PS4 Oyun tavsiyesi

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. 2 - 3 güne PS4 alacağım ama hangi oyunları alcağımı kesinleştiremedim. Şuan aklımda şu oyunlar var:
- Gta V (çok emin değilim oynayan arkadaşım yok)
- Witcher 3 (hikayesini çok sevdim)
- Battlefield Hardline
- Destiny
- Cod Advanced Warfare
Yaklaşık 750 Tl bütçem var. Cod ve Bf arasında çok düşündüm ikisini de sevdim. Siz de fikir verirseniz sevinirim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Benim PS4'üm yok ama GTA V ve Witcher 3 'ü almanızı öneririm. Özellikle GTA5'in online seçeneği sizi cezbeder.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Merhaba. 2 - 3 güne PS4 alacağım ama hangi oyunları alcağımı kesinleştiremedim. Şuan aklımda şu oyunlar var:
- Gta V (çok emin değilim oynayan arkadaşım yok)
- Witcher 3 (hikayesini çok sevdim)
- Battlefield Hardline
- Destiny
- Cod Advanced Warfare
Yaklaşık 750 Tl bütçem var. Cod ve Bf arasında çok düşündüm ikisini de sevdim. Siz de fikir verirseniz sevinirim.

Gta V için oynayan arkadaşına gerek yok online modda da oynayabilirsin. Bf hiç oynamadım o konuda bişey diyemem.

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanıt için teşekkürler. Gta V almakta tereddüt etmemin sebebi hem arkadaşlarımın alıp da hiç oynamaması hem de online a gelen heists ile bf hardline in benzerliği. Şimdilik gta v i bir kenara koydum. Diğer oyunlar arasından ne önerirsin?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yanıt için teşekkürler. Gta V almakta tereddüt etmemin sebebi hem arkadaşlarımın alıp da hiç oynamaması hem de online a gelen heists ile bf hardline in benzerliği. Şimdilik gta v i bir kenara koydum. Diğer oyunlar arasından ne önerirsin?

Seçeneklerinizden hiçbirini oynamadım ama hepside güzele benziyor. Call of Duty serisi hep aynı şekil. Hangisi oyununu alsan farketmiyor yani.

brobro1312

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seçeneklerinizden hiçbirini oynamadım ama hepside güzele benziyor. Call of Duty serisi hep aynı şekil. Hangisi oyununu alsan farketmiyor yani.
Kesinlike katılıyorum zaten bf ile cod arasında gidip gelmemnin en büyük nedeni o. Bf uzun sürede bşr oyun çıkarıyor ama cod her sene oyun çıkarıyor. Cod aw ne