• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Ve mübarek 11 aylar geliyor oh be" bir arkadaşımın tabiri :D

Gece 12'den beri bir şey yemiyorum. Üç serum taktılar.Gram açlık hissetmiyorum. :D

[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] çok geçmiş olsun operasyon ciddi miydi?

Şimdi çok alakasız olacak ama ts3ü olan biri 24.133.15.142 adresine girmeyi deneyebilir mi başkaları girebiliyor mu diye deniyorum da

Antipas sprey olarak hiç bir yerde bulamadım ya la. Bir yerde görmüştüm boya olarak daha da bulamıyorum nalet olsun.

Steam'e yeni bir güvenlik şeysi gelmiş heralde. Az önce arkadaşa g2a'dan bir link attım ve otomatik olarak şu yazı geldiğini söyledi "{BAĞLANTI SİLİNDİ}" Sonra o attı bende de aynısı oldu. Bu aslında uzun süredir olan bişeymiydi yoksa daha yenimi oldu?

Steam'e yeni bir güvenlik şeysi gelmiş heralde. Az önce arkadaşa g2a'dan bir link attım ve otomatik olarak şu yazı geldiğini söyledi "{BAĞLANTI SİLİNDİ}" Sonra o attı bende de aynısı oldu. Bu aslında uzun süredir olan bişeymiydi yoksa daha yenimi oldu?
Daha önce de vardı.

Geçmiş olsun.

Ulan ne sterlinmiş ha.Varya.Bizim firmalarda akıllı, ulen bir bayram indirirmide mi yapamıyonuz.

[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Geçmiş olsun :)

Benim bi yakinim olmustu o ameliyati. Ameliyat kolay ama sonrasi zor. Allah kolaylik versin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...