S
SDN Okuru
SDN Okuru
One m8 le g4 arasında kaldım sizin fikriniz nedir m8 in avantajları nedir hala alınabilir mi ?
[video=youtube;U1dYSGcVgf4]https://www.youtube.com/watch?v=U1dYSGcVgf4&feature=youtu.be[/video]
One m8 le g4 arasında kaldım sizin fikriniz nedir m8 in avantajları nedir hala alınabilir mi ?
M9'u hesaba bile katma 4 firma arasndan en berbat olanı kamera konusunda hep berbat ve iyiki guzel bi tasarım yapms hep aynısı (tasarım guzel ama hangi akilsz kullanicilari dinlemeyerek surekli cerceveyi kalin yapar) birde LG ye bak kullaniciyi dusunuyo kavisli yapiyor filan.Arkadaşlar LG G4'ü bilgisayardan kontrol etmek istiyorum. Mobizen diye bir uygulama vardı fakat hata aldım. Aklınızda başka uygulama varmı?
http://forum.shiftdelete.net/lg/417...uygulamasi-ile-baglanti-sorunu-yasiyorum.html Konumda burası göz atabilirsiniz, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Vay be şaka maka adam bildiğin suya koydu ve sonra sorunsuz mükemmel şekilde kullanmaya devam ettim falan diyor
Suyun içine sokucak değiliz elbette ama üzerine su dökülse yada tuvalete falan düşürsek, hemen alsak o süre zarfında dayanması yeticektir 3-5 saniye.
G4'ün rakibi M8 değil M9, bana göre G4 daha iyi bir cihaz. G4'ün rakibi Samsung S6 edge. Oda batarya ve performans olarak bir tık yukarıda söylenilsede performans bakımından oyunlarda aradaki fark gözle anlaşılmıyor, sentetik testlerde önde.
Şarj olarak g4'ü daha iyi bulmuşlar s6'ya göre. G4'ün arayüz akıcılığı optimizasyonu ve stabilitesini çok övdüklerini gördüm yabancı videolarda ( s6 g4 karşılaştırma videolarında )
Kamera olarak G4'de önde. Kısaca M9'u ben beğenmedim. G4 almanızı öneririm.
G4 un tek sevmedigim yani bataryasi o kalinlikta 4000 beklerdim. O zaman rakiplerinden cok cok ustun olurdu ki suan bana gore en iyi cihaz.M9'u hesaba bile katma 4 firma arasndan en berbat olanı kamera konusunda hep berbat ve iyiki guzel bi tasarım yapms hep aynısı (tasarım guzel ama hangi akilsz kullanicilari dinlemeyerek surekli cerceveyi kalin yapar) birde LG ye bak kullaniciyi dusunuyo kavisli yapiyor filan.
Ona not düşmeyi unuttum su geçirmezlik falan yok cihazda denemeyin sakın [emoji16]Arkadaşlar LG G4'ü bilgisayardan kontrol etmek istiyorum. Mobizen diye bir uygulama vardı fakat hata aldım. Aklınızda başka uygulama varmı?
http://forum.shiftdelete.net/lg/417...uygulamasi-ile-baglanti-sorunu-yasiyorum.html Konumda burası göz atabilirsiniz, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Vay be şaka maka adam bildiğin suya koydu ve sonra sorunsuz mükemmel şekilde kullanmaya devam ettim falan diyor
Suyun içine sokucak değiliz elbette ama üzerine su dökülse yada tuvalete falan düşürsek, hemen alsak o süre zarfında dayanması yeticektir 3-5 saniye.
G4'ün rakibi M8 değil M9, bana göre G4 daha iyi bir cihaz. G4'ün rakibi Samsung S6 edge. Oda batarya ve performans olarak bir tık yukarıda söylenilsede performans bakımından oyunlarda aradaki fark gözle anlaşılmıyor, sentetik testlerde önde.
Şarj olarak g4'ü daha iyi bulmuşlar s6'ya göre. G4'ün arayüz akıcılığı optimizasyonu ve stabilitesini çok övdüklerini gördüm yabancı videolarda ( s6 g4 karşılaştırma videolarında )
Kamera olarak G4'de önde. Kısaca M9'u ben beğenmedim. G4 almanızı öneririm.
