Türk Öğrenciden USB ile Çalışan Araba!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Tamam USB ile çalışıyor anladıkta ne motoru kullanmış? şarjlı mı benzinli filan mı? :)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hani derler ya bi kerede takdir et diye

Bu genç arkadaşı taktir ettim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
kendimi bildim bileli böyle ufak şeyleri hep taktir etmişimdir ama daha bi sonuç çıkartamadık :D

suyla çalışan araba, güneşle çalışan araba, havayla çalışan araba, uçan araba vs :D

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Leonardo Da Vinci'de Bisikleti 15. yüzyılda tasarlamıştı, ancak 20. yüzyılda üretilmeye başlandı. Piyasa böyle şeylere daha hazır değil. Gelecekte belki yollarda da görürüz.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ne kadarını yaptığı bilimsel açıdan önemli. benim açımdan bu işlerle uğraşması bile kendi açısından önemli. keşke herkesin böyle işlere harcayabileceği 3 bin lirası olsa da bizde aklımızdakileri yapabilseydik.

üniversite bitti işe güce girdik yinede 3 bin lirayı böyle bir işe harcayacak ekonomik rahatlığım ve vaktim yok.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Usb'nin içinde özel yazılım olmadıkça motor çalışmıyor ilginç

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sene 1985 bende sabah istediğim saatte beni uyandıran kasetçalar yapmıştım, önce teybin play tuşuna 2X20cm bir metal çubuk koydum daha sonra bir tahta parçasını ip ile bağladım diğer ucunu eski kurmalı saati kurup kurma halka şeklinde taktım, sabah kurmalı saat çalınca kurma kolu dönüyor ve ipten kurtulan tahta parçası metale düşüp play tuşuna basıyordu müzik ile uyanıyordum.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Genç kardeşimizi tebrik etmek gerek. Bu yaşta güzel şeylerle uğraşıyor ama haberlerle gelen gaza kapılmaması lazım sonra üzülür. Destek verilecek bir proje değil ne yazıkki ama hevesini atabileceği bir proje. Bu aracı neye çevirirse çevirsin destek alamaz çünkü yüzlerce çeşidi ve gelişmişi zaten yapıldı.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Genç kardeşimizi tebrik etmek gerek. Bu yaşta güzel şeylerle uğraşıyor ama haberlerle gelen gaza kapılmaması lazım sonra üzülür. Destek verilecek bir proje değil ne yazıkki ama hevesini atabileceği bir proje. Bu aracı neye çevirirse çevirsin destek alamaz çünkü yüzlerce çeşidi ve gelişmişi zaten yapıldı.
destek verilmemesi derken?
kötü bir proje mi olmuş kardeşim? bence destek verilmesi gerek ancak verilmeden piyasadan haber sayfalarından uçup giden bir arkadaş olacak..:)