün ziyeretine bir misafiri gelir. Ziyaretçisi, 25 yıl önce yaşadığı kısa süreli bir ilişkisi hakkında bayağı bir detay paylaştıktan sonra Jimmye onun oğlu olduğunu söyler. Bekar hayatına düşkün Jimmy karşısında yetişkin oğlunu görünce küçük çaplı bir şok geçirir ama Jimmy asıl sürprizden habersizdir. Çünkü oğlunun dünya tatlısı bir kızı vardır. Bundan böyle Jimmy sadece oğlu Gerald için baba değil aynı zamanda torunu Edie için büyükbaba olmak zorundadır.
Eleştirmenler Grandfatheredın esprilerini sıradan bulup diziyi ortalama bir dizi olarak değerlendirmişler. Grandfatheredın komik olmadığına katılmıyorum. Ayrıca dizide olan sıcaklık ve samimiyet duygusu bence hayatımızda her gün yeni bir dram yaşanırken ilaç gibi gelebilir. Başarılı ve güçlü bulduğum oyuncu kadrosundan bahsederken John Stamosdan ayrı birkaç cümleyle bahsetmek gerekir sanırım. Bizim Ev dizisiyle tanıdığım, bugüne kadar birkaç dizide konuk oyuncu olarak gördüğümde bile gayet mutlu olduğum ve ismini duyduğumda beni çocukluğumdaki güzel günlere götüren Stamosu bir dizide başrol oyuncusu olarak görmek çok güzel. Tamam kabul ediyorum Grandfathered fazlasıyla Bizim Ev esintileri taşıyor ama bir Bizim Ev fanı olarak bu durumdan şikayetçi olmadığımı söylemem gerek. Umarım Grandfathered da Jimmynin torunu Edienin büyüdüğü günlere kadar devam eder.
İşte Grandfatheredın fragmanı;
[video=youtube;1V7u8Jdo63A]https://www.youtube.com/watch?v=1V7u8Jdo63A[/video]
Kaynak