ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
Bu hizlara turbo paketlerle cikiliyo
telefonun da iyi olması gerek gt-s5360 chat527'den iyi değilmiş...
Bu hizlara turbo paketlerle cikiliyo
S3 mini hizi 20.mbps bu hiza 40 mbpslik paket degermitelefonun da iyi olması gerek gt-s5360 chat527'den iyi değilmiş...
S3 mini hizi 20.mbps bu hiza 40 mbpslik paket degermi
Pahali 20 tl lere cikiyo turbo olunca en iyisi yavas takilmakben bu gt-s5360 olduğu halde turbo paket almışlığım var std 25 turbo 30 şuan std var oda gidici -13,31TL...
ace4 42,3mbps ona değer de ucuzcu takıl.
Benim telefonda word e fransiz gicik oldum hicbi word dosyasi acamiyom
Evet sinir oldum anca excel dosyasi aciyo onuda polaris ofice wiewer diye bisey aciyominilerin hepsi fransız kalıyor.
Bi progam buldum playde isime yaradi [emoji4] https://play.google.com/store/apps/...ce=google&utm_medium=organic&utm_term=polaris office&pcampaignid=APPU_1_DStEVsSRDcPaywOhx6GIBwminilerin hepsi fransız kalıyor.
Benim çevirmeli modem ne oldu bilmiyorum ey gidi günler...![]()
Ben 4-5 yaşlarındayken babam çevirmeliyle bağlanırdı. Duygulandım [emoji22][emoji22][emoji22]
130 puanlık sordu hepsi doğru ama not 100 olacak tabi130 nasıl oluyor yaa. 100 ve üzeri notta mı var.
Valla diyecektim ama o kadar güzel demişsin ki.. Diyemedim..Üst mesajda ne güzel yazım hatası yapmışım öyle.![]()
Ona nerden bakılıyor abi ?benim ki 10240'da kaldı niyese?
Comficker belasini nerden buldunçalıştıra cmd yaz orda gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14317
C programlama dilini bilen bir cengaver aranıyor. :lol:
Bilmiyorum da arama sebebin neydi![]()
Ya bemde muhim bisey sandim [emoji4]confiker o Conficker Eye Chart burdan çıktı baya bela olmuş.