Windows 10 Ana Konu

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Pc tarafında ne varsa gene DELL'de var.

Ofiste kullandığım notebook'un bios dahil neredeyse tüm sürücülerini windows 10 için güncelledi adamlar.

Helal olsun ne diyim :)

D4rkBB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim hardisk sorunlu değiştirdiğimde tekrar yükleme yaptığımda win10 direk aktif olur mu ? şu an aktifleşti kullanım sağlanıyor ama hardiski değiştirmem gerek .

Anakartı değiştirmediğin sürece sıkıntı yok :/

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben de yeni aldığım laptoba abimin sayesinde windows 10 yukledim, yalniz Laptopun yaninda emsisoft internet security cd ve key gondermisler yukledim ama tiklayinca açılmıyor wind 10 dan mi acaba uyumsuz falan mi ki

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ben de yeni aldığım laptoba abimin sayesinde windows 10 yukledim, yalniz Laptopun yaninda emsisoft internet security cd ve key gondermisler yukledim ama tiklayinca açılmıyor wind 10 dan mi acaba uyumsuz falan mi ki
avast free kur gitsin ağa bağlı pcleri görebiliyorsun.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
şimdi adama benzedi işte

4kifkn.png

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
eski sürüm ne ise ona göre mi iso indirelim, pro ise pro, home ise home? yoksa eskisi ne olsa da başka indirip kurabiliyor muyuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca, kurulumdan sonra temiz kuruluma gerek var mı? direk yükseltip devam etsek?

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yükleme sırasında aç kapa yaparsak nolur?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Arkadaşlar şimdiye kadar 4 pc'yi 10 güncelledim ve en kolay yükseltmeyi korsan windows yüklü pc'de yaptım.

Ne kadar enteresan demi?

ratapan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar ücretli uygulamaları nasıl ücretsiz yükleyebilirim acaba?

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Windows 10 update nasıl durdurulur veya hiç olmazsa yükleme zamanını nasıl ayarlanır? Bilen varsa söyle çok iyi olur. Kotadan yiyor.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Windows 10 update nasıl durdurulur veya hiç olmazsa yükleme zamanını nasıl ayarlanır? Bilen varsa söyle çok iyi olur. Kotadan yiyor.

çalıştır---> gpedit.msc

Bilg. yapılandırması
Yönetim Şab.
Windows Bileşenleri
Windows Update
Otomatik Günc. Yapılandır

Ja_Ba5n_O_png_1.png

Konu olarak da açayım en iyisi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kapatma açık dursun sonunu düşünen kahraman olamaz yiğenim...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar bana rezerve bildirimi gelmedi sistemim Win7 Ultimate 32bit. Hangi yöntemi denediysem olmadı. Bildirim gelmediği için ve 29 temmuzu geçtiği için bende 64bit ISO olarak indirdim. (Laptop 4gb ram) Şimdi üstüne kurarsam ( Boot yaptıktan sonra yükseltme seçeneğini seçerek) eski programları ve oyunları vs kullanabilir miyim? Yoksa yine Windows.old adlı klasöre mi taşınır?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Pc tarafında ne varsa gene DELL'de var.

Ofiste kullandığım notebook'un bios dahil neredeyse tüm sürücülerini windows 10 için güncelledi adamlar.

Helal olsun ne diyim :)

Bende dell marka bir dizüstü var hocam. Ona da sıfırdan kurulum yaptım. Yalnız windows update ile gelen sürücüler resmi sitedekilerden daha güncel görünüyor. Anlamadım birşey :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bende dell marka bir dizüstü var hocam. Ona da sıfırdan kurulum yaptım. Yalnız windows update ile gelen sürücüler resmi sitedekilerden daha güncel görünüyor. Anlamadım birşey :D

Bilgisayarınız DELL'in windows desteği verdiği modeller arasında yer alıyor mu? öğle bir durum olmaması lazım...

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96

Kullandığım lenovo pc de de aynı durum söz konusu

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hp G-62 Kullanıyorum Windows 10 geçtim geçmez olaydım mavi ekran yanıp sönüyor hiç bir çözümüde yok.kafayı yiyeceğim bilgisayarcıya gittim bana ekran kartının vga değişmesi dedi değiştirdi yine aynı.amd nin güncel sürücülerini kuruyorum aynı windows uptade gelen sürücüleri kuruyor yine aynı.[video=youtube;qLJKHGbaL9k]https://www.youtube.com/watch?v=qLJKHGbaL9k[/video]

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Hp G-62 Kullanıyorum Windows 10 geçtim geçmez olaydım mavi ekran yanıp sönüyor hiç bir çözümüde yok.kafayı yiyeceğim bilgisayarcıya gittim bana ekran kartının vga değişmesi dedi değiştirdi yine aynı.amd nin güncel sürücülerini kuruyorum aynı windows uptade gelen sürücüleri kuruyor yine aynı.[video=youtube;qLJKHGbaL9k]https://www.youtube.com/watch?v=qLJKHGbaL9k[/video]
kardeşim bunun çözümü var ama dediklerimi dikkatli yapman gerekiyor ;
denetim masasına gel donanım ve ses e gir aygıtlar ve yazıcılara gel;
laptop resmi var ona sağ tıkla orda aygıt yükleme ayarlarına gel hiçbir zaman windows updateden sürücü yazılımı yükleme kısmını seç değişikleri kaydet seçeneğine tıkla.
Display Driver Uninstaller Download version 15.4.0.0
bu uygulamayı indir bilgisayarın güvenli modda açıkken bu uygulamayı aç ordan ilk inteli seç intel driverlerini temizlesin((bilgisayardaki yüklü driverleri ,sistemdeki gömünü driverleri (sorun çıkaran otomatik yüklenenleri) komple kaldırır tertemiz yapar)).Sonra amd yi seç amd nin yüklü olan otomatik yüklenen driverleri kaldırır.Sonra bilgisayarı aç otomatik driver yüklenmediğini göreceksin, yedeklediğin kendi driverlerini kur önce intelinkini kur sonra ati ninkini sorunun çözülür inşallah, aynı laptoptan bende de var hp g62 serisi sorununu çok iyi anlıyorum şimdiden geçmiş olsun.

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dun gelen guncellemeden sonra , belki 10 dan fazla farkli mavi rkran hatasi aldim

Kernelden , sys ye kafayi yedi sifir kurulum yapip denicem

Sizlerdede boyle birsey oldumu.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Dun gelen guncellemeden sonra , belki 10 dan fazla farkli mavi rkran hatasi aldim

Valla benim bilgisayarda bişey olmadı. Gerçi ben Windows 10 çıkmadan aşısını yaptırmıştım belki o yüzden sorunlarla karşılaşmıyorumdur...

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Ben yükledim ancak böyle bir problem yaşamadım. Donanımsal/sürücülerle ilgili bir problem olabilir.