Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende s6 edge clear view kılıf var ama nasıl kurcam bilmiyom yardım edebilecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar on kameramda koca bi mor nokta var dusuk isikli cekilen resimlerde bariz belli samsungu aradim servis dediler oda 15 20 gun suruo ne yapmami onerirsiniz ? bu arada telefonum s6 edge

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Whatsapptan mesaj gelince bildirim böyle gözüküyor neden acaba başka böyle bi sorun yaşayan var mı ?
89e8505fd1ecef428857ecf6d5956ef7.jpg

onuresenlik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Whatsapp'a dün gelen güncelleme sonrasında grup bildirim seslerini kapatıyorum, bazı ayarlarını değiştiriyorum fakat ayarlardan çıkarken bunu kaydetmiyor; varsayılan ayarlara dönüyor. Var mı benzer sorunu yaşayan.

atasoftx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 5.1.1 root kullanıp ram olayında düzeltme yapabilen varmı? Yada başka bir performans artışı.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Build prop dosyası ile oynanıp düzelebiliyor galiba.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar avadan aldım cihazı fakat ne smart swicth nede orta üzerinden 5.1.1 güncellemesi görmedi telefon 5.0.2 yüklü

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar avadan aldım cihazı fakat ne smart swicth nede orta üzerinden 5.1.1 güncellemesi görmedi telefon 5.0.2 yüklü

mestefek7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben telefonu pazartesi günü servise vercem yüksek ihtimalle degisilecek, arka kameradan ses ve dalgalanma sorunu var neyse benim merak ettiğim şu 15 20 gün boyunca telefon olmayacağı için samsung kullanılabilecek bir telefon veriyor mu , öyle birşeyler duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış ?

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
oooooooo. bütün parasını sokağa saçanlar burda toplanmış :d

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba herkese hayırlı akşamlar samsung s6 cep telefonum için kablosuz şarj cihazı aldım bir Avea bayisinden fakat kutu üzerinde mobimark etiketi bulunuyor bu ürün orjinal Samsung ürünümüdür

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olacak kimse yokmu 5
1.1 benim cihaz görmedi avea dan aldım

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ne diyorum sen ne diyorsun cihaz samsungun fabrikasından çıkıyor avea üretmiyor ciddi bir arkadaş yokmu

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben ne diyorum sen ne diyorsun cihaz samsungun fabrikasından çıkıyor avea üretmiyor ciddi bir arkadaş yokmu
Merhaba kardeş bizde bir dönem samsung note 4 almıştık turkcell den güncelleme çok geç gelmişti bunun sebebi içinde turkcell logoları bulunmasiymis bizde bunun üzerine gittik samsung servise öyle attirdik Avea içinde aynı şey geçerlidir büyük bir ihtimal ama şunu söylemeden edemeyeceğim o kadar fazla merak etmeye gerek yok 5.1.1 pek lazım değil

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır benin cihazda avea ile alakalı uygulama yok bağımsız bi cihaz operatör e özel değil yani normal gidip herhangi bir teknoloji mağazasında aldığın bir cihaz gibi

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır benin cihazda avea ile alakalı uygulama yok bağımsız bi cihaz operatör e özel değil yani normal gidip herhangi bir teknoloji mağazasında aldığın bir cihaz gibi
tamam haklı olabilirsin bizin note 4 de öyleydi. yada şöyle yapalım kardeşim zaten ota üzerinden yüklemek şart değil pc ye smart swich kur samsung.com dan onun üzerinden yükle hatasız bir şekilde sadece kabloyu bağlıyorsun ve güncelle seçeneğine basıyorsun bu kadar

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş gecen gün dediğin gibi yaptim güncelleme var dedi 1.6 gb büyüklüğünde yaklaşık 2 saat sürdü güncelledi ama hala 5.0.2 yüklü neden böyle şimdi bağlıyorum smart swicth e güncel diyor

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş gecen gün dediğin gibi yaptim güncelleme var dedi 1.6 gb büyüklüğünde yaklaşık 2 saat sürdü güncelledi ama hala 5.0.2 yüklü neden böyle şimdi bağlıyorum smart swicth e güncel diyor
valla kardeşim böyle bir durum karşısında ne desem inan hiç bilemedim çok tuhaf aslında böyle olmaması lazım istersen bir samsung müşteri hizmetleri ata sor diyeceğim uzaktan bağlantı gerceklestirirler belki bir faydası olur şaşkınlık içindeyim [emoji33]

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
S6 için dün yeni bi güncelleme daha gelmiş ram sorunu çözülmüş diyorlar akşam bi yükleyeceğim bakalım

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Güncellemeyi yükledim şu an telefon daha bi akıcı olmuş ram sorunu da büyük oranda çözülmüş gibi
2bc95857e0a396d05d84f3aee33d6e74.jpg

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Suan bende indiriyor inşallah işlemci frekansı kırılmaz yoksa bu kadar hızlı bir telefon almanın bir anlamı kalmamış olur

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güncellemeyi kurdum önceden düşen antu tüm puanı yeniden yükselmiş telefon daha akıcı olmaya başladı ram sorunu şuanda hiç kendini göstermiyor ama 1 2 saatlik kullanım sonrası neler sunar belli olmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Samsung S6 Kullanıcısıyım Güncelleme Geldi Bana Sizde Yapmalımıyım .. ÇÜnkü Çoğu Kişi Güncelleme Yaptıqın Zaman Telefon Kafayı Yiyebiliyor Diyorlar Sizce ?