- Reaksiyon puanı
- 0
Beyler iphone 5s im orjinal kabloya sahte diyor sahteye orjinal diyor 2.el aldım telefonu acaba soket yada pille alakalı bir durum olabilir mi? İlk sahibi değiştirmiş olabilir mi?
bizde de şöyle bir problem var.
orijinal şarj adaptörü takılı uyarı vs. de vermiyor, ama ekrana tıklandığında dokunmatik saçmalıyor.
görmedi hocam, cihaz sıfır ürün.Telefon tamir gördü mü? Ekran Değişimi filan?![]()
görmedi hocam, cihaz sıfır ürün.
dokunmatik problemsiz.şarjda iken yapıyor bu aptallığı.
görmedi hocam, cihaz sıfır ürün.
dokunmatik problemsiz.şarjda iken yapıyor bu aptallığı.
anladım ama şarj sırasında hala sıkıntı.bi ara bende ekran değişimi görmüş 5S vardı. aynı problem onda da vardı o yüzden sordum![]()
klavuzda var mı bilmiyorum ama, sıkıntı devam etmekte. (5s)Şarj sırasında yapabilir aslında. Kullanma kılavuzunda yazmıyormu öyle bir şey? Note 10.1 tablet var mesela, şarj sırasında dokunmatik bazen sıkıntı çıkarıyor fakat kalemi ile kullanınca sıkıntı yok.
anladım ama şarj sırasında hala sıkıntı.
klavuzda var mı bilmiyorum ama, sıkıntı devam etmekte. (5s)
ısınma yok hocam, her şey olağan.sadece dokunmatik hafifçe sapıtıyor.şarjda iken ısınma oluyor mu peki? ısınma dokunmatik işlevini etkileyebilir![]()
ısınma yok hocam, her şey olağan.sadece dokunmatik hafifçe sapıtıyor.![]()
telefonsuz mu bırakacaksın beni.servise gönder hocam![]()
bence bir servise göster derim ne olur olmaz....Beyler iphone 5s im orjinal kabloya sahte diyor sahteye orjinal diyor 2.el aldım telefonu acaba soket yada pille alakalı bir durum olabilir mi? İlk sahibi değiştirmiş olabilir mi?