G4 un tek sevmedigim yani bataryasi o kalinlikta 4000 beklerdim. O zaman rakiplerinden cok cok ustun olurdu ki suan bana gore en iyi cihaz.
Ona not düşmeyi unuttum su geçirmezlik falan yok cihazda denemeyin sakın [emoji16]
En kalın yerleri kastediyorum tabikide denedim ben cihaz super tutusu var tek el bile kullaniyom ustten status barı indiriyorum zaten LG isi biliyor sonlarw dogru inceltiyor yani cift kavis var 2 taraftanda ele guzel oturuyor iste bu yuzden LG 😀Kalınlıkmı? güldürmehiç cihazı eline alıp baktınmı? arka kısmı yanlara doğuru inceliyor mantıken ona koyulacak pil kalın olsaydı oval olması lazımdı.
Hem cihaz gayet ince ve estetik duruyor. Bir kalınlık falan göremedim, elimde hem seramik hemde deri kapaklı g4 var, ikisininde fotoğrafını çeker bugün akşam 10-12 gibi atarım kalınlığı görebilirsiniz.
Ama emin olun G4'ü internette görmek ile gidip gerçekten elinize alıp görmek arasında dağlar kadar fark var.
Şimdi fotoğrafını çeksemde pek bişi değişmeyecek, elinize alıp görmeniz lazım cihazı.
En kalın yerleri kastediyorum tabikide denedim ben cihaz super tutusu var tek el bile kullaniyom ustten status barı indiriyorum zaten LG isi biliyor sonlarw dogru inceltiyor yani cift kavis var 2 taraftanda ele guzel oturuyor iste bu yuzden LG 
Neden?aldım ama memnun değilim
Seneye pil ömrü konusunda büyük gelişmeler olacağını düşünüyorum. Cortex A-72 çekirdeğinin verilerine qualcomm dan bakabilirsin.Bidahaki seneye guzel universite kazanirsam g4 alcam eger g5 cok farkli olursa g5 alcam
Pil ömrü artk cok önemli olmamaya basladı bence tasınabilir bataryalar var hatta arka kapak cıkarılabilir 😀Seneye pil ömrü konusunda büyük gelişmeler olacağını düşünüyorum. Cortex A-72 çekirdeğinin verilerine qualcomm dan bakabilirsin.
Taşınabilir bataryaları sevmiyorum hem erkek olduğumdan dışarı çıktığımda çanta vb. bir şey yanıma almadığım için taşımak sıkıntı çıkarıyor. Genelde otobüs kullanıyorum veya yürüyorum. Çıkarılabilir bataryaya gelince o iş çok can sıkıcı şuan bende yedek bir batarya var ve çok da bir şey değiştirmiyor diyebilirim. Eve gidiyorsun, ilk önce birinci sonra ikinci bataryayı şarj ediyorsun. Zaten ben eve gelmişim yorgunum şarj kablosuna bağlı olup rahat hareket edemediktem sonra ne yapayım yedek bataryayı. Benim fikrim bir telefonum sabah şarjdan çektiğinde seni yatana kadar idare etmesi gerekiyor. Buna ulaşılamadıkça benim için pil her zaman eksiktir.Pil ömrü artk cok önemli olmamaya basladı bence tasınabilir bataryalar var hatta arka kapak cıkarılabilir 😀
Valla G2m var 1 gun gidiyo aksam %40 larda sarja koyuyom 😀Taşınabilir bataryaları sevmiyorum hem erkek olduğumdan dışarı çıktığımda çanta vb. bir şey yanıma almadığım için taşımak sıkıntı çıkarıyor. Genelde otobüs kullanıyorum veya yürüyorum. Çıkarılabilir bataryaya gelince o iş çok can sıkıcı şuan bende yedek bir batarya var ve çok da bir şey değiştirmiyor diyebilirim. Eve gidiyorsun, ilk önce birinci sonra ikinci bataryayı şarj ediyorsun. Zaten ben eve gelmişim yorgunum şarj kablosuna bağlı olup rahat hareket edemediktem sonra ne yapayım yedek bataryayı. Benim fikrim bir telefonum sabah şarjdan çektiğinde seni yatana kadar idare etmesi gerekiyor. Buna ulaşılamadıkça benim için pil her zaman eksiktir.
