TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Android 7 çıkmadan alma keyfi 😄
Build prop.
Günaydın gençler ayın biri bakalım güzel geçer inşallah bu ay.
Eylülde dersler baslamasa daha da iyi olacak ama isteEn sevdiğim havalardan biridir eylül havası, diğeri de mart nisan havaları. Bu ikisi benim için vazgeçilmez![]()
Arkadaşlar Mac mavericks sistemin driver yani kextlerini nereden bulabilirim?
Yüklediğim sitede yoktu.Bilgisayraım AMD bir sistem hd 4200 ekran kartı var sıkıntı yok kullanıyorum. Ama wirelesss kextini bulamassan eski sisteme geri dönecem.Yüklemeyi başardığın site-sayfada yok mu? Sistem özelliklerin ne ve memnun musun?
Yüklediğim sitede yoktu.Bilgisayraım AMD bir sistem hd 4200 ekran kartı var sıkıntı yok kullanıyorum. Ama wirelesss kextini bulamassan eski sisteme geri dönecem.
Şimdi açtım dostum.Özelden mesaj atacağım da niye kapalı?
Ne dersiniz?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Güzel fakat havalandırma nasıl olacak?
O kısmı ben de çözemedim
Bizim dersler 5 ekimde başlıyo :mrgreen:Eylülde dersler baslamasa daha da iyi olacak ama iste![]()
Forum sanki eski bir hal almış :?
Evet farklı birşey var ama çözemedim.![]()
Note5 i 2 farklı mağazada inceledim Samsung bayisinde ki cihaz ısınmadı Media Markt takı cihaz hissedilir bir şekilde isi yaptı enteresan
4'ten farkı var mıydı?
benim masaya yapsam bunu kıyamet kopar klavye ve ön kolonları nereye koyacağım?Ne dersiniz?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zor hocam IFA bitimine kadar böyle benceForum ne zaman eski haline döner ? Bu haliyle yolunu kaybetmiş bedeviye döndüm.
zor hocam IFA bitimine kadar böyle bence