LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu testlerde Samsung açık şekilde şişiriliyor.
Telefonun şarjını yüzde yüz yap. Rami temizle. Geceden telefonu kapat. Sabah aç ve o testi yap. Skor muhtemelen artacak.
3467e1a680026bd8d074af1eb515754b.jpg
f5342fbbcbd705127aec3e18871efc7d.jpg

Telefon soguk halde boyle oluor s6 gorukmuor bile neden

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
3467e1a680026bd8d074af1eb515754b.jpg
f5342fbbcbd705127aec3e18871efc7d.jpg

Telefon soguk halde boyle oluor s6 gorukmuor bile neden
Çünkü onun işlemcisi performans odaklı bir işlemci G4 deki ise daha dengeli bir işlemci ayrıca S6 nın yüksek skor aldığına bakma günlük kullanımda o performansı göstermiyor.

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çünkü onun işlemcisi performans odaklı bir işlemci G4 deki ise daha dengeli bir işlemci ayrıca S6 nın yüksek skor aldığına bakma günlük kullanımda o performansı göstermiyor.
Benm 2 3 saat sarzdayekn facebook griom muzik dinliyorum resmen tutulmucsk derecede isiniuor rahat siz oluyorm ekran ozellekle cok sicak sizdede oylemi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Benm 2 3 saat sarzdayekn facebook griom muzik dinliyorum resmen tutulmucsk derecede isiniuor rahat siz oluyorm ekran ozellekle cok sicak sizdede oylemi
Şarjdayken girerseniz ısınması normal zaten yeni şarj cihazlarının amperi yüksek olduğundan dahada ısınıyor cihazlar.

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarjdayken girerseniz ısınması normal zaten yeni şarj cihazlarının amperi yüksek olduğundan dahada ısınıyor cihazlar.
Anldm krdsm saolasin. Birde bu klavyeden hizli yazamiuirm sanki kelimerin yarisini basmior atliyor gbi sizdedr oluormu dokunmatkte srn var herhalde

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Anldm krdsm saolasin. Birde bu klavyeden hizli yazamiuirm sanki kelimerin yarisini basmior atliyor gbi sizdedr oluormu dokunmatkte srn var herhalde
Dostum ben G2 kullanıyorum klavye bende de oluyordu klavyeyi büyütürsen daha iyi oluyor klavye ayarlarına girip klavye yüksekliğinden yükseltebilirsin :)

AkkayaAtakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni sey bende de mevcut. Ozellikle bosluk birakirken sikinti yasiyorum. S4 aliyorum elime cok seri yaziyorum fakat G4te yapamiyorum bunu

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
İyi akşamlar arkadaşlar ben yarın akşam Aveadan cihazı almayı düşünüyorum malum aveanın yeni kullanıcılara özel kampanyası var ama size 1 kaç sorum olucaktı daha önce operatörlerden hiç telefon almadım halada almaya pek sıcak bakmıyorum ama el mahkum alıcaz :D şimdi ben 17 yaşında olduğum için kendi adıma alamıyorum ancak hattı babamın üstüne alırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? onaylanmama durumu vs. var mı bilmiyorum o yüzden bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

AkkayaAtakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Babanin ustune baska bir telefon yoksa sanmiyorum sorun cikacagini.Kuzenim 6 plus aldi hat ustune oduyor her ay. Ama bagli kaliyorsun baya o operatore. Eskiden sey vardi en az 6 ay o operatoru kullanmis olmasi gerekiyordu hala var mi bilmiyorum

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Aveada yeni hat alanlara ve hattını taşıyanlara 6 ay şartı yok sitesinden bakabilirsin babamın üstüne herhangi bi telefon yok 1000 tl ön ödeme yapıp 12 ay taksit yapıcağım için oda sorun olmaz 24 ay taksitle malum telefon çöp oluyor taksitlerini ödemeye devam ediyoruz :D teşekkürler

AkkayaAtakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayirli olsun diyelim o zaman :) Telefonun sorunlari var ama her telefonun oluyor sorunlari. Pisman olmayacagini dusunuyorum ben kullaniyorum memnunum baya :)

