Staj hakkında bilgisi olan yardım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler ben şuan üni 1. sınıfım 2 senelik iş sağlığı ve güvenliği okuyorum bu yaz 30 iş günü staj yapmam gerekiyor daha önce hiç yapmadım bende neyse tanıdık biri vardı hallettim ama kadın bana kontejan doldu seni yapmış gibi gösterebilirim dedi imza işini halledebilirim dedi bende daha önce hiç yapmadım riske değermi aslında yapmak istiyorumda ramazana denk geliyo ondan sıcak bakmıyorum asıl sorum riske değermi ?

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
günlük olarak düzgün ve mantıklı bir şeyler yazarsan (muhtemelen onu kontrol eden senden sorumlu hocan 1-2 soru sorar) hiç bir sıkıntı çıkmaz tek sıkıntı sen işi öğrenememiş olursun.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
günlük olarak düzgün ve mantıklı bir şeyler yazarsan (muhtemelen onu kontrol eden senden sorumlu hocan 1-2 soru sorar) hiç bir sıkıntı çıkmaz tek sıkıntı sen işi öğrenememiş olursun.

Aman derdim de değil başka işlerim var ramazanda düşünmüyorum zaten ama riske değer mi sizce hani sıkıntı çıkar diye tereddütteyim.Zaten 1-2 resim çekilmeyi falan düşünüyorum inandırmak için.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler bilgisi olan var mı cidden zor durumdayım şuan.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Dediğiniz durum bolumden fakulteye Universiteye gore değişiyor en sağlıklısı sizden onceki sınıflara sorun hocalari araştirin staj hocalarınızı oradan kesin bilgi alirsiniz denetim ne derecede durum nedir diye kolay gelsin

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yaw kardeşim kontrol montrol yok. Ben 50 iş günü olan stajı naylon yaptım ne gelen oldu ne birşey. Staj defterini staj yapan arkadaşımınkı ıle aynı doldurdum verdim. 1 hafta içinde not girildi Geçti yazıyor. Git bir tanıdık yere orda göster.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şunuda belirteyim bizim hocalar ne korkutmuştu 1 gün bile eksik çıkarsa stajınız yanar filan hepsi palavra... Kendi üniversitem için konuşuyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yaw kardeşim kontrol montrol yok. Ben 50 iş günü olan stajı naylon yaptım ne gelen oldu ne birşey. Staj defterini staj yapan arkadaşımınkı ıle aynı doldurdum verdim. 1 hafta içinde not girildi Geçti yazıyor. Git bir tanıdık yere orda göster.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şunuda belirteyim bizim hocalar ne korkutmuştu 1 gün bile eksik çıkarsa stajınız yanar filan hepsi palavra... Kendi üniversitem için konuşuyorum.

Hocam hani benim gittiğim 2 senelik üniversite zaten bu riskide alacağım konuşacağım imza attırcam işte şuan tek sıkıntım ne olacağı daha önce staj hiç yapmadım staj defteri veriyorlarmış ne yazacağım falan hiç bilmiyorum malesef.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Arkadaşların ne yazıyorsa aynılarını yaz doldur.

Hocam bizim sınıfta pek arkadaşlık yok gibi hani 3-4 kişi var sadece koca sınıfta güvenebileceğim ama o kadarda abartı olur şuan tek sıkıntım bu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam bizim sınıfta pek arkadaşlık yok gibi hani 3-4 kişi var sadece koca sınıfta güvenebileceğim ama o kadarda abartı olur şuan tek sıkıntım bu
Hangi bölüm oluyorsan örnek olarak staj defteri doldurma örnekleri google de var araştırma yaparsan bulursun.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hangi bölüm oluyorsan örnek olarak staj defteri doldurma örnekleri google de var araştırma yaparsan bulursun.

Hocam ilk defa yapacağım inanın nefret ediyorum bu staj işlerinden bölümümde iş sağlığı ve güvenliği.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sıkıntı olmaz. Defterini inandırıcı yaz yeter.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler zaman geldi defteri aldım imzalar tamam fakat içimde bi korku var bu konu hakkında ilk defa böyle imzalı bi naylon işi yapıyorum .İşg uzmanını tanıyorum fakat yer hakkında bilgim yok ve yer restorant diye geçiyorum bölümümde işg .Fakat defterde rapor olarak ne yazacağım ne etceğim hala bilmiyorum.Yokmu koca forumda yardım edebilcek ya.

nuri37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler zaman geldi defteri aldım imzalar tamam fakat içimde bi korku var bu konu hakkında ilk defa böyle imzalı bi naylon işi yapıyorum .İşg uzmanını tanıyorum fakat yer hakkında bilgim yok ve yer restorant diye geçiyorum bölümümde işg .Fakat defterde rapor olarak ne yazacağım ne etceğim hala bilmiyorum.Yokmu koca forumda yardım edebilcek ya.

usta yazdıysan bana da bi yollayabilir misin staj dosyasını ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
usta yazdıysan bana da bi yollayabilir misin staj dosyasını ?

Dostum yazdım ama kusura bakma yollayamam ben kendi kafamdan yazdım ufak bir araştırma yaparsan yazarsın en azından bilgin olur