MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Yok onu yaptım zaten de. Birisi görebilir mi?
Onu yaptıysan resim kalkmıştır. Tabi sen kaldırana kadar save yapan olmadıysa. Kontrol edebilirim. Hangi konu?
Yok onu yaptım zaten de. Birisi görebilir mi?
Android ana ekranlarınızı paylaşın. Mesajı göndermeden silmiştim urlyi de bir bakarsanız sevinirim.
Teşekkürler. Resim upload ettim. Mesajı göndermeden sildim url yi de. Yani link olmadan birisi görebilir mi resmi?
Son resim derken anlamadım tam.
Onu biliyorum. Ben başka bir yol ile birisi görebilir mi diye düşündüm bir an. Tamam teşekkürler.
![]()
turkcell iyice batırdı...
telefon ne? benim ki gt-s5360 galaxy young bi ölmedi onu çelik kapıya fırlattım banamısın demedi maxi plus5 daha iyi sanki...Senden daha yavaş %17 napsın
Benden de bu gelsin teorik olarak 7.2 gelmesi lazım , gerçekler yarısı kadar![]()
Allah belani verdin ttnet diyorum, ister masaüstünde ister 2 laptopta test yaptim. Ping 130 un altina dusmedi, oyundan dusmeler de cabası. Kac kere musteri hizmetlerine ulaştım sorun yok diyor. Lan var işte benden iyi mi bilecen
telefon ne? benim ki gt-s5360 galaxy young bi ölmedi onu çelik kapıya fırlattım banamısın demedi maxi plus5 daha iyi sanki...
yeni usb almam gerek galiba bunda taşınabilir wifi alanı var düzgün çeken yere koyup denicem bir ara...Ya superonline ya da uydunet gerisi yalan. Arkadaşla cs : go oynuyoruz baktım pingi dalgalanıyor , uydunete tek bir arama yaptı pingini 25 ' e sabitlediler , gram oynamadı pingi o gün.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
optimus g ' de erişim noktası olarak kullanıyorum , hala ŞUna devam![]()
yeni usb almam gerek galiba bunda taşınabilir wifi alanı var düzgün çeken yere koyup denicem bir ara...
bu şarjı su gibi içiyor ondan kablo ile bağlıifi için şifre zahmetli...Yok bende kablosuz kullanıyorum , ne gerek var kabloya , zaten etraf fazlasıyla kablo yumağı dolu![]()
Hep diyorum teknoloji şans işi. Problemler oldukça insan deli oluyor.Laptop aldık sorunlardan kurtulamadık bir arkadas almadan önce daha mutluydum.
Ipadimle mutluydum, yemin ediyorum tabletler daha stabil laptoplardan oyun hariç her isimi de görüyorHep diyorum teknoloji şans işi. Problemler oldukça insan deli oluyor.