S
SDN Okuru
SDN Okuru
Arkadaşlar bende s6 edge clear view kılıf var ama nasıl kurcam bilmiyom yardım edebilecek
Avea dan cihaz alınmaz.Yardımcı olacak kimse yokmu 5
1.1 benim cihaz görmedi avea dan aldım
Merhaba kardeş bizde bir dönem samsung note 4 almıştık turkcell den güncelleme çok geç gelmişti bunun sebebi içinde turkcell logoları bulunmasiymis bizde bunun üzerine gittik samsung servise öyle attirdik Avea içinde aynı şey geçerlidir büyük bir ihtimal ama şunu söylemeden edemeyeceğim o kadar fazla merak etmeye gerek yok 5.1.1 pek lazım değilBen ne diyorum sen ne diyorsun cihaz samsungun fabrikasından çıkıyor avea üretmiyor ciddi bir arkadaş yokmu
tamam haklı olabilirsin bizin note 4 de öyleydi. yada şöyle yapalım kardeşim zaten ota üzerinden yüklemek şart değil pc ye smart swich kur samsung.com dan onun üzerinden yükle hatasız bir şekilde sadece kabloyu bağlıyorsun ve güncelle seçeneğine basıyorsun bu kadarHayır benin cihazda avea ile alakalı uygulama yok bağımsız bi cihaz operatör e özel değil yani normal gidip herhangi bir teknoloji mağazasında aldığın bir cihaz gibi
valla kardeşim böyle bir durum karşısında ne desem inan hiç bilemedim çok tuhaf aslında böyle olmaması lazım istersen bir samsung müşteri hizmetleri ata sor diyeceğim uzaktan bağlantı gerceklestirirler belki bir faydası olur şaşkınlık içindeyim [emoji33]Kardeş gecen gün dediğin gibi yaptim güncelleme var dedi 1.6 gb büyüklüğünde yaklaşık 2 saat sürdü güncelledi ama hala 5.0.2 yüklü neden böyle şimdi bağlıyorum smart swicth e güncel diyor
rica ederim keşke elimden bir şey gelebilse😕Tamam teşekkürler kardeşim
nasıl olmaz geç geliyordur belki 😂S6 edge'e niye yok!
Oturup ağlayak mı yani illa![]()