Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yanlış bilmiyorsam yaşadığınız bu sıkıntı RAM dan kaynaklı. Çok sıkıntılı bir hal aldığında yani sıkıştığında bu şekilde tepki verdiğini sanıyorum. Şimdiye kadar gelmiş olması gerekiyordu heralde bir sıkıntı var. Benim yazılım güncellemeden kastım programla şuan kullandığınız yazılımı baştan kurup düzgün olarak yüklüyor. Belki faydası olur. Geçmiş olsun.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam Smart swichde acil durum yazılım kurtarma ve başlatma bölümünden yapılıyordu dimi?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar smart swich dondu ve cihaza bir şey olmadı. Downloand mod'a alıyım mı yoksa tekrar mı deniyim?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hocam Smart swichde acil durum yazılım kurtarma ve başlatma bölümünden yapılıyordu dimi?

Evet ordan yapılıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar smart swich dondu ve cihaza bir şey olmadı. Downloand mod'a alıyım mı yoksa tekrar mı deniyim?

Download moda almadan yapıyorsunuz bu işlemleri. Normal cihazını bağlar gibi yapıyorsunuz.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Dün 2 saat civarı uğraştım olmadı. Smart swich dondu. Kaldırıp tekrar yükledim falan olmadı bir şey.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Dün 2 saat civarı uğraştım olmadı. Smart swich dondu. Kaldırıp tekrar yükledim falan olmadı bir şey.

Bilgisayarınızın sıkıntılı olduğunu söylemiştiniz. Program da herhangi bir problem yok. Bende aynı işlemleri kendi bilgisayarım da iki defa uyguladım. Bahsettiğiniz şekilde hata almadım. İnternet kafeye gidip deneyin isterseniz. "Daha Fazla" yazan kısma tıklıyorsunuz. Orada "Acil durum yazılımı kurtarma ve başlatma" yazana tıklıyorsunuz. Zaten buraya kadar doğru gelmişsinizdir. Daha sonra önünüze iki seçenek çıkıyor yukarı kısımda biri "Acil Durum Yazılım Kurtarma" diğeri ise "Yazılım Güncelleme ve Başlatma" yazan seçenektir. Siz "Yazılım Güncelleme ve Başlatma" yazana tıklıyorsunuz değil mi?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
S6 ve S6 edge bugün itibariyle Kore'de S6 edge plus'ın arayüzünü güncelleme yoluyla almaya başlamış arkadaşlar. Meraklılarına duyurulur.
Hatta sonu S kodlu cihazlar için yayınlanan Kore rom'u sammobile'da indirilebilir durumda.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
S6 ve S6 edge bugün itibariyle Kore'de S6 edge plus'ın arayüzünü güncelleme yoluyla almaya başlamış arkadaşlar. Meraklılarına duyurulur.
Hatta sonu S kodlu cihazlar için yayınlanan Kore rom'u sammobile'da indirilebilir durumda.
Türkiyedeki s6 lara gelir mi o arayüz ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam öyle yapıyorum usb kablosunsa girişlerde problem yok. İnternet cafe gibi ortamlarda denemek istemiyorum. Zaten hopörörde problem olduğunu düşünüyorum. Servise gidince değişim isteyeceğim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam öyle yapıyorum usb kablosunsa girişlerde problem yok. İnternet cafe gibi ortamlarda denemek istemiyorum. Zaten hopörörde problem olduğunu düşünüyorum. Servise gidince değişim isteyeceğim.

Hoparlör de ne gibi problem var ? Tiz olduğu için servise vereceksen s6 ların hoparlörleri bayağı tiz, tok bir ses bende alamamıştım.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Anladım kardeşim. O zaman direk servise ver gitsin hiç kendini yorma. Zaten yeni aldın değişim hakkın olur ciddi bir sıkıntı varsa.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Cihazı vatana götürdüm. Ayarlardan bir şey yaptılar. Düzeldi dediler. Hopörlere aldığım zaman uzaylı sesleri gibi sesler geldi. İyice şeyi çıktı işin. Smart swich olmaz kiesden yap dediler. Eve gidince öyle deniyeceğim. Gelişmeleri sizlerle paylaşırım.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Cihazı vatana götürdüm. Ayarlardan bir şey yaptılar. Düzeldi dediler. Hopörlere aldığım zaman uzaylı sesleri gibi sesler geldi. İyice şeyi çıktı işin. Smart swich olmaz kiesden yap dediler. Eve gidince öyle deniyeceğim. Gelişmeleri sizlerle paylaşırım.

