Bu testlerde Samsung açık şekilde şişiriliyor.
Telefonun şarjını yüzde yüz yap. Rami temizle. Geceden telefonu kapat. Sabah aç ve o testi yap. Skor muhtemelen artacak.

Telefon soguk halde boyle oluor s6 gorukmuor bile neden
Bu testlerde Samsung açık şekilde şişiriliyor.
Telefonun şarjını yüzde yüz yap. Rami temizle. Geceden telefonu kapat. Sabah aç ve o testi yap. Skor muhtemelen artacak.
Çünkü onun işlemcisi performans odaklı bir işlemci G4 deki ise daha dengeli bir işlemci ayrıca S6 nın yüksek skor aldığına bakma günlük kullanımda o performansı göstermiyor.![]()
![]()
Telefon soguk halde boyle oluor s6 gorukmuor bile neden
Benm 2 3 saat sarzdayekn facebook griom muzik dinliyorum resmen tutulmucsk derecede isiniuor rahat siz oluyorm ekran ozellekle cok sicak sizdede oylemiÇünkü onun işlemcisi performans odaklı bir işlemci G4 deki ise daha dengeli bir işlemci ayrıca S6 nın yüksek skor aldığına bakma günlük kullanımda o performansı göstermiyor.
Şarjdayken girerseniz ısınması normal zaten yeni şarj cihazlarının amperi yüksek olduğundan dahada ısınıyor cihazlar.Benm 2 3 saat sarzdayekn facebook griom muzik dinliyorum resmen tutulmucsk derecede isiniuor rahat siz oluyorm ekran ozellekle cok sicak sizdede oylemi
Anldm krdsm saolasin. Birde bu klavyeden hizli yazamiuirm sanki kelimerin yarisini basmior atliyor gbi sizdedr oluormu dokunmatkte srn var herhaldeŞarjdayken girerseniz ısınması normal zaten yeni şarj cihazlarının amperi yüksek olduğundan dahada ısınıyor cihazlar.
Dostum ben G2 kullanıyorum klavye bende de oluyordu klavyeyi büyütürsen daha iyi oluyor klavye ayarlarına girip klavye yüksekliğinden yükseltebilirsinAnldm krdsm saolasin. Birde bu klavyeden hizli yazamiuirm sanki kelimerin yarisini basmior atliyor gbi sizdedr oluormu dokunmatkte srn var herhalde
Ayni sey bende de mevcut. Ozellikle bosluk birakirken sikinti yasiyorum. S4 aliyorum elime cok seri yaziyorum fakat G4te yapamiyorum bunuAnldm krdsm saolasin. Birde bu klavyeden hizli yazamiuirm sanki kelimerin yarisini basmior atliyor gbi sizdedr oluormu dokunmatkte srn var herhalde
Anldm krdsm saolasin. Birde bu klavyeden hizli yazamiuirm sanki kelimerin yarisini basmior atliyor gbi sizdedr oluormu dokunmatkte srn var herhalde
garantiye vermeden bi google klavye kurup deneseydiniz keşke çünkü 1 kaç arkadaş daha klavyeden yakınıyodu
Aynen bende test yaptm bazen tikliorm nokta koyuyor bazen koymuyorr farkli farkli yere 2 kere tikloorm hepsnde koymiyor. Bn alali telfonu 2 ay oldu degisdrrlermi sizce ? Telfnu yenilems olrm hem . ssen kc gundr bkliorsn nsl oluyot dgsm islemleri cok suruormuaynı sorundan muzdariptim dokunmatik test yaptım sanki bazen kaçırıyo gibiydi garantiye verdim bu gün muhtemelen değişicek
Ayni sey bende de mevcut. Ozellikle bosluk birakirken sikinti yasiyorum. S4 aliyorum elime cok seri yaziyorum fakat G4te yapamiyorum bunu
Aynen algilamiyor gec bosluk birakiyor sinir oluyorum. Umarim guncellemeyle hallolurYahu aynisi bendede var bazen bosluga basmama ragmen algilamiyor sanki
Aynen gencler birde cok yazi yazan bir insanim samsungda cok hizli yazarken bunda tikanip kaliorm yanls yaziorm silip geri yaziyosun sinir oluyor su yaziyu yazarken bile si nirlerm alt usd oldu resmen yagarantiye verimmi sizce degsdrrlermi bosuna beklems olurum yoksaAynen algilamiyor gec bosluk birakiyor sinir oluyorum. Umarim guncellemeyle hallolur
Degisimemi yolladin kac gundur bekliyorsun? Bnde vermeyi dusuonurum ne kadr bklermSonunda güzel haber geldi. Telefonum teknik servise gelmiş (yeni cihaz) bizim burada ki şengüller bayisine yollanmış. 48 Saat içerisinde bayiye gelir diye mesaj geldi.
Yarın akşam kapanana kadar tüm telefonlar ellerine ulaşırmış dediler akşam gidip alıcam yarın hadi bakalım hayırlısı.
Degisimemi yolladin kac gundur bekliyorsun? Bnde vermeyi dusuonurum ne kadr bklerm
Hocam birden mi oldu kasmalar yoksa ilk baştada var mıydı?30 gün, 20-22 iş günü bekletiyorlar. Benim değişim 13'ün de onaylandı bugün cihaz elime geliyor. Cünkü ellerinde cihaz yokmuş ve cihazlar tek tek değil toptan geliyormuş belirli tarihlerde. O yüzden şansına bağlı belki 15 günde sonuçlanır belki 30 günde.
Kasmami vardi sizde acaba ne konuda verdnz onayladilar peki ? Ben hic m.degilim telden sarzi cabuk bitiyor sarzdayken 10 bile oynamadan isiniyor teleofon sadece fcbokk muzik ddinliorm oluor . ayrics klavyede yazarken kelimeleri yutuyor gibi atlior kelimelri buda dokunmstkte braz eksik oldgnu gosdrio degsdrrlermi sizce ?Hocam birden mi oldu kasmalar yoksa ilk baştada var mıydı?