- Reaksiyon puanı
- 3,278
Sonucu yazarsan merak ediyorum ne olacak.İlk alımda cam gibiydi aldımdan beri çıkartmadım sarardı şimdi çamaşır suyu olayını denemek istiyorum bakalım
Sonucu yazarsan merak ediyorum ne olacak.İlk alımda cam gibiydi aldımdan beri çıkartmadım sarardı şimdi çamaşır suyu olayını denemek istiyorum bakalım
Tamam bende merak ediyorum zaten [emoji3]Sonucu yazarsan merak ediyorum ne olacak.
Önlerde olursan kesin atlaSago konserinde sahneye atlamamam ( biraz aptalca gelebilir ) [emoji3] [emoji3]
Telefonduzlğun gözü kör olsun kötü 920 ye kaldım iyi mi
Gece 12'den beri bir şey yemiyorum. Üç serum taktılar.Gram açlık hissetmiyorum.![]()
Afiyet oldu valla.3 Serum yemişsin daha ne yiyeceksin.Hasta filan mı oldun?
Teşekkür ederim.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] çok geçmiş olsun operasyon ciddi miydi?
Afiyet oldu valla.
Ufak bir ameliyat geçirdim.![]()
Daha önce de vardı.Steam'e yeni bir güvenlik şeysi gelmiş heralde. Az önce arkadaşa g2a'dan bir link attım ve otomatik olarak şu yazı geldiğini söyledi "{BAĞLANTI SİLİNDİ}" Sonra o attı bende de aynısı oldu. Bu aslında uzun süredir olan bişeymiydi yoksa daha yenimi oldu?
Daha önce de vardı.
Geçmiş olsun geçti gitti diye bak olaya iyi gelir [emoji3]En kolay ameliyatın bile sonrası daha zor. İmanım gevredi.![]()
Sağolasın. Başka çare yok.Geçmiş olsun geçti gitti diye bak olaya iyi gelir [emoji3]
Sende sağol [emoji3]Sağolasın. Başka çare yok.![]()
geçmiş olsun.Oldum.
Sağolun.geçmiş olsun.
Aynen öyle. Neler yaşadım bir bilseniz.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Geçmiş olsun
Benim bi yakinim olmustu o ameliyati. Ameliyat kolay ama sonrasi zor. Allah kolaylik versin![]()