Son durumunuz nedir? Tekrar bilgi paylaşmamışsınız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Whatsapptan mesaj gelince bildirim böyle gözüküyor neden acaba başka böyle bi sorun yaşayan var mı ?
89e8505fd1ecef428857ecf6d5956ef7.jpg

Aynı şey bende de oldu ama kendi kendine. Geri eski haline döndü. Siz neyden olduğunu bulabildiniz mi?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Cihazda hem donanımsal hem yazılımsal problem var bütük ihtimal. Müşteri hizmetleri ile konuştum. 1 ay içinde değişim oluyormuş. Eğer firma onaylarsa iade olabiliyormuş. Bir de geçen gün ekranda donma problemleri başladı. İade yapıp Note 5 veya iPhone 6'ya geçmeye düşünüyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Cihazda hem donanımsal hem yazılımsal problem var bütük ihtimal. Müşteri hizmetleri ile konuştum. 1 ay içinde değişim oluyormuş. Eğer firma onaylarsa iade olabiliyormuş. Bir de geçen gün ekranda donma problemleri başladı. İade yapıp Note 5 veya iPhone 6'ya geçmeye düşünüyorum.

Sizin sıkıntı yazılımdan öte heralde. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım iade alırlar. Değişim için uğraşacaklar gibi geliyor bana.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Samsung androiddeki en kaliteli firma
Ama herifler son 1 yıldır yazılıma yeni yeni eğilmeye başladılar.
Yazılımları iyilestirdiler ve 2 yıl içinde daha iyi hale gelecekler tahminimce
En kaliteli demeyelim de en çok satan diyelim..
Göreceli değil evrensel kavramlardan bahsetmek gerekir.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Cihaz iyice kötüleşti. Durup dururken geri tuşu kendiliğinden çalışıyor. İade yapmazlarsa tüketici haklarına gidicem.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Cihazda uygulamaları açmada kapatmada vs kasma yok.
Ancak uygulamalarda gezinirken chrome n11 play store instagram twitter olsun lag oluyor takılıyor.
Scrolling Lag deniyormuş buna ama ne yapsam çözüm bulamadım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Menüde bile gezinirken isinmasi normal mi? Kardesim almis bugün, parmak izi sensörü haricinde hosuma giden bir yani olmadi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar s6 da group play ile müzik paylaşabilen varmı aranızda. Ben internetten bir sürü apk indirdim denedim ama müzik paylaş istediğim zaten uygulama durduruldu hatası alıyorum hep :/
Samsung s6 dan neden group playi kaldırmış olabilir?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar cihaz çoştu. Smart managera girdim. Bir kastı sonra ekran dondu ana ekrana falan dönmedi. Kapattım kapanması bile yavaş oldu. Android bana göre değil galiba.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar cihaz çoştu. Smart managera girdim. Bir kastı sonra ekran dondu ana ekrana falan dönmedi. Kapattım kapanması bile yavaş oldu. Android bana göre değil galiba.
Androidleri bilgisayar gibi düşün.Her pc de donma kasılma takılma oluyor.
Bunlar da öyle ve yapacak bişey yok.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar dün ve bugün sammobile üzerinden takip ettiğim kadarıyla birçok Avrupa ülkesine s6 ve s6 edge için güncelleme yayınlandı. Bunların içeriği hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Herhangi bir haber yapılmadı sammobile'da ama aklıma bizim telefonlara s6+ ve note 5 arayüzünü verecek olan güncelleme geldi.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar dün ve bugün sammobile üzerinden takip ettiğim kadarıyla birçok Avrupa ülkesine s6 ve s6 edge için güncelleme yayınlandı. Bunların içeriği hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Herhangi bir haber yapılmadı sammobile'da ama aklıma bizim telefonlara s6+ ve note 5 arayüzünü verecek olan güncelleme geldi.
O güncellemedir kesinlikle.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende sabırsızlıkla yeni güncellemeyi bekliyorum. Yabancı kaynaklardan araştırdım son güncelleme de bir çok kullanıcı iyi sonuçlar almış. 5.0.2 deki son güncellemelerle geldiği stabil halini tekrar kazanabilirse harika olacak. Normalde 3 gün sonra geliyordu güncellemeler ama bu defa uzadı.