Arkadaşlar rehberde Kayıtlı olan bir kişiden gelen SMS i cevapladigimda SMS yerine mail atıyor bu karışıklığı yaşadınız mi ? Kars'ı tarafta iOS kullaniciydi. Gelen sms i cevapladigimda verdiğim cevap SMS yerine mail olarak gidiyor ,
Arkadaşlar rehberde Kayıtlı olan bir kişiden gelen SMS i cevapladigimda SMS yerine mail atıyor bu karışıklığı yaşadınız mi ? Kars'ı tarafta iOS kullaniciydi. Gelen sms i cevapladigimda verdiğim cevap SMS yerine mail olarak gidiyor ,
TeşekkürleriMessage Whatsapp uygulamasının mantığında çalışan, yani internet (Wi-Fi veya 3G) üzerinden mesajlaşma imkanı sağlayan Appleın bir servisi.iMessage ile; iPad, iPhone, iPod touch. Mac'e sahip kişilerle mesajlaşabilirsiniz
Dilerseniz iMessage özelliğini Ayarlar-Mesajlar- kısmından kapatabilirsiniz
Yada yine aynı kısımda SMS olarak gönder seçeneğini sunuyor böylece wifi yada 3g'ye bağlı değilken sms olarak
bağlıyken iMessage özelliği ile mesaj atabilirsiniz biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir![]()
Aspahalt bir süre sonra yaniyor hocam gold 16 gb model var onun disinda pek bir isinma yokArkadaşlar kılıf ile kullanırken telefonunuzda Isınma farkettiniz mi hiç veya cihazınızda herhangi bir ısı oluyor ise ne seviye de bende bazen istem dışı da olsa bayağı Isınma oldu apple store ile telefon görüşmesi yaptım sonra randevu aldım iki gün sonra muhtemelen cihaz değişimi yapılır dedi ama bakalım sizlerin de cihazınızda böyle sorun var mı sorayım dedim ip6 64gb gold kullanıyorum bu arada.
Isınma normal muhtemel derecede el yakmiyor.Arkadaşlar kılıf ile kullanırken telefonunuzda Isınma farkettiniz mi hiç veya cihazınızda herhangi bir ısı oluyor ise ne seviye de bende bazen istem dışı da olsa bayağı Isınma oldu apple store ile telefon görüşmesi yaptım sonra randevu aldım iki gün sonra muhtemelen cihaz değişimi yapılır dedi ama bakalım sizlerin de cihazınızda böyle sorun var mı sorayım dedim ip6 64gb gold kullanıyorum bu arada.
Aspahalt bir süre sonra yaniyor hocam gold 16 gb model var onun disinda pek bir isinma yok
Isınma normal muhtemel derecede el yakmiyor.
Ben oyun oynamıyorum ancak sürekli arka planda hiçbir uyglamayı kapatmadan kullanıyorum. Wifi sürekli açık ve bir kaç saat elimden düşürmediğimde benım bahsettiğim ısı gerçekleşiyor onun dışında problem yok. Cihazın genel ısısı soğuk diyebiliriz.Dün flipboardda Twitterda gezinirken Isınma yaptı ahizenin olduğu yerde elimle dokunduğum zaman hissediyorum kaldı ki cebimde daha çok hissediyorum ısınmayı
Ben oyun oynamıyorum ancak sürekli arka planda hiçbir uyglamayı kapatmadan kullanıyorum. Wifi sürekli açık ve bir kaç saat elimden düşürmediğimde benım bahsettiğim ısı gerçekleşiyor onun dışında problem yok. Cihazın genel ısısı soğuk diyebiliriz.
ısınma normal değil yanar o... at çöpe gitsin...
@Vikings ; Ayarlar => Genel => Kullanım => pil kullanımı adımından bahsediyorsun sanırım ? Ekli dosyayı görüntüle 11920
En Üstteki "Kullanım" ve "Beklemede" açıklama bilgileri de işini görmüyor sanırım ? Bunun haricinde nereden nasıl görünüyor ben de bilmiyorum.
İşte orada ki kullanım olan şey istediğim değil. İphone gibi bir telefon 10-11 saat ekran açık kalma süresi veremez yani bu demek oluyor ki 10 11 saat boyunca ekranı hep açık kalmış kullanılmış.
Bu imkansız yani. Benim merak ettiğim 6 yada 6 plus gibi bir telefonla kaç saat ekran süresi alabiliriz bunu merak ediyorum yani.
Pil kullanımından bahsetmiyorum. Aldığınız ekran süresini soruyorum. Mesela LG G2 ile %100 şarj'dan %10 şarj'a inince ekranın açık kalma süresi 6 yada 7 saat 30 dakika gibi gösteriyor orada.
Benim 5s'i kurcaladım göremedim. Ekran açık kalma sürenizi merak ediyorum yani, telefonun ekranı %100'den %20'ye yada %10'a inene kadar kaç saat boyunca toplamda açık kaldı?
İosta bunu bende merak ediyorum çünkü app storeden birşey indirirken mesela ekran kapalı olsa bile kullanım süresine işliyor ayrıca müzik dinlerkende işliyor
Telefonun yere düşme hatta çakılma sonucu ekran kasadan bağımsız hareket etmeye başlamıştı.Apple store a götürdüğümde 980 tl ye yeni cihaz vereceklerini söylediler. o an cihazı çöpe atasım gelmişti. Şu an cihazı tüm zorluklara rağmen kullanıyorumMerhaba gençler cihazımda Isınma sorunu vardı diye sormuştumya Apple Store randevu alıp gitmiştim aynı dakika cihazı incelemek için aldılar ve 10-15 dak sonra bir kağıtla geldiler imzalar mısınız ? Dedi bu ne dedim cihazımın anakartı bozukmuş ve onu alıp anında yeni cihaz verdiler