Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Üni seçiminde sayısal loto gibi yapmıştım... Sonuçlarına katlanıyoruz.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yo bende Çalışıyor.
Sana cevap dahi atamıyorum o kadar berbat internet şu an. Turkcell mobilde de internet de yok. Kaldık böyle mal gibi. Ülke genelinde sorun varmış, izmir'de yokmuş öyle diyorlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] Adana Mersin Hatay ve Antep'te sorun varmış. Twitter'dan baya saydırıyorlar.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Sana cevap dahi atamıyorum o kadar berbat internet şu an. Turkcell mobilde de internet de yok. Kaldık böyle mal gibi. Ülke genelinde sorun varmış, izmir'de yokmuş öyle diyorlar.

[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] Adana Mersin Hatay ve Antep'te sorun varmış. Twitter'dan baya saydırıyorlar.

Aynen patlamış.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Düzeldi çok şükür. Benim de hızım 25mbps ancak 25i göremedim. Konuşacam SO ile.

4474284538.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Sinek ilacı alıp sende partiye katılmalısın........

Arada kullanırım aradım sabah göremedim konusunu. İyi oldu bulduğum.
bir haftadır bir vatandaş o linki atıyordu e-posta ile izledin mi? derdi hiç açıp bakmamıştım cartoon network.rtl var iyimiş.

Düzeldi çok şükür. Benim de hızım 25mbps ancak 25i göremedim. Konuşacam SO ile.

4474284538.png
modemi restle der ayarları kurcalayan varsa el çektir der bizim kinin ayarını bozan var dahi çok biliyor gibi batırıyor...

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
modemi restle der ayarları kurcalayan varsa el çektir der bizim kinin ayarını bozan var dahi çok biliyor gibi batırıyor...
Bizimki normade 20mbps'di. Taahhütü yenilettik. Belki daha ayarlamışlardır diye düşündüm. Bi de superonline'ı arayasım yok, kotam bitmiyor çünkü, anlamasınlar diye :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bizimki normade 20mbps'di. Taahhütü yenilettik. Belki daha ayarlamışlardır diye düşündüm. Bi de superonline'ı arayasım yok, kotam bitmiyor çünkü, anlamasınlar diye :D

Tahahutu yenilediysen en düşük fiber suan 25. Hizin arıtması lazim.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Film gibi introlar adam kellesi uçurma koparma sahneleri gerçekten yapıyorlar artık bu nedir abi ya. öldürmek ölmek artık yarış gibi milletin psikoloji bozuldu artık

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yenilettim evet, neyse artık. Modem ayarlarında da bi sorun olacağını sanmıyorum çünkü şifresini değiştikten sonra unuttum :D
kapat aç düzelir olmadı resetle yeniden kur huawei hg253s mi? telsiz telefonu bağlayabiliyorsun ona wifi düşmanı onula çalışıyor...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
modemi duvara as daha iyi oluyor optik kabloya dikkat et sakın sökme çok nazik çalışmıyabiliyormuş...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Neymiş o kafanı karıştıran? :)
Msi , Monster , masaüstü arasında gidip geliyorum. Ekşi sözlükte okudum. Msi Ge60'ın kronik fan ve mavi ekran sorunu varmış ama yazılan yorumların tarihi biraz eski. Düzeltilmiştir belki. Ayrıca Msi'nin kasa kalitesi iyi diyenler oldu ama Ekşi'de bayaa kötü yorum yapmışlar. Monster'a gelirsek babamı ikna konusunda bayaa zorlanırım.Hiç duymadığı için soğuk bakar. Masaüstünün derdi tasası yok. Sağolasın [MENTION=425956]Mustafa.Demiral[/MENTION] aklıma yatan bir kasa topladı. Olurda üni'ye gidersem , kiraladığım ebe götürürüm heralde. Ama memlekette de kalabilir .Ee bu seferde bilgisayar lazım olacak. :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Msi , Monster , masaüstü arasında gidip geliyorum. Ekşi sözlükte okudum. Msi Ge60'ın kronik fan ve mavi ekran sorunu varmış ama yazılan yorumların tarihi biraz eski. Düzeltilmiştir belki. Ayrıca Msi'nin kasa kalitesi iyi diyenler oldu ama Ekşi'de bayaa kötü yorum yapmışlar. Monster'a gelirsek babamı ikna konusunda bayaa zorlanırım.Hiç duymadığı için soğuk bakar. Masaüstünün derdi tasası yok. Sağolasın [MENTION=425956]Mustafa.Demiral[/MENTION] aklıma yatan bir kasa topladı. Olurda üni'ye gidersem , kiraladığım ebe götürürüm heralde. Ama memlekette de kalabilir .Ee bu seferde bilgisayar lazım olacak. :D
Ekşi güzel bir kaynaktır ama orada her denilene de kulak asma. Ekşi sözlük hiçbir ...i beğenmene timi diye bir tim var. Arama yerine yaz anlarsın. Marjinal olma çabaları yani çok takma msi iyidir :) Ama bana sorarsan laptopu boşver o fiyata çok güzel kasa toplarsın başka yere de gidersen alır götürürsün :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
notebook candır monster candır msi canan notebook al daha iyi.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ekşi güzel bir kaynaktır ama orada her denilene de kulak asma. Ekşi sözlük hiçbir ...i beğenmene timi diye bir tim var. Arama yerine yaz anlarsın. Marjinal olma çabaları yani çok takma msi iyidir :) Ama bana sorarsan laptopu boşver o fiyata çok güzel kasa toplarsın başka yere de gidersen alır götürürsün :)
Toplama için her şey tamam. İçime de sindi. Bakalım bir yere yerleşirsem yanımda götürürüm o zaman.Olurda seneye kalırsa üniversite , hayal olur bilgisayar işi. :D
[MENTION=304403]Conficker[/MENTION].Balasi Laptop iyi tamam da sorunlarıyla çok uğraşırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...