goldteam34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 50
çözüm "beni hatırla" butonuna basın
Nasıl bir hata alıyorsun?Sizden tek isteğim cloud flare'ye geçmememiz. nefret ediyorum. onun yüzünden rahat dolaşamıyorum durmadan hata
5 Saniye bekleyiniz sonra öyle kalıyor sonra hata veriyor lütfen clouda geçmeyelimNasıl bir hata alıyorsun?
Gif'li avatarlar hareket etmiyor normal resim gibi duruyorlar böyle bir sorun da mevcut.
hallederiz. şu anda bazı öncelikler var onları yapıyoruz. 1 haftaya kadar istediğiniz gibi bir forum olacak merak etmeyin.Çok garip geliyor şuan forumda reyis eski forumda çoğu yeni mesaj sağ tarafta akıyordu @Troy burada daha az gösteriliyor o değişmez mi ve çoğu yer ingilizce.
Kesin bir bilgi mi?Avatar bölümü gifleri kabul etmiyor olabilir.
Güncelliyorlar şu anda rütbeleriAyrıca şu mesaj sayısına göre aldığımız lakaplar kalktı mı ?
rütbeler değişecek dimi guru olabilmeye ömür yetmezGüncelliyorlar şu anda rütbeleri
Kesin bir bilgi mi?
Ekli dosyayı görüntüle 49 1366x768 de böyle...
sende kaç?
Avatar eklerken avatar hareket ediyor ama onayladıktan sonra hareket yok muhtemelen bir kaç ufak hata var orada.Şuan araştıracağım, sonrasında ayrıntılı bilgi vereceğim.
Üst birime ilettim, cevap gelsin dönüş yapacağım. Göbek atamadı tabi senin uşak..Avatar eklerken avatar hareket ediyor ama onayladıktan sonra hareket yok muhtemelen bir kaç ufak hata var orada.
benim monitör 18,5'' 1366x768 p max aslında 1920x 1080 de görüntü verebiliyor ama input not support diyor takma kafaya...