Eğer lollipopa geçtiysen pil ömrünün azaldığını farketmişsindir. G2 benim bildiğim şarjı en uzun giden telefonlardan biri zaten. G2 nin pil performansını sunan ve oyunlarda da iyi performans sunan bir telefon olsa düşünmeden onu alırım.Valla G2m var 1 gun gidiyo aksam %40 larda sarja koyuyom 😀
Xperia Z2 z3Eğer lollipopa geçtiysen pil ömrünün azaldığını farketmişsindir. G2 benim bildiğim şarjı en uzun giden telefonlardan biri zaten. G2 nin pil performansını sunan ve oyunlarda da iyi performans sunan bir telefon olsa düşünmeden onu alırım.
Z2 nin ekranı beş para etmez ve günümüzdeki işlemcilere göre eski ve güçsüz kalıyor. Z3 için de aynısı geçeli işlemcisi yetersiz. 801in oc ürünü olduğunu ve ısınma sorunu yaptığını da herkes biliyor. Z3te ısı iletimi borusu kullanıldığı için bi çözüm olsa da şunu da bilmen gerekir ki, şarjı iyi gitse de şarj olma süreleri çok uzundur (3-4saat) [emoji6]Xperia Z2 z3![]()
Aynen azalma oldu .Eğer lollipopa geçtiysen pil ömrünün azaldığını farketmişsindir. G2 benim bildiğim şarjı en uzun giden telefonlardan biri zaten. G2 nin pil performansını sunan ve oyunlarda da iyi performans sunan bir telefon olsa düşünmeden onu alırım.
Z2 nin ekrani bes para etmezmi ? Hic kullanmadiniz galiba renkler gayet hos veriyo parlakligida iyi islemci eski demissiniz g2 den daha yeni islemci 801 kullaniyo isinma var ancak isinmayan telefon yok g2 de ben 70 dereceyi goren gordum forumda z2 nin sarj olma suresi uzun olabilir ancak 1 gunde bitirmek cok zor 8-9 saat civari ekran suresi veriyo z3 ise isinma sorunu cok az isi iletme borusu cok ise yariyo g3 le tangodan yan yana oyun oynadik mobil veri uzerinden g3 yanarken z3 de hafif isinma vardiZ2 nin ekranı beş para etmez ve günümüzdeki işlemcilere göre eski ve güçsüz kalıyor. Z3 için de aynısı geçeli işlemcisi yetersiz. 801in oc ürünü olduğunu ve ısınma sorunu yaptığını da herkes biliyor. Z3te ısı iletimi borusu kullanıldığı için bi çözüm olsa da şunu da bilmen gerekir ki, şarjı iyi gitse de şarj olma süreleri çok uzundur (3-4saat) [emoji6]
Bir şey bilmeden konuşuyorsun arkadaşım yazdıklarımı düzgün oku. Günümüzde şarjı G2 kadar iyi gidip bugünkü telefonların performansını veren cihaz diyorum sen bana gelmiş neredeyse aynı işlemciyi kullanan telefonu öneriyorsun. Bu arada 8-9 saat ekran süresi deyip güldürme beni. Hangi koşullarda ? Uçak moduna alıp parlaklık en düşükte stamina modu açık alarm bile çalışmıyorken mi? Z2 nin ekranı güneşte görünmüyor. Burda gelip fanboyluk yapmaya gerek yok kullanan arkadaşlarım var.Z2 nin ekrani bes para etmezmi ? Hic kullanmadiniz galiba renkler gayet hos veriyo parlakligida iyi islemci eski demissiniz g2 den daha yeni islemci 801 kullaniyo isinma var ancak isinmayan telefon yok g2 de ben 70 dereceyi goren gordum forumda z2 nin sarj olma suresi uzun olabilir ancak 1 gunde bitirmek cok zor 8-9 saat civari ekran suresi veriyo z3 ise isinma sorunu cok az isi iletme borusu cok ise yariyo g3 le tangodan yan yana oyun oynadik mobil veri uzerinden g3 yanarken z3 de hafif isinma vardi
Boş konusuyosun kullanmadan yorum yapma bari g2 ile ayni senede cikmis z2 g2 deb daha hizli ve stabil 8-9 saat kosullarida yaridan biraz az parlaklikta wifi uzerinden face intagram whatsapp seklinde oyunsuz bir dahada bilip bilmeden yorum yapmayin once kullanin.Bir şey bilmeden konuşuyorsun arkadaşım yazdıklarımı düzgün oku. Günümüzde şarjı G2 kadar iyi gidip bugünkü telefonların performansını veren cihaz diyorum sen bana gelmiş neredeyse aynı işlemciyi kullanan telefonu öneriyorsun. Bu arada 8-9 saat ekran süresi deyip güldürme beni. Hangi koşullarda ? Uçak moduna alıp parlaklık en düşükte stamina modu açık alarm bile çalışmıyorken mi? Z2 nin ekranı güneşte görünmüyor. Burda gelip fanboyluk yapmaya gerek yok kullanan arkadaşlarım var.
Bir şey bilmeden konuşuyorsun arkadaşım yazdıklarımı düzgün oku. Günümüzde şarjı G2 kadar iyi gidip bugünkü telefonların performansını veren cihaz diyorum sen bana gelmiş neredeyse aynı işlemciyi kullanan telefonu öneriyorsun. Bu arada 8-9 saat ekran süresi deyip güldürme beni. Hangi koşullarda ? Uçak moduna alıp parlaklık en düşükte stamina modu açık alarm bile çalışmıyorken mi? Z2 nin ekranı güneşte görünmüyor. Burda gelip fanboyluk yapmaya gerek yok kullanan arkadaşlarım var.
Bana kanıt göstersene ? Tezin çürüdüğü zaman konuyu başka taraflara çekiyorsun daha stabil ve hızlı diyorsun tabiki öyle olacak sony nin arayüzü boş bir arayüz stock Android arayüzüne yakın ve bir özelliği yok. Getirisi de stabillik ve pili az tüketmesi. Ama lg ye baktığın zaman özelliklerinin avantajlarının olduğunu görürsün. Kişisel tercih meselesi. Z2nin tam parlaklıkta bile ekranının görülmediğini göz önünde bulundurursak şarjının uzun gitmesini normal karşılıyorum batarya ve arayüz avantajı da var. Ama gelip burda fanboyluk yapma diyorum kardeşim bilmem anlatabildim mi ? Senden kanıt istiyorum bu arada.Boş konusuyosun kullanmadan yorum yapma bari g2 ile ayni senede cikmis z2 g2 deb daha hizli ve stabil 8-9 saat kosullarida yaridan biraz az parlaklikta wifi uzerinden face intagram whatsapp seklinde oyunsuz bir dahada bilip bilmeden yorum yapmayin once kullanin.
Sonunda kullanan biribirşey bilmeden konuşan sensin ki konuştukça batıyorsunz2 ilk çıktığında aldım kullandım Güneşte gayet güzel görünüyordu ekranı parlaklığı açınca hatta bugüne kadar kullandığım en güzel en net ekranlı telefon derim. Film izlemekten zevk alıyordum. Şu an 6 plus kullanıyorum ekranı onunki kadar güzel değil. Ekran parlaklığı yüzde 60 stamina modu açık internet 24 saat açık hiç kapamazdım 6-7 saat de ben ekran süresi alıyordum. Ayrıca ısınması da hiç sıkıntı değildi çeşmenin Altın'da suya sokup soğutuyordum. Banyoda elimden düşmüyordu su geçirmez kulaklığı da vardı. Bir kere donma kasma takılma hiç bi sorun yaşamadım. Tek eksiği yazılımdı kamera yazılımı ki z3+ da onu çözmüşler. 50 kere düşürdüm belki elimden h bi şekilde Kırılma bozulma vs olmadı. Android de Sony yi tek geçerim. Fanboyluk yapan sensin o arkadaş değil. Önce al hele bi kullan sonra yorum yap. Arkadaşı kullanıyormuşda ordan görmüşmüş
Ya bana kanıtla gelin bu işler konuşmayla olmuyor. Ben lg fanı değilim bunu da bilin. Sony nin birçok iyi yanı vardır fakat o stamina modunu açtığın zaman oyun oynayabiliyor musun veya oynadığında şarjı nasıl oluyor ? Sen ekranı iyi olan telefon görmemişsin o yüzden Z2 diyorsun. Telefonda günlük kullanımda 8-9 saat ekran süresi verebilecek hiçbir cihaz yok Türkiyede.birşey bilmeden konuşan sensin ki konuştukça batıyorsunz2 ilk çıktığında aldım kullandım Güneşte gayet güzel görünüyordu ekranı parlaklığı açınca hatta bugüne kadar kullandığım en güzel en net ekranlı telefon derim. Film izlemekten zevk alıyordum. Şu an 6 plus kullanıyorum ekranı onunki kadar güzel değil. Ekran parlaklığı yüzde 60 stamina modu açık internet 24 saat açık hiç kapamazdım 6-7 saat de ben ekran süresi alıyordum. Ayrıca ısınması da hiç sıkıntı değildi çeşmenin Altın'da suya sokup soğutuyordum. Banyoda elimden düşmüyordu su geçirmez kulaklığı da vardı. Bir kere donma kasma takılma hiç bi sorun yaşamadım. Tek eksiği yazılımdı kamera yazılımı ki z3+ da onu çözmüşler. 50 kere düşürdüm belki elimden h bi şekilde Kırılma bozulma vs olmadı. Android de Sony yi tek geçerim. Fanboyluk yapan sensin o arkadaş değil. Önce al hele bi kullan sonra yorum yap. Arkadaşı kullanıyormuşda ordan görmüşmüş
Arkadaşla aynı fikirdeyim. Ayrıca şunu da belirtmem gerek Z2 ve Z3 arasında batarya performansı olarak azımsanacak kadar az bir fark yok. Bunun tek sebebi de genel olarak ekran parlaklığı. Z3 en yüksek ekran parlaklığına sahip telefon 600 nit diye biliyorum. Z3 daha az ısınıyor pilinin daha uzun süre gitmesi lazım. Arada 100 miliamperlik bir fark var. Z3ün şarjının az gitmesinin sebebi ekranıdır (Z2ye göre az) bunu göz önünde bulundurarak konuşun sony önceki hatalarını telafi etmek için o ekranı koydu bu da eski ekranının yetersiz ve parlaklığının düşük olduğunun kanıtıdır. Nedense herkesin Z2 ile sorunu ısınma ve parlaklık.Sony ekranı iyi yapamıyor daha dogrusu aldigi ekranlarda iyi olmuyor nedense ama z2 de ips alindi parlaklik filan bilmiyorum konusamam hakknda ama z1 in ekrani rezalet diyebilirim bu arada g2 ile z2 ayni senede cikmadi.
Aynen z2 ısınıyor zaten z1 in guzel ekrani olsa belkide g2 yerine z1 dusunurdum onuda sadece dusunurdum LG deki yazılım kimsede yok mesela oyun oynarken mesaj yazabiliyosun mesaj uste geliyor ordan yaziyosun.Arkadaşla aynı fikirdeyim. Ayrıca şunu da belirtmem gerek Z2 ve Z3 arasında batarya performansı olarak azımsanacak kadar az bir fark yok. Bunun tek sebebi de genel olarak ekran parlaklığı. Z3 en yüksek ekran parlaklığına sahip telefon 600 nit diye biliyorum. Z3 daha az ısınıyor pilinin daha uzun süre gitmesi lazım. Arada 100 miliamperlik bir fark var. Z3ün şarjının az gitmesinin sebebi ekranıdır (Z2ye göre az) bunu göz önünde bulundurarak konuşun sony önceki hatalarını telafi etmek için o ekranı koydu bu da eski ekranının yetersiz ve parlaklığının düşük olduğunun kanıtıdır. Nedense herkesin Z2 ile sorunu ısınma ve parlaklık.