Monster Notebook Linux sorunu

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, ben 1 yıl içinde MONSTER T7 V2.6 alacağım (Link:MONSTER® TULPAR T7 V2.6 17.3" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > TULPAR) ama bana monster linux monster alma gibi yorumlar söylendi oyun oynayamassın çoğu programı kuramassın falan dediler ama T7 V2.6 da linux diye hiçbirşey yazmıyor bu lunix nedir o linkteki bilgisayarda var mı hiç bilmiyorum arkadaşlar windowsun yanında bişey falan mı windowsun yerine mi geçiyor yardımcı olursanız sevinirim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Zaten aldıktan sonra format atar Windows kurarsın.
Linux ise windows gibi başka bir işletim sistemi diyebiliriz.(Android-İos-WP farkı gibi)

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o tikilere aldırma satın alırken windows alır onu kurabilirsin... steam os destekli oyunlar oynayacaksan gerekmez... en son LinuXMint kuruyorlardı... oda çok kullanışlıdır...

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten bilgisayar freedos işletim sistemiyle birlikte geliyor. hani windows kurulmuyormuy ki diye korkmuştum bende yorumlarınız için teşekkürler.
bi sorum daha olucak o gönderdiğim linkte fotoğrafın en altta sol da windows 8.1 işletim sistemi fotoğrafı var ama özelliklerde freedos yazıyor bunun sebebi nedir

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zaten bilgisayar freedos işletim sistemiyle birlikte geliyor. hani windows kurulmuyormuy ki diye korkmuştum bende yorumlarınız için teşekkürler.
bi sorum daha olucak o gönderdiğim linkte fotoğrafın en altta sol da windows 8.1 işletim sistemi fotoğrafı var ama özelliklerde freedos yazıyor bunun sebebi nedir
lisans farkı olmadığını belirtmek için windows ile 200~300TL fark oluyor... steam os ile oynayacağın oyun için 300TL küsür vermek istemeyenlerde var...