Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ipadimle mutluydum, yemin ediyorum tabletler daha stabil laptoplardan oyun hariç her isimi de görüyor
Ben gram sevmiyorum tablet kullanmayı. Pratik olabilir ama elimde tutmaktan hoşlanmıyorum. Ben laptopu alalı yaklaşık 1 ay oldu. Nazar değmesin sorun yok. Ama apartmanda internet yok. Yaptığım tek şey çevrimdışı oyun oynamak.
Senin Asus'tu sanırım. O kadar övüyorduk herkese bir de.

Reaksiyon puanı
16,128
Ben gram sevmiyorum tablet kullanmayı. Pratik olabilir ama elimde tutmaktan hoşlanmıyorum. Ben laptopu alalı yaklaşık 1 ay oldu. Nazar değmesin sorun yok. Ama apartmanda internet yok. Yaptığım tek şey çevrimdışı oyun oynamak.
Senin Asus'tu sanırım. O kadar övüyorduk herkese bir de.
biri ayarlasın magnum 500 bir yerde x550jk vurma videosu çekelim bunun gibi:
[video=youtube;1vIx6z04FXA]http://www.youtube.com/watch?v=1vIx6z04FXA[/video]

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Laptopta windows 10 ayarlardan sıfırla dedim şimdi botdevice hatası veriyor napmam lazım arkadaşlar

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Delinin teki kuyuya bi taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış demiş atalarımız, ne de güzel söylemişler.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İşid, İstanbul u fethetme ve Türkiye toprakları içinde yaşayan işid sempatizanlarını kışkırtan Türkçe video yayınlamışlar. Büyük şehirlerde yaşayan insanlarımız dikkatli olmalı. Pkk zaten kendi başına bir tehlike unsuruyken şimdi birde işid çıktı.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yıllar sonra hotmail hesabıma giriş yapayım dedim, bi de ne göreyim; bütün mailler yok olmuş. İçinde önemli bişey var mıydı acaba?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Günaydın milletttt :)
Iştahsızlık problemi yasayan var mi aranızda? Çözüm buldunuz mu buna ? Acım ama iştah yok yiyemiyorum sabah sabah, tak etti artık :D

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Günaydın milletttt :)
Iştahsızlık problemi yasayan var mi aranızda? Çözüm buldunuz mu buna ? Acım ama iştah yok yiyemiyorum sabah sabah, tak etti artık :D
Köye git. Harman'a cik. Temiz havayi icine cek bak nasil yiyorsun yemegi :D sahsen suan deniyorum. İstanbul'da hic bisey yiyemezdim simdi tatil amacli koye geldim istahim baya acildi. Acayip yiyorum doymuyorum sanki :D

Sakin ilac felan kullanma. Sirf bunun icin bile ilac var ama bi b.ka yaradigini sanmiyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Köye git. Harman'a cik. Temiz havayi icine cek bak nasil yiyorsun yemegi :D sahsen suan deniyorum. İstanbul'da hic bisey yiyemezdim simdi tatil amacli koye geldim istahim baya acildi. Acayip yiyorum doymuyorum sanki :D

Sakin ilac felan kullanma. Sirf bunun icin bile ilac var ama bi b.ka yaradigini sanmiyorum.

Köy isi mi filan hic sevmem şahsen, oralara gidecek param olsa Akdeniz taraflarına gidip tatilimi yaparım:)
Ama su gelecek İstanbul'da yemek yenemiyor yada biz yiyemiyoruz.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Köy isi mi filan hic sevmem şahsen, oralara gidecek param olsa Akdeniz taraflarına gidip tatilimi yaparım:)
Ama su gelecek İstanbul'da yemek yenemiyor yada biz yiyemiyoruz.
Köy derken tatil yeri felan degil aslinda. Memleket nickten tahminimce karadeniz taraflarinda heralde :D git o taraflara tek masrafin bilet parasi olur :D

Yine de sen bilirsin. İstah acici dogal bitkiler olabilir belki. Onlari da deneyebilirsin :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Köy derken tatil yeri felan degil aslinda. Memleket nickten tahminimce karadeniz taraflarinda heralde :D git o taraflara tek masrafin bilet parasi olur :D

Yine de sen bilirsin. İstah acici dogal bitkiler olabilir belki. Onlari da deneyebilirsin :)

Karadeniz tarafında ama ne bileyim biz pek sevmiyoruz, daha bir ay önce Antalya ya gittim onun yerine ama orda az çok yiyebiliyordum yine İstanbul'da yok bir dilim ekmek zorla yiyorum.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
6-7 yaşındayken iştah açıcı hap kullanmıştım. Çok güzel tadı vardı :D

Reaksiyon puanı
16,128
KNOCpk_A-gBWcTpGwTj9BWjK3-vvCxrE4Q1nyH-RLbk=w1119-h629-no

çok şey istiyor cihaz kimliği ve çağrı bilgilerini niye istiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...