- Reaksiyon puanı
- 3,278
Geçmiş olsun ameliyet niçin ?Benim bu aralar durum sıkıntılı. Bir yandan ev topluyoruz ev topluyoruz . Haftaya da ameliyat var. 15 gün denize girmek yasak.
Geçmiş olsun ameliyet niçin ?Benim bu aralar durum sıkıntılı. Bir yandan ev topluyoruz ev topluyoruz . Haftaya da ameliyat var. 15 gün denize girmek yasak.
Hiç sorma. Ufak tefek kıl dönmesi. [emoji14] :mrgreen:Geçmiş olsun ameliyet niçin ?
uuuuu Allah korusun.........Hiç sorma. Ufak tefek kıl dönmesi. [emoji14] :mrgreen:
Aman Allah kimseye vermesin. Olacağı varmış.uuuuu Allah korusun.........
Buralardan arsa almak vakti değerlenecek buralar.Aman Allah kimseye vermesin. Olacağı varmış.![]()
Niye öyle dediniz?Buralardan arsa almak vakti değerlenecek buralar.![]()
Hiç sorma. Ufak tefek kıl dönmesi. [emoji14] :mrgreen:
geçmiş olsun.Benim bu aralar durum sıkıntılı. Bir yandan ev topluyoruz ev topluyoruz . Haftaya da ameliyat var. 15 gün denize girmek yasak.
Buralar dutluk değil miNiye öyle dediniz?![]()
Teşekkürler. Kullandığın jilet veya makinadan kaynaklı olabilir.Geçmiş olsun, bende de sol yanağımdaki sakallar spriral şekil olulturuyor neden bilmiyorum
Teşekkürler. Kullandığın jilet veya makinadan kaynaklı olabilir.
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Sağol.
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] Benim için dedin sandım bi an. :mrgreen:
Teşekkür ederim.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] geçmiş olsun [MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] benim öyle spiral çıkıyor dert etme çoğu arkadaşımında öyleydi düzeldi
BEnde az var sanki... yukarı doğru. Ameliyatı nasıl oluyor bunun ?Ta ben 8. Sınıftayken traş oluyordum ve yine öyle oluyordu makina değiştirdim hala aynı bi cildiyeye gitmek lazım gül şekli oluşuyor uzadıkça
BEnde az var sanki... yukarı doğru. Ameliyatı nasıl oluyor bunun ?
Bilmem arkadaşlar kıl dönmesi diyordu doğru mu bilmiyorum. Rahat olduğu için makinayı yukarı doğru çekiyorum ondan oluyor diyorlar kulaktan dolmalara inanmamak lazım ama
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Forum çöktü mü bana mı öyle geldi?
Yukarı çektiğin için evet.
Ayrıca kıl dönmesi derinin altına doğru olur. Seninki kıl dönmesi değil.
Aynisi bende var [emoji106] [emoji106]
Az once beni anlattın![]()
2 yıldır böyleyim benokul> Ev> Mutfak > Pc > Yatak.
pc> yatak rasaında eksik var...
10162 de key istedi pro veya home seçeneği sunuyor şimdi denek notebook gerek aslında var ama ayıcık kur durtmuyor...HD Tune Pro 15 süresi doldu. kaldırdım tekrar kurdum kabul etmedi.
Arkadaşlar Finansbank'ta hafta sonu havale yapılabiliyormuydu ? Yapıkredi yaptırmadı.
Ooo kardeşim ikinci öğretim müthiş bişey ya . Diğerleri sabah 6 da derse gidiyor sarhoş kafayla bişey öğrenemiyor , sen 5 ten akşam 10 kadar gidiyorsun miss gibi , ortam sakin huzurlu ve karanlık sen anladın onu artıkIkinci öğretimi de söylediğin için teşekkürler. Ikinci öğretim okuyacağım büyük ihtimal.![]()
Hayırlısı bakalım.Ooo kardeşim ikinci öğretim müthiş bişey ya . Diğerleri sabah 6 da derse gidiyor sarhoş kafayla bişey öğrenemiyor , sen 5 ten akşam 10 kadar gidiyorsun miss gibi , ortam sakin huzurlu ve karanlık sen anladın onu artık![]()
Üniversite lise gibi değil ki , ortam geceleri güzel hiç mi yabancı dizi izlemedin teen wolf , supernatural fln ordaki okullar gibiHayırlısı bakalım.
Tabi benim için dezavantajları da var. Ben pek geç kalkmam. Olurda ikinci öğretime gidersem gündüz uyumam gerekecek sanırım.
22.00'da bitiyorsa yine erken kalkabilirim aslında.![]()
Gideceğim şehire bağlı tabi.Üniversite lise gibi değil ki , ortam geceleri güzel hiç mi yabancı dizi izlemedin teen wolf , supernatural fln ordaki okullar gibi![]()