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Teşekkürler, HTC nin ve LG nin arayüzüne hastayım açıkçası sırf bunun için alıyorum diyebilirim o sadelik beni benden alıyor :D

cgds1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

aynı sorundan muzdariptim dokunmatik test yaptım sanki bazen kaçırıyo gibiydi garantiye verdim bu gün muhtemelen değişicek

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
garantiye vermeden bi google klavye kurup deneseydiniz keşke çünkü 1 kaç arkadaş daha klavyeden yakınıyodu

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
bazı arkadaşlardada mikrofon sorunu varmış karşıya ses çok kötü gidiyormuş var mı sizdede böyle bir sorun

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Lollipopun klavyesi bana çok itici geliyor şahsen alır almaz google klavye kurucam çok daha ergonomik

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorundan muzdariptim dokunmatik test yaptım sanki bazen kaçırıyo gibiydi garantiye verdim bu gün muhtemelen değişicek
Aynen bende test yaptm bazen tikliorm nokta koyuyor bazen koymuyorr farkli farkli yere 2 kere tikloorm hepsnde koymiyor. Bn alali telfonu 2 ay oldu degisdrrlermi sizce ? Telfnu yenilems olrm hem . ssen kc gundr bkliorsn nsl oluyot dgsm islemleri cok suruormu

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen algilamiyor gec bosluk birakiyor sinir oluyorum. Umarim guncellemeyle hallolur
Aynen gencler birde cok yazi yazan bir insanim samsungda cok hizli yazarken bunda tikanip kaliorm yanls yaziorm silip geri yaziyosun sinir oluyor su yaziyu yazarken bile si nirlerm alt usd oldu resmen yagarantiye verimmi sizce degsdrrlermi bosuna beklems olurum yoksa

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sonunda güzel haber geldi. Telefonum teknik servise gelmiş (yeni cihaz) bizim burada ki şengüller bayisine yollanmış. 48 Saat içerisinde bayiye gelir diye mesaj geldi.

Yarın akşam kapanana kadar tüm telefonlar ellerine ulaşırmış dediler akşam gidip alıcam yarın hadi bakalım hayırlısı.

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonunda güzel haber geldi. Telefonum teknik servise gelmiş (yeni cihaz) bizim burada ki şengüller bayisine yollanmış. 48 Saat içerisinde bayiye gelir diye mesaj geldi.

Yarın akşam kapanana kadar tüm telefonlar ellerine ulaşırmış dediler akşam gidip alıcam yarın hadi bakalım hayırlısı.
Degisimemi yolladin kac gundur bekliyorsun? Bnde vermeyi dusuonurum ne kadr bklerm

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Degisimemi yolladin kac gundur bekliyorsun? Bnde vermeyi dusuonurum ne kadr bklerm

30 gün, 20-22 iş günü bekletiyorlar. Benim değişim 13'ün de onaylandı bugün cihaz elime geliyor. Cünkü ellerinde cihaz yokmuş ve cihazlar tek tek değil toptan geliyormuş belirli tarihlerde. O yüzden şansına bağlı belki 15 günde sonuçlanır belki 30 günde.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
30 gün, 20-22 iş günü bekletiyorlar. Benim değişim 13'ün de onaylandı bugün cihaz elime geliyor. Cünkü ellerinde cihaz yokmuş ve cihazlar tek tek değil toptan geliyormuş belirli tarihlerde. O yüzden şansına bağlı belki 15 günde sonuçlanır belki 30 günde.
Hocam birden mi oldu kasmalar yoksa ilk baştada var mıydı?

shapeww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam birden mi oldu kasmalar yoksa ilk baştada var mıydı?
Kasmami vardi sizde acaba ne konuda verdnz onayladilar peki ? Ben hic m.degilim telden sarzi cabuk bitiyor sarzdayken 10 bile oynamadan isiniyor teleofon sadece fcbokk muzik ddinliorm oluor . ayrics klavyede yazarken kelimeleri yutuyor gibi atlior kelimelri buda dokunmstkte braz eksik oldgnu gosdrio degsdrrlermi sizce ?