Witcher 2 grafik sorunu (çizgi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kelt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar merhaba witcher 2 de rahatsız edici bir grafik sorunum var sistemim witcher 3 ü bile açabilecek düzeyde fakat istemediğim şeyler oluyor :S saçma sapan şekiller güneş ve gölge arasındaki çizgilerde oluyor bunu nasıl çözeceğim konusunda yardım ederseniz sevinirim. aida64 ile oyundayken ki durumu da attım bana yardım ederseniz sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 10942Ekli dosyayı görüntüle 10942Ekli dosyayı görüntüle 10943Ekli dosyayı görüntüle 10944Ekli dosyayı görüntüle 10945

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Oyun orjinal değilse bu tarz şeyler doğal. Eğer oyun orjinalse, driverlarınızı silin tekrar yükleyin. Sorun hala devam ederse bunun bir çözümü yoksa yani oyuna özel bir sorun değilse bilgisayara format atın tekrar test edin.

Hala devam ediyorsa sorun donanımsal olabilir. Diğer oyunlarda aynı sorunu yaşıyormusunuz? eğer öyleyse donanımsal sorundur belki.

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
hayır oyun orjinal ve diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. bu oyunda bu sorun ve grafik geç yüklenme sorunu var. ama cs goda da arada ani fps düşmeleri oluyor oyunu silip mi kurayım format mı atayım napmamı önerirsiniz

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar yokmu yardım edecke grafik sürücleri silip geri yükledim şimdi gölgelerde de var bunlardan her yerde var bu çizgiler kafayı yiycem oyunumu silip yükleyim?

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar iyice kötüleşmeye başladı grafikler şimdide bazı yerlerde kötü grafikler çıkmaya başladı bu sorundan anlayan bir kişi yok mu ?

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Witcher 2 optimizasyonu saçma sapan millette çok hata veriyor taş gibi bilgisayarımda kasıyor 3 'ün dünya kadar reklamını yapana kadar 2 'nin optimizasyon sorununa baksalardı.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Witcher 2 optimizasyonu saçma sapan millette çok hata veriyor taş gibi bilgisayarımda kasıyor 3 'ün dünya kadar reklamını yapana kadar 2 'nin optimizasyon sorununa baksalardı.
Hadi ya. Ben de diyorum çok rahat oynamam gereken oyunu neden oynayamıyorum. Oyun sorunlu yani?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Saka bir yana, sisteme göre bazen farklilik gösterebiliyor oyunlar. Witcher 3'ü mesela GTX 980 ile adam akilli oynayamayan adamlar var.

Bende orta ayarlarda olsada hafif kasiyor, ama oyunu etkileyecek derecede degil.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bende lowda bile kastığı oluyordu hiç zevk alamıyordum. Hdd değiştirdim 2 gün önce indirip deneyeceğim inşallah düzgün oynarım.

Kelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Nvidia ondandır :D
Benim kart amd. @Kelt senin kart ne?
gtx970 hocam nvidia

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayır ilk zamanlar olmuyordu chapter 1 de bi başladı giderek kötüleşerek devam ediyor

şimdi bunu düzeltmenin bit yolu yokmu diyorsunuz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gözümü kararttım mod indiriyorum 777 mb lık better texture modu :D hadi hayırlısı