Z5 Compact Türkiye'ye kesin gelecek mi?

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
merak ediyorum Sony Mobile sitesinde yok z5c inşallah gelir yahu.. istenildiği kadar satılmadı diğer compactlar belki de ondan gelmez :wink:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Gelmemesi için bir sebep yok diğer Compactlar nasıl geldiyse bu da öyle gelir.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Ne zaman gelir diye sorulabilir belki ama gelirmi diye soru sormak sacmalik bence :)

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Mutlaka gelir ancak fiyatı gittikçe düşen Z3C almak daha mantıklı. Hem tasarım olarak daha güzel hemde özellik olarak pek bir fark görünmüyor. İşlemci ve parmak izi okuyucusu dışında bir ekstrası yok ki parmak izi okuyucusu da bildiğimiz gibi çalışmıyor. İşlemcisi çok ısınan ve ısındıkça performansı düşen Sd 810. Birde ben yeni compact modelin tasarımını hiç beğenmedim. Telefonun kenarları kendisinden soğumama yetti.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Ne zaman gelir diye sorulabilir belki ama gelirmi diye soru sormak sacmalik bence :)

sağol çok kibarsın..

bende gelmesinden yanayım ama sitesinde olmaması beni şüphelendirdi.. ayrıca türkiyeye gelen ilk compact modeli z1c idi daha sonra z3c, belki satışlardan dolayı gelmez diye düşündüm.. inşallah gelir..

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
sağol çok kibarsın..

bende gelmesinden yanayım ama sitesinde olmaması beni şüphelendirdi.. ayrıca türkiyeye gelen ilk compact modeli z1c idi daha sonra z3c, belki satışlardan dolayı gelmez diye düşündüm.. inşallah gelir..
Valla gelmezse kendi kaybeder dostum biz değil piyasada telefon çok..