Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
muzik calardaki over the horizon muzigi var. 3 dakkalik. silmeyen varsa bana yollayabilirlermi? :)

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
aynen. ekran koruyucu yeterli. bu arada ekran koruyucu olmadan teli kullanmayın. idarelik 10 TL alın bir tane güzelse . dafoninin arkasını takarsınız önünü saklayın bir kaç ay sonra takin
Valla bu belki 10. Telefonum hiçbirinde ekran koruyucu jelatin veya cam takmadım s4 den note 5 e kadar bütün serileri kullandım hepsinde tertemiz sattım çiziksiz tabi telefonu elimden düşüren biride değilim yerede hiç düşürmedim note 5 de de gerek oldugunu hiç düşünmüyorum

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Valla bu belki 10. Telefonum hiçbirinde ekran koruyucu jelatin veya cam takmadım su den note 5 ekranı kadar bütün serileri kullandım hepsinde tertemiz sattım çiziksiz tabi telefonu elimden düşüren biride değilim yerede hiç düşürmedim note 5 de de gerek oldugunu hiç düşünmüyorum
bilemiyorum ama bana kolay çizilir gibi görünüyor.. ekran koruyucu incecik birşey faydalı ve uzun süre kullanımlı.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ayrıca özellikle telefonun ekranında bir çizik oluşursa bu kötü olur. yanları ve arkası gibi değil çünkü göz ekrana bakar

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
bilemiyorum ama bana kolay çizilir gibi görünüyor.. ekran koruyucu incecik birşey faydalı ve uzun süre kullanımlı.
Valla bende ekran koruyucu kullanmiyorum cizilirsede yapacak bir seyim yok kap var zaten arka yuzeyde ekranı ice gomuyor buna rağmen bisey olursa olsun.. ben ekrana bir sey takarak kullanamam jelatine dokunmak istemiyorum:)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Valla bu belki 10. Telefonum hiçbirinde ekran koruyucu jelatin veya cam takmadım s4 den note 5 e kadar bütün serileri kullandım hepsinde tertemiz sattım çiziksiz tabi telefonu elimden düşüren biride değilim yerede hiç düşürmedim note 5 de de gerek oldugunu hiç düşünmüyorum
Sen dikkat eder düşürmesin arkadan biris gelir telefon elindeyken yanlışlıkla bile bir çarpar telefon yerle bir olur. Bu ihtimal de var.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Valla bende ekran koruyucu kullanmiyorum cizilirsede yapacak bir seyim yok kap var zaten arka yuzeyde ekranı ice gomuyor buna rağmen bisey olursa olsun.. ben ekrana bir sey takarak kullanamam jelatine dokunmak istemiyorum:)
yazık bence tak bir tane üzülürsün: )

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu arada size rootsuz en iyi uygulamayı öneririm belki de kullanıyorsunuz ama. package disabler pro. bu program ile bir sürü şeyi devre dışı bırakabilirsiniz. telefonda boş boş çalışan ve uygulama yöneticisinin yapamadığı işleri yapıyor. 2 lira gibi ücreti var geliştirici policedeveloper.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu arada size rootsuz en iyi uygulamayı öneririm belki de kullanıyorsunuz ama. package disabler pro. bu program ile bir sürü şeyi devre dışı bırakabilirsiniz. telefonda boş boş çalışan ve uygulama yöneticisinin yapamadığı işleri yapıyor. 2 lira gibi ücreti var geliştirici policedeveloper.
bnde var :)

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
1657cbd9b2906afdeb658c9ae86f7763.jpg

Alırım bi hayırlı olsun :D

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Eyw. Sağolun gerçekten faydalımı acaba denicez bakalım nasıl birşey

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar ben telefonu yaklaşık 2 ay önce aldım kablosuz şarj aleti hediyesi alabiliyor muyum ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar ben telefonu yaklaşık 2 ay önce aldım kablosuz şarj aleti hediyesi alabiliyor muyum ?
Alamazsın belirtilen tarihler arasında cihaz aldıysan verebilirler. Ben İlk çıktığında aldım yani belirtilen tarihlerden önce aldığım için verilmedi.