ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
ablamın kinde yok eski kafalı cadı diye herhalde...Şimdi var![]()
ablamın kinde yok eski kafalı cadı diye herhalde...Şimdi var![]()
Mobil uygulama yi bilmem de Gmail de var.ablamın kinde yok eski kafalı cadı diye herhalde...
bana vermiyor sayesinde dolandırıcı olduk 20 +25lira yükleniyor ama 1gb std sınırsız + turkcell tv+ 1gb ve hız 4-5mbps gt-s5360 neden olabilir...![]()
Durum bu.
bana vermiyor sayesinde dolandırıcı olduk 20 +25lira yükleniyor ama 1gb std sınırsız + turkcell tv+ 1gb ve hız 4-5mbps gt-s5360 neden olabilir...
Halinize şükredin. Ben burada köydeyim köyde.. Aslında arabayla Eskişehir'e gidesim var ama evde ütü yapmaya falan üşeniyorum.Haftasonu evde geçirmek oldukça sıkıcı
gene gt-s5360 20-30 mbps en fazla wifi da gene kötü...Anlamadık ki yazdıkların nedir. Bu 3G değil Wi-Fi.
gene gt-s5360 20-30 mbps en fazla wifi da gene kötü...
yok mobil değil chrome'da...Mobil uygulama yi bilmem de Gmail de var.
köyde olmaktan çok şikayetçisin galiba ?Halinize şükredin. Ben burada köydeyim köyde.. Aslında arabayla Eskişehir'e gidesim var ama evde ütü yapmaya falan üşeniyorum.
yok mobil değil chrome'da...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ama darbelere dayanıklı...
gt-s5360.
Evet. Köyde yapacak bir şey yok çünkü. Arada nadiren kahvehaneye gidiyorum. Onun dışında hep köyde iPad'imin başındayım. İnsan bir süre sonra sıkılıyor.köyde olmaktan çok şikayetçisin galiba ?
Evet. Köyde yapacak bir şey yok çünkü. Arada nadiren kahvehaneye gidiyorum. Onun dışında hep köyde iPad'imin başındayım. İnsan bir süre sonra sıkılıyor.
Bizim köydekilerin %95'i fındıkçılık yapıyor. Bende dayımlar ile birlikte fındık toplamaya gitmektense evde iPad ile oynamayı tercih ederim.:dil:Tarla marla, hayvan varmi sizde bilmiyorum ama normalde koyde is bitmez hic.![]()
4000 mesaj vardı ve yok bu benim kinde var cadının kinde yok...![]()
Böyle çıkmıyor mu sende ?
![]()
turkcell de bunu verdi...![]()
Akiyozz
İnternet biraz iyiyken su resmi atiyim
![]()
ATV'de Apple'ın "Bir iPhone'un yerini ancak bir iPhone tutabilir." temalı reklamını gördüm. Dedimki hayırdır, noluyoz. Meğerse reklamın sonunda TURKCELL logosu çıkınca olayı anladım.. Anlaşılan TURKCELL, yeni iPhone'un çıkmasına az vakit kala, elinde kalan iPhone6'ları elinden çıkartmaya çalışıyor.:biggrin::biggrin:
turkcell de bunu verdi...
![]()
35lira az geliyor daha fazla para versem bile gt-s5360'a takılcak dark evopad 3g m7220 de otobüste 10 filan olmuştu odamda böyle Turkcell imajını kurtarmak için moto g veya t50 turbo vermeli ...Türkiye'nin 3G'si ABD'nin 4G'sini nınısının nınısı yapmış.
Ben köyde olsam tablet telefon belki 30 dk zaman ayırır email gibi işlemler için diğer zamanı doğa ile geçiririm çok çok severim dağları doğayıEvet. Köyde yapacak bir şey yok çünkü. Arada nadiren kahvehaneye gidiyorum. Onun dışında hep köyde iPad'imin başındayım. İnsan bir süre sonra sıkılıyor.
Gerçekten mi? Bilmiyorum beni aydınlattın. Bu aydınlatıcı bilgi için teşekkürler.:biggrin:O reklam yeni değil. Ayrıca global bir reklam.