ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
fatih ürek ifaya gitmiş?
fatih ürek ifaya gitmiş?
fatih ürek de sahnelerin ağır topu...[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] yani sitenin üst düzeyleri mi demek istedim...
Bununla ilgili konu açmanı öneririmArkadaşlar bana tablet önerisinde bulunabilirmisiniz kız arkadaşa alcazda 500 tl vb civarlarda
Fikir edinmek babında zaten bir konuda açılmış gördüm google üzerinde burdada her konudan muhabbet dönüyor ona istinaden eyvallahBununla ilgili konu açmanı öneririmburanın amacı biraz daha farklı
Kısaca asus ya da samsung modellerine yonelmelisin deyim o zaman şimdilik en önemlisi ram e dikkat et en az 2 gb olsunFikir edinmek babında zaten bir konuda açılmış gördüm google üzerinde burdada her konudan muhabbet dönüyor ona istinaden eyvallah
Sağol kardeşimKısaca asus ya da samsung modellerine yonelmelisin deyim o zaman şimdilik en önemlisi ram e dikkat et en az 2 gb olsun
Tamam baktım bazı modellere tahmini o fiyatlarda dedi başta ama iyi bişiy istiyormuş kafasında düşündüğü bir boyut varmış sölicek bakıcaz bakalımlenovo bak teknosa'da 3gli modeli var süper.
bulaşma başına bela olucak bir hava veriyor kendi alsın sonra en ufak sorunda seni arıcak şeyi şey oldu...Tamam baktım bazı modellere tahmini o fiyatlarda dedi başta ama iyi bişiy istiyormuş kafasında düşündüğü bir boyut varmış sölicek bakıcaz bakalım
Söledide dayanamadım ilgilenim dedim ama bakalım [emoji3]bulaşma başına bela olucak bir hava veriyor kendi alsın sonra en ufak sorunda seni arıcak şeyi şey oldu...
demedi deme ibrahim başına bela olur eski patron araba satmıştı tanıdığına bir şeyi bozulsa gelirdi...Söledide dayanamadım ilgilenim dedim ama bakalım [emoji3]
info@shiftdelete.net e mail atabilir ya da twitterdan Hakki alkani etiketleyip şikayetinizi dile getirebilirsinnShiftdelete.ent facebook sayfasıyla ilgili bir iki şikayetim var nereye bildirebilirim?
info@shiftdelete.net e mail atabilir ya da twitterdan Hakki alkani etiketleyip şikayetinizi dile getirebilirsinn
anlamaz ki nato tahta nato kafa...@GORT Cezanın daha fazla uzamasını istemiyorsan, Sdn Okuru olarak yazdığın trol mesajlara ve hakaretlere son ver..
Kalem ayri kalemi cektigin cihaz ayri yakiyoranlamaz ki nato tahta nato kafa...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
kıskananlar çatlasın...
[MENTION=465243]GORT[/MENTION] Cezanın daha fazla uzamasını istemiyorsan, Sdn Okuru olarak yazdığın trol mesajlara ve hakaretlere son ver..
Bizim burada da nefes almak zorlaştı gibi. Zaten bende var bi' problem.Skylake işlemciler mi duyuruldu yanlış mı okudum? [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] az önce sanayiye gittim geldim sanırsam gisiş geliş 7-8 km, iliklerime kadar terledim rylülde yaşanacak olay mı bu![]()
Kalem ayri kalemi cektigin cihaz ayri yakiyor![]()
benim hadsizliklerimi de almış ondan böyle öküz oldu...Arızanın teki, acayip sinir oldum haddini de bilmiyor.