- Reaksiyon puanı
- 1,877
Yine bana uyku yok. Nedir arkadaş bu çektiğim insan 6.30 da otomatik zaman ayarlanmış gibi uynaır mı?
Yine bana uyku yok. Nedir arkadaş bu çektiğim insan 6.30 da otomatik zaman ayarlanmış gibi uynaır mı?
An itibariyle superonline 100mbps AKK'siz paketteyim. Tb'lerce veri indirmeye hazırmıyız.
Mitoz mayoz kaldırma kuvveti hiçbirini sevmedim ben bunlarınKaldırma kuvvetinden eksiğim var da biraz Şu soruyu anlatabilecek birisi var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 14376
Çiğ köfte mi Döner mi gider parasızlık işte ikisinden birini tercih hakkı sunuyor :mrgreen:
Tavuk döner hele ki öğrencinin resmi bir yemeği fakir işi tavuk döner.Döner der geçerim. [emoji38]
Döner der geçerim. :lol:
Tavuk döner hele ki öğrencinin resmi bir yemeği fakir işi tavuk döner.
Abi olur mu öyle şey tavuk candir deyip çekilirim. Et döner kokuyor be :/Adam gibi yapan yok ama Bir et döner olabilir. bana kalsa çiğ köfte döner affetmem ama Hem tavuk döner hayatta yemem gider çiğ köfte yerim ama tavuk hiçbir türlüsünü yemiyorum :mrgreen:
Adam gibi yapan yok ama Bir et döner olabilir. bana kalsa çiğ köfte döner affetmem ama Hem tavuk döner hayatta yemem gider çiğ köfte yerim ama tavuk hiçbir türlüsünü yemiyorum :mrgreen:
Abi olur mu öyle şey tavuk candir deyip çekilirim. Et döner kokuyor be :/
Benim de ilk tercihim et döner.Ama çevrede yoksa tavuk.
Döner döner döner <3 <3 <3Her yerden yenilmiyor işte bereket döner diye yerler var buralarda başka yok. Her gün dışardan yemek yiyen birisi değilim bugün aç kaldık. İşin esprisiydi. Allah ne verdiyse artık mideye yollarız.
:turned:
Benimki uyumsuz telefon 4 g ye ama genede beles internet icin degistirimmi [emoji56]Turkcell sim kartini 4g uyumlusuyla degistirene 1 gb int veriyormus. Montumu alip gidiyorum hemen Beles netin tadi baska olur
Tavuk doner candir canAdam gibi yapan yok ama Bir et döner olabilir. bana kalsa çiğ köfte döner affetmem ama Hem tavuk döner hayatta yemem gider çiğ köfte yerim ama tavuk hiçbir türlüsünü yemiyorum :mrgreen:
Telefonun 4g uyumlu olmak zorundaBenimki uyumsuz telefon 4 g ye ama genede beles internet icin degistirimmi [emoji56]
4 g li hat 3 g ye dusurulemezmiTelefonun 4g uyumlu olmak zorunda
4 g li hat 3 g ye dusurulemezmi
bir kaç arkadaş bunu çok sık yapıyor.Belki amacı rütbe atlamak değildir ama her konuya mesaj atanlar oluyor.:hammer:Mesaj yazarak rütbe arttırma olayının acilen değişmesi lazım bir önerim yok ama bilip bilmeden yada konuyla alakasız mesaj yazanlar hem bilgi kirliliğine yol açıyor hem de çok sinir bozuyor!
4g hatta 1gb net veriyomus ya oyuzden bem simdi alayimmi yani [emoji4]4g hatta sahip olup 3g kullanmayı soruyorsan evet mümkün şahsen ben sadece 2g kullanıyorum pil kullanımında çok fark ediyor
Mobil veri ayarlarında tercih edilen ağ türünden ayarlayabilirsin