Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Fail detectedSen kurutucumuz ol o zaman

Fail detectedSen kurutucumuz ol o zaman
Oraya girmektense 1 yıl hapis yat. Psikolojin alt üst olabilir. Hele bu yaşta etkilenirsen hayatın kayar.Millet arkadaş deepweb ten bir kaç şey indirmiş iğrençti ya :/ valla nasıl bir yer deepweb her türlü işkence var.. Oraya girmeyi uzun süredir düşünüyorum ama bir yandan da FBI evime roket atmasın ?
Abi cidden 10 15 video vardı atmış onada biri cinayet falan her türlü var igrendim iğrenç ya :/ Tor kullanınca sorun değil sanırsam VPN görevi görüyor nerdeyse ama :/Oraya girmektense 1 yıl hapis yat. Psikolojin alt üst olabilir. Hele bu yaşta etkilenirsen hayatın kayar.
Sadece cinayet olsa iyi. Sen boşver.Abi cidden 10 15 video vardı atmış onada biri cinayet falan her türlü var igrendim iğrenç ya :/ Tor kullanınca sorun değil sanırsam VPN görevi görüyor nerdeyse ama :/
Biliyorum biliyorum..... Onlarada baktım... Adamlar iğrenç iğrenç şeyler yapıyor hay senin fantazine dedim yaniSadece cinayet olsa iyi. Sen boşver.
Yurt disindan haber[emoji12]Fransa'da terör olayları olmuş! Paris'te 10 kişinin öldüğü söyleniyor
Yurt içinden maydanozYurt disindan haber[emoji12]
Herkes hersey öyle be abidigiturk hediye yağmuruna tuttu 6 yıldır ezdi ezdi kaçtım ben deyince öpücük vermeye başladı.![]()
Oooo abi hayırlı olsunAn itibariyle superonline 100mbps AKK'siz paketteyim. Tb'lerce veri indirmeye hazırmıyız.
Oooo abi hayırlı olsunne kadar fiyat peki ??
Ofofof imkansız babam bana bunu alacak peehhh... Neyse biz böyle devam anca öğrenci olursam ünivde kendim alırım270₺. Sagol[emoji4]
An itibariyle superonline 100mbps AKK'siz paketteyim. Tb'lerce veri indirmeye hazırmıyız.
Ofofof imkansız babam bana bunu alacak peehhh... Neyse biz böyle devam anca öğrenci olursam ünivde kendim alırım![]()
Nas ne abiBizde nas var ve ailenin dijital içeriği tamamen içinde. Nas'ı anca besliyor.
Nas ne abi? Cahil ben
![]()
Nas bemde bilmiyom cahil bir tek sen degilsinNas ne abi? Cahil ben
![]()
Saf androidin 5.1 sürümünün görünüşü çok güzel bence.S3 mininin toucwiz i sıkti
S3 miniye 5.1 gelmeyecekSaf androidin 5.1 sürümünün görünüşü çok güzel bence.
En fazla Rom atabilirsin ki s3 mini ye 5.1 romu gelmemiş olabilir.S3 miniye 5.1 gelmeyecek