- Reaksiyon puanı
- 1,876
Gençler kasmayın yav gelin ısmarlayım size vallaha çok uygun ve kaliteli 

Az yazmışlar. Diğer fiyatlara göre.oha diyorum coca cloa 3,5lira çüş batsınlar...
ben oranın kapısından geçmem...Az yazmışlar. Diğer fiyatlara göre.
oha diyorum coca cloa 3,5lira çüş batsınlar...
ben bu tip durumlara karşı fiyatlarını soruyorum kazıksa girmiyorum...Bodrum'da kiralik dükkanlarin fiyatlari kac liradan basliyor haberiniz var mi? Herkes kendi cebini düsünüyor anliyorum ama nedenini de arastirmaniz lazim.
Buna bir de isci maaslari, elektrik ve su faturasi ekleniyor. Lahmacun yemek icin turistik bölgelere gitmeyeceksiniz bu kadar basit
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kolanin 20 tl oldugu yerler biliyorum ben. Bunlar yine insafliymis![]()
Aman bodruma gitmeyin aç kalırsınız. Uyarmadı demeyin.ben bu tip durumlara karşı fiyatlarını soruyorum kazıksa girmiyorum...
bodruma gitmeyi düşünmüyorum zaten.Aman bodruma gitmeyin aç kalırsınız. Uyarmadı demeyin.
ergenliğine ver zamanla daha komik olucak gerçi şuan da yeterince komik.Çıktı gene espiri kalitesi yerlerde olan çocuk
felsefemiz farklı oraya gideceğime ş.urfa'ya giderim daha iyi kazıkçı değiller.Bodrumda gitmemek mi ...
Orada geleni öperler.Bir turistik bölgelere bir de tv'de reklam yapan yerlere gitmeyeceksin. Bir keresinde tv'de reklami cikan bir yere gittim bin pisman oldum. Gerci maksat lokantanin bulundugu sehri gezmekti![]()
Denizsiz bir hayat bilmem Allah göstermesin.felsefemiz farklı oraya gideceğime ş.urfa'ya giderim daha iyi kazıkçı değiller.
Yaw ortada birsey de yok ki ben onu anlamıyorum 😅😅😅[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]
Bırak kendi haline , dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.Ki zaten seviyorsa özler barışırsınız fln![]()
Kızlar böyle zaten şımartılmayı severler , trip atmak hobileri zaten ara sıra yaparlar kendinde sorun aramaYaw ortada birsey de yok ki ben onu anlamıyorum 
Az ısrar edeyim derdi neymiş.Kızlar böyle zaten şımartılmayı severler , trip atmak hobileri zaten ara sıra yaparlar kendinde sorun arama![]()
Arkadaş kalmak bilmem.Ben kızları çözemediğim için hep arkadaş kalıyorum. Daha ileriye gidemiyorum. :mrgreen:
Kötü valla kötü.Arkadaş kalmak bilmem.
Zaten bizde hep bir taraf patlak veriyor... hele ki çıkar ilişkisiyse oy oy oy.Kötü valla kötü.
Abone yapmasın oraya buraya sonra fatura şoku yaşamayalım.yunus yaz 1890'a gönder ne olucak?
Trip in nedenini buldum sabahtan beri niye yazmamışım@Lazzz
Bırak kendi haline , dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.Ki zaten seviyorsa özler barışırsınız fln![]()
hiç bilmiyorum sabit arama etkin -12,50TL nasıl böyle? -6TL olur diyordu TİM benim ki -12,50TL...Zaten bizde hep bir taraf patlak veriyor... hele ki çıkar ilişkisiyse oy oy oy.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Abone yapmasın oraya buraya sonra fatura şoku yaşamayalım.
Çocuk sosyal medyadan esprileri toplamış. Öyle diyorlar.yunus yaz 1890'a gönder ne olucak?
Öyle diyorlar diyerek şupheye dusurme. Hepsi caps ve aog'dan alinmaÇocuk sosyal medyadan esprileri toplamış. Öyle diyorlar.
Sakıncalı bir durum.hiç bilmiyorum sabit arama etkin -12,50TL nasıl böyle? -6TL olur diyordu TİM benim ki -12,50TL...
demek ki başarılı izleyince gülüyorsan iyidir.Çocuk sosyal medyadan esprileri toplamış. Öyle diyorlar.
bir ara 20-25 atarım düzelir...Sakıncalı bir durum.