İphone 6 almayı düşünüyorum 16 ekimi beklemeli miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rokxah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rokxah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar.Yeni telefon almak için 6s i bekliyordum fakat 3100tl çok fazla geldi.Daha sonra da g4 ile 6 arasında kaldım.
Şuan büyük ihtimalle iphone 6 alacağım gibi duruyor.Şimdiye kadar hep android kullandım değişiklik istiyorum.

Benim asıl kafama takılan ise 6s Türkiye'ye geldiğinde 6 fiyatlarında düşüş olur mu? Sizce beklemeli miyim?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
2 aya kadar hareketlilik bekleme apple ürünleri aynı araba gibi ikinci elleri bile çok fark yoktur.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar merhabalar.Yeni telefon almak için 6s i bekliyordum fakat 3100tl çok fazla geldi.Daha sonra da g4 ile 6 arasında kaldım.
Şuan büyük ihtimalle iphone 6 alacağım gibi duruyor.Şimdiye kadar hep android kullandım değişiklik istiyorum.

Benim asıl kafama takılan ise 6s Türkiye'ye geldiğinde 6 fiyatlarında düşüş olur mu? Sizce beklemeli miyim?
Çok inmez heveslenme bence bende ip6 var telefoncularda 6s var şuan ama herhangi bir fiyat düşüşü olmaz diye tahmin ediyorum 2 hafta önce baktığım tel hala aynı değişiklik yok

SkyDone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi fiyatlarda birşey arıyosun bilmiyorum ama bir ay önce haberim olaydı iyiydi. Çekilişten çıkmıştı Iphone 6 , satmak için baya uğraşmıştım ve en sonunda uygun bi fiyata gitti zaten.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Hangi fiyatlarda birşey arıyosun bilmiyorum ama bir ay önce haberim olaydı iyiydi. Çekilişten çıkmıştı Iphone 6 , satmak için baya uğraşmıştım ve en sonunda uygun bi fiyata gitti zaten.

Elime iphone geçtiğinde 1-2 günde satıyorum. İlginç.

SkyDone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıcı çoktu , beni uğraştıran kendime göre bir fiyat söylemeyenler. Telefoncunun biri ilk sorduğumda 2.600 dese de, bir güne piyasa değişti diyerek 2.300'e kakalamaya çalışsa da netice 2650 lirayla sonuçlandı.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
16 ekimi beklesen de değişen birşey olmaz.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yok arkadasim apple da fiyat kisa zamanda dusmez bugun 5s e 2000 tl fiyat ceken bir firmadan bahsediyoruz. Ama sana soyle bir tavsiyede bulunabilirim. 6 alma 6 plus al. Cunku 6nin pili cok kucuk. Ve en onemlisi ois 6 da yok 6 plusda var. Ois video da cok etkili yani keske 6 plus alsaydim dersin.