sercanyavuz23
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
muzik calardaki over the horizon muzigi var. 3 dakkalik. silmeyen varsa bana yollayabilirlermi? 
Valla bu belki 10. Telefonum hiçbirinde ekran koruyucu jelatin veya cam takmadım s4 den note 5 e kadar bütün serileri kullandım hepsinde tertemiz sattım çiziksiz tabi telefonu elimden düşüren biride değilim yerede hiç düşürmedim note 5 de de gerek oldugunu hiç düşünmüyorumaynen. ekran koruyucu yeterli. bu arada ekran koruyucu olmadan teli kullanmayın. idarelik 10 TL alın bir tane güzelse . dafoninin arkasını takarsınız önünü saklayın bir kaç ay sonra takin
bilemiyorum ama bana kolay çizilir gibi görünüyor.. ekran koruyucu incecik birşey faydalı ve uzun süre kullanımlı.Valla bu belki 10. Telefonum hiçbirinde ekran koruyucu jelatin veya cam takmadım su den note 5 ekranı kadar bütün serileri kullandım hepsinde tertemiz sattım çiziksiz tabi telefonu elimden düşüren biride değilim yerede hiç düşürmedim note 5 de de gerek oldugunu hiç düşünmüyorum
Valla bende ekran koruyucu kullanmiyorum cizilirsede yapacak bir seyim yok kap var zaten arka yuzeyde ekranı ice gomuyor buna rağmen bisey olursa olsun.. ben ekrana bir sey takarak kullanamam jelatine dokunmak istemiyorumbilemiyorum ama bana kolay çizilir gibi görünüyor.. ekran koruyucu incecik birşey faydalı ve uzun süre kullanımlı.
Sen dikkat eder düşürmesin arkadan biris gelir telefon elindeyken yanlışlıkla bile bir çarpar telefon yerle bir olur. Bu ihtimal de var.Valla bu belki 10. Telefonum hiçbirinde ekran koruyucu jelatin veya cam takmadım s4 den note 5 e kadar bütün serileri kullandım hepsinde tertemiz sattım çiziksiz tabi telefonu elimden düşüren biride değilim yerede hiç düşürmedim note 5 de de gerek oldugunu hiç düşünmüyorum
yazık bence tak bir tane üzülürsün: )Valla bende ekran koruyucu kullanmiyorum cizilirsede yapacak bir seyim yok kap var zaten arka yuzeyde ekranı ice gomuyor buna rağmen bisey olursa olsun.. ben ekrana bir sey takarak kullanamam jelatine dokunmak istemiyorum![]()
Kılıf kullanıyorum cam yada jelatin yok sadeceSen dikkat eder düşürmesin arkadan biris gelir telefon elindeyken yanlışlıkla bile bir çarpar telefon yerle bir olur. Bu ihtimal de var.
Abi amoled diye aliyoruz o bu diye zibilyon tane koruma takmamyazık bence tak bir tane üzülürsün: )
Bu adam bendenKılıf kullanıyorum cam yada jelatin yok sadece
amoledin anlamı cizige karşı dayanıklılık değil ki. yinede gönlüne göre kullaniver.Abi amoled diye aliyoruz o bu diye zibilyon tane koruma takmamşık kap takarim bir tane yeter
) su telefonu ekranini seviyorum
![]()
Hayir hayiramoledin anlamı cizige karşı dayanıklılık değil ki. yinede gönlüne göre kullaniver.
Valla s3 ü bile sadece kılıfla kullandığım için ekranı hiç çizilmediHayir hayirguzel renk veriyor diye aliyorum yoksa gorilla class koruma onu biliyorum kfkdkdk
![]()
bnde varbu arada size rootsuz en iyi uygulamayı öneririm belki de kullanıyorsunuz ama. package disabler pro. bu program ile bir sürü şeyi devre dışı bırakabilirsiniz. telefonda boş boş çalışan ve uygulama yöneticisinin yapamadığı işleri yapıyor. 2 lira gibi ücreti var geliştirici policedeveloper.
Bende takmamak için ekran koruyucusu aldım zaten kılıf takmak görüntüyü bozuyor.Abi amoled diye aliyoruz o bu diye zibilyon tane koruma takmamşık kap takarim bir tane yeter
) su telefonu ekranini seviyorum
![]()
Herkes farkli yerleri koruyor sen tasarim bozulmasin diye ekrana takiyorsun ben şık bir kap alıp ekrana takmak istemiyorumBende takmamak için ekran koruyucusu aldım zaten kılıf takmak görüntüyü bozuyor.
bnde sirf fatura baska ada kayitli diye wermediler. salak bunlar ya. sanki on tane alicam. hersey kayitli zaten![]()
Alırım bi hayırlı olsun![]()
![]()
hayırlı olsun![]()
Sansini dene bende yazdim 10. Ayda aldim bndeArkadaşlar ben telefonu yaklaşık 2 ay önce aldım kablosuz şarj aleti hediyesi alabiliyor muyum ?
Alamazsın belirtilen tarihler arasında cihaz aldıysan verebilirler. Ben İlk çıktığında aldım yani belirtilen tarihlerden önce aldığım için verilmedi.Arkadaşlar ben telefonu yaklaşık 2 ay önce aldım kablosuz şarj aleti hediyesi alabiliyor muyum ?