Galaxy S6 Isınma Problemi

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar bundan 2 hafta önce Galaxy S6 telefonunu aldım fakat hiç ummadığım bir süprizle karşılaştım şarj sorunu beni hayal kırıklığına uğrattı doğru araştırmadan aldım büyük hata yaptım telefon genel olarak güzel hadi şarj sorununu sineye çekerim play den bi oyun uygulama vs indirirken bir oyun oynarken veya nette 10 dk felan aktif dolaşırken güç düğmesi olduğu bölge kamera etrafı aşırı bir ısınma var bu kunlanan arkadaşlarda da varmı 5.0.2 de aynı problem vardı 5.1.1 i odin den temiz kurulum yaptım gene aynı ne yapmalıyım

K

kaan595959

SDN Okuru
Selam Arkadaşlar bundan 2 hafta önce Galaxy S6 telefonunu aldım fakat hiç ummadığım bir süprizle karşılaştım şarj sorunu beni hayal kırıklığına uğrattı doğru araştırmadan aldım büyük hata yaptım telefon genel olarak güzel hadi şarj sorununu sineye çekerim play den bi oyun uygulama vs indirirken bir oyun oynarken veya nette 10 dk felan aktif dolaşırken güç düğmesi olduğu bölge kamera etrafı aşırı bir ısınma var bu kunlanan arkadaşlarda da varmı 5.0.2 de aynı problem vardı 5.1.1 i odin den temiz kurulum yaptım gene aynı ne yapmalıyım

Aynı ısınma bende de var kronik. ben de 10 gün önce falan aldım 2. Gün telefon kapandı ve 3 gün kullanamadım hiçbir türlü açılmadı 3 gün sonra şarja takıp denedim telefon açıldı ondan sonra kullandım 1 hafta kadar dün başka bir sorunla karşılaştım bu seferde. Telefon 6 saatte full şarj oluyor! Prize de taksam , farklı adaptör de denesem pc den de bağlasan hep USB ile şarj oluyor gözüküyor. Bunu kurcalarken fark ettim böyle olduğunu arkadaşta S6 edge var şarja tak dene dedim onda AC (alternatif akim (yani prizden)) ile şarj yazıyor. Yani telefon aldığı akımı algilayamiyor donanımsal mi yazılımsal mi. Servise vermeden sorunu çözmeye çalışıyorum beklemekten bıktım xperia z3 vardı 1.5 ay servis bekledim en sonunda para iadesi yaptılar üstüne koydum S6 aldım bunda da bu çıktı yetti artık Android!

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki servis bi çare bulamazmi yani paramızı verdik enayimiyiz hadi geçmiş olsun denilecek bir durum değildir sanırım

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ben de 10 gün önce aldım ısınma sorunu kronik galiba. z3 de çok ısınıyordu . download yaparken çok ısınıyor bir de onu fark ettim. ram en düşük %60 gördüm. 3 gb ram var temizleyince bile %60 dolu. 10 günde pişman oldum. kendim de ayrı başka sorunla karşılaştım
http://forum.shiftdelete.net/samsun...sb-ile-sarj-oluyor-gozukuyor.html#post3709297
yeni güncelleme gelmiş forumda bazı arkadaşlar kurmuş ram sorunu kalıyormuş normal kullanımda %66 70 arası geziyormuş sıkıntısı yokmuş daha hızlanmış bence sabredin güncelleyin düzelicektir bu tarz sorunlar yazılımsal düzelir kardeşim....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeşim güncelleme gelcek ram sorununu filan hep hallediyor bekle gelir bir kaç güne ısınmayı bi ölç kaç derece seviyesinde ışıkla ölçme makineleri var onunla ölç bul biyerden maximum 43 dereceye kadar normal sonrası için sıkıntılı servise ver değişim iste 1 ay olmadan deişim hakkın var....

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son güncelleme yaptım evet ram artık 70 60 civarında 80 olmuyor fakat sıcaklık olayı var nasıl olcecem bi yerden temin edemeyiz ama baya bi yakıyor yani özelikle download yaparken uygulama indirirken

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Telefon cam ve cok ince malesef ısınıyor cok güçlü bi işlemcisi var bu ayarlarda hangi telefonu alsanız ısınacak

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar da olmaması lazım m9 alsaydım keşke madem ısınıyor bari premium bir telefon olurdu

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla aynı değişen bisi yok şarj olayı 5.0.2 de daha iyiydi aktif kullansan 3 saat sürmez sömürüyor resmen senin telefon ısınırken güç düğmesi etrafı aşırı ısınıyor mu en çok ısınan yer orası bende güç düğmesi ve kamera etrafında

hitman59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Valla aynı değişen bisi yok şarj olayı 5.0.2 de daha iyiydi aktif kullansan 3 saat sürmez sömürüyor resmen senin telefon ısınırken güç düğmesi etrafı aşırı ısınıyor mu en çok ısınan yer orası bende güç düğmesi ve kamera etrafında
Evet orası ısınıyor sağ tarafta herhalde işlemci ondandır

fozax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servise götürmeye gerek yok oza ozaman

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
arkadaşlar şu ısınma konularını bi fazla abartmayın canavar gibi telefonlar yaz ayında hele ki bu sicaklarda bırakın da ısınsın benim laptopum bile ısınıyor ve burda telefondan bahsediyorsunuz.. en kötü ısınmayan telefonum bu sicaklarda ısınır oldu..