SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
Her yere fellik fellik finer optik kanlo döşemeye başladılar hayırdır 4.5g ihalesinden emir mi geldi?
telekom reklamdaki yalanı yakalanmadan şunları döşeyim kafasında...Her yere fellik fellik finer optik kanlo döşemeye başladılar hayırdır 4.5g ihalesinden emir mi geldi?
Kulelerden dolayimi acaba? :mrgreen:Oyuncu modemi![]()
Oyuncu modemi![]()
ubuntu ile aynı farkı yok kur gitsin ben hiç kurulum videosu izlemedim ...Linux mint türkçe kurulum rehberi linki atabilecek birisi var mı? Yoksa ubuntu kurucağım.
Linux mint türkçe kurulum rehberi linki atabilecek birisi var mı? Yoksa ubuntu kurucağım.
windows için bölüm oluşturmak için böl.Soğutucu vardır belkiDiski bölmeme gerek var mı?
o zaman diskin tamamını kullan ile yap swap ve gerekli şekilde oluşur.Yok windowsuda her şeyi silecem.
onboard ile metin2 oynayabilir miyim ? Düşük ayar yaparım gerekirse ?
Hocam biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim. Bu konular hakkında pek bilgim yok. Takas alanı mıo zaman diskin tamamını kullan ile yap swap ve gerekli şekilde oluşur.
swap takas alanı ram ile aynı oluyor miktarı 4gb tan fazlasa ram gerek yok.Hocam biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim. Bu konular hakkında pek bilgim yok. Takas alanı mı
linux mint 17.2 dvd'ye sığar anakart ne?Bilgisayar eski. Her şeyi halletim bios da flash gözükmüyor. Cd arıyorum![]()
Hocam antika durumuna gelmiş olabilir. Sanırım bios güncel değil. Boş dvd bulamadım yarın gidip satın alıcam.linux mint 17.2 dvd'ye sığar anakart ne?
güncel bios bulamazsın bios kaç var?Hocam antika durumuna gelmiş olabilir. Sanırım bios güncel değil. Boş dvd bulamadım yarın gidip satın alıcam.