• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Vbulletin'den Xenforo'ya geçelim mi?

Dostlar, Vbulletin'den Xenforo'ya geçelim mi?

• Xenforo'ya geçelim

Oy: 68 66.0%
  • Vbulletin'de kalalım

Oy: 15 14.6%
  • Kaç yaşında adamsınız, yaptığınız yakışıyor mu?

Oy: 26 25.2%

• Kullanılan toplam oy
    103
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin için gidip deneyecem bi ara :) bakalım nolacak.

Sohbetinizi bölmek istemem, ama konunun dagildigini ve disina cikildigini hatirlatmak isterim. Konuyla ilgili yorumlar yapabilirseniz daha faydali olur.

Sizin fikriniz nedir?

SDN Vbulletin ile güzel bence. :)

Ben daha öncede dedigim gibi Vbulletinden yanayim. Xenforo pek hosuma gitmiyor nedense :)

SDN forum iOS uygulaması da güncellensin başka birşey istemiyorum. Tapatalk gerçekten rezalet.

Tapatalk'i ben denemek icin bir kere telefonuma yükledim, bir gün kullandiktan sonra tekrar sildim. Alakasiz oldugum konulardan tutun cevap yazdigim konulara kadar günde elli defa bildirim gönderiyor.

Bende sinirlenip kaldirdim telefondan.

Vbulletin daha iyi xenforo acemi işi görünümde ...
değişimi sevmem 10240 hariç...

SDN forum iOS uygulaması da güncellensin başka birşey istemiyorum. Tapatalk gerçekten rezalet.

Neyi Rezalet hocam istemediğin bildirimi kapat.
Bir konuya cevap yaInca gelen cevapları bildirim almaktan daha doğal ne olabilir.
Eleştirmeden önce bi bak sağına soluna sonra çamur at lütfen....

Hııı tapatalk kullanmasını bilene güzel taaam mı .s

Xenforo çok daha gelişmiş özelliklere sahip. Çok esnek bir yapısı var, çok daha az sorgu ile daha fazla iş halledilebiliyor. Technopat gibi vBulletinden kayıpsız olarak geçiş yapan bir örnek var, zaman kaybedilmeden geçilmesi gerek.

Tapatalk'i ben denemek icin bir kere telefonuma yükledim, bir gün kullandiktan sonra tekrar sildim. Alakasiz oldugum konulardan tutun cevap yazdigim konulara kadar günde elli defa bildirim gönderiyor.

Bende sinirlenip kaldirdim telefondan.

ilk başta kurduğunda birçok konuya alakasız abone şeklinde başlatıyor tapatalk. abonelikler kısmının hepsini temizleyince bildirim sıkıntısı çekmezsin :) ben normal pcye göre çok daha rahat takip ediyorum forumu :) tek sıkıntısı moderasyon yapamıyorsun doğru düzgün:glare:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

xenforo konusuna gelirsek bence bir an önce geçmek gerek. vbulletin'a göre çok daha işlevsel ve esnek geliyor bana :)

Xenforo'ya geçelim seo açısından daha iyi

Bu şekilde kalması daha iyi bana göre çünkü bu forumun teması vBullettin ile tanınmış. Alışılan düzeni bozmamanız daha iyi olacaktır.

Xenforo'yu bırak eskiye döndük. :D

Para mı sıkıntı oldu acaba? Çok değil yahu Üçyüz küsür dolarcık.

Hakkı ses ver! Geçir bizi xenforo'ya yeni tasarımla.

Sade tasarımın daha hoş olacağını sanıyorum. Öyle alengirli forumlarda bir yazı yazacaksın adamı dinden imandan çıkarıyor.

1- bence forumu sadece tema ile değerlendirmek at gözlüğü takmaya eş değer. :)
2- xenforo günümüzdeki tasarım anlayışına en yakın olan. Ki hatrı sayır miktar forum kullanıcısı tapatalk kullanıyor.

Ama şahsi görüşüm xenforo dan yana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...