Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Dün akşam cinemaximuma gittik kuzenlerle . Biletleri aldıktan sonra bize istediğimiz içeceği ( su hariç ) ve mısırı ücretsiz alabileceğimizi söylediler ve içeriden istediğimiz içecekle küçük boy mısırlarımızı alıp salona geçtik. Bayadır gitmiyordum sinemaya ücretsiz içecek ve mısır yeni mi başladı ?

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şuan haberleri izliyorum toma itfaiye ekiplerine yardım ediyor yangın söndürüyor.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
arkadaşlar adb ile androidimdeki gereksiz uygulamaları kaldırabilir miyim örnek google drive, google play games gibi?
sürüm 5.0.2

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Abi kapağı devlete bi' atsaydık iyiydi. Yok mu halk arasında dayı diye tabir edilen dayılardan? Atsın beni Sağlık Bakanlığında bir birime.. :huh:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Benim yaşıtlarım gider Çilek Mevsimi, Kalbim Egede Kaldı cart curt izler. Ben sabah haberleri takip edemedim diye gece gece haber dinliyorum. :P :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Canım sıkıldı yav, B612'den arkadaş gelse de sohbet etsek biraz. Belki diğer insanların yaşamlarını anlatırdı

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Hava niye bu kadar sicakki uyutmadi bi [emoji30]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hava niye bu kadar sicakki uyutmadi bi [emoji30]

Ben dondurucu kış soğunda evde çıplak gezen adamım, bu sıcakta var ya full klima açık arkamda. Her gün kas gevşetici içiyorum :D ama çekilecek gibi değil sıcak, nem var oksijen yok ya nefes alınmıyor sıcaktan şakır şakır terliyor adam ya. Klimayı açınca var ya sanki dondurucuya girmiş gibi oluyorum fakat ağırıları çekmesi ayrı dert. Ölmediğimiz sürece sıkıntı yok :P

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
original.jpg

:P

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
istanbul da yağmur yağsa iyi olurdu
Ben izmirdeydim 20 gundur 35 40 arasi sicak vardi ve bunaltici bir hava en son 39 oldu zaten evde klima filanda yok , simdi rizedeyim geldigim ilk gun yagmur yagdi cidden yagmurdan bezmistim ama simdi bal geliyor bal.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben dondurucu kış soğunda evde çıplak gezen adamım, bu sıcakta var ya full klima açık arkamda. Her gün kas gevşetici içiyorum :D ama çekilecek gibi değil sıcak, nem var oksijen yok ya nefes alınmıyor sıcaktan şakır şakır terliyor adam ya. Klimayı açınca var ya sanki dondurucuya girmiş gibi oluyorum fakat ağırıları çekmesi ayrı dert. Ölmediğimiz sürece sıkıntı yok [emoji14]
Ne guzel kişke benimde klimam olsa..

Butun gun pc deyim oda kucuk ses gitmesin diye kapiyida kapatiyorum (oyunda bagriyom bazen :D ) ne hava akimi var ne bisey pc de isininca oda firin gibi oluyor. Pervaneyi aciyorumda o da motor gibi ses cikariyor cs de ses kasamiyorum cok berbat bi celiskideyim :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ne guzel kişke benimde klimam olsa..

Butun gun pc deyim oda kucuk ses gitmesin diye kapiyida kapatiyorum (oyunda bagriyom bazen :D ) ne hava akimi var ne bisey pc de isininca oda firin gibi oluyor. Pervaneyi aciyorumda o da motor gibi ses cikariyor cs de ses kasamiyorum cok berbat bi celiskideyim :D

Bu durumu bende yaşıyordum şöyle bir çözüm bulmuştum kendime, bios tan fan hızlarını 2000 devire çekip max 2000 olarak ayarlamıştım, cs oynarken pc en fazla 85C ye filan geliyordu tık ses çıkmıyordu pc den. Oda ısınıyordu her yer kapalı olduğu için, benim kasa fanı pervanem var, takıyorum prize kendime çeviriyorum arkasına da buz koyuyorum oda ısınsa dahi sen hissetmiyorsun fan sana doğru hava attığı için :D

Tabi odaya giren havasız diyip kaçıyor du o ayrı bir mevzu :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Evimizin karşısında bilgisayar servisi var. Oradan internet şifresini aldım ve şimdi Far Cry 3 indiriyorum. :mrgreen:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu durumu bende yaşıyordum şöyle bir çözüm bulmuştum kendime, bios tan fan hızlarını 2000 devire çekip max 2000 olarak ayarlamıştım, cs oynarken pc en fazla 85C ye filan geliyordu tık ses çıkmıyordu pc den. Oda ısınıyordu her yer kapalı olduğu için, benim kasa fanı pervanem var, takıyorum prize kendime çeviriyorum arkasına da buz koyuyorum oda ısınsa dahi sen hissetmiyorsun fan sana doğru hava attığı için :D

Tabi odaya giren havasız diyip kaçıyor du o ayrı bir mevzu :)

Hocam benim derdim kullandığım vantilatörün çok ses çıkarması. Nedendir bilmiyorum motor sesi gibi ses çıkarıyor. :D O yüzden oyun oynarken açamıyorum. Birde 2000 devir az değilmi. Benim fanlar 2800 devirde o zaman bile ısınıp kapandığı oluyor pc nin. (2800rpm devir oluyo heralde)

Evimizin karşısında bilgisayar servisi var. Oradan internet şifresini aldım ve şimdi Far Cry 3 indiriyorum. :mrgreen:

Bi ara cs indirde oynayak ya :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Bizim internet 1 ay yokmuş. TTNET'in işleri işte ne olacak!
Karşıdan aldığım internet de bayaa yavaş. Biraz zor inece Far Cry 3 de. :D

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Bir telefona o kadar para verilmez diyorum başkalarına ama... kendim de pahalı telefonla geziyorum : )

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Şu Raspi2'ye kafam takıldı almasam mı acep , alıp ta ne yapacam diye düşünüyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@mic check Benim fanları kendi haline bıraksan 5000 devire kadar çıkıyor. Sesten başka bir şeye yaradığı da yok. 3 yıldır amd phenom ıı b.e. 565 kullanıyorum çarpan klidi açık + çekirdek açık, yanı % 200 Overclok gibi birşey en fazla 85 sıkıntı yok. :) 3 yıldır ısı yüzünden bozulan hiç bir parçam olmadı Allaha şükür :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evin bir okula yakınsa okuldaki şifreyi iste :D:D

Bizim üni de öğrenci interneti yavaş olduğu için biz de personel şifresini arakladık bir yerden pc lerde torent forover yapıyorduk sıkıntıdan :)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
MEB in dağıttığı Etab 5 MT8151 kullanıyor 8 çekirdek cortex a7 gpu olarakta mali-450 mp4 var 700 mhz :D
Gorilla glass 3 var 2 gb ram koymuşlar paraya kıymış MEB :D

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Bizim burda tam bir frekanas kirliliği var wifi mesafem çok düşüyor, bu süperonlinenin verdiği modemin iletim gücünü nasıl arttırıım onu düşünüyorum. ( hiç bir parça almadan :D)

Karton kes üstüne aliminyum folya ile kapla orta kısmına bir çizgi çek ve kes tuvalet kağıdının rulosu oraya geçecek boyutu ona göre ayarla rulonun ortasına antenin geçebileceği bir delik aç bütün hepsi bitince ilginç bir şeye benzeyecek antene tak ne tarafa istiyorsan neti o tarafa döndür anlattım ama tam anlaşılmayacak galiba eve gidince fotoğraf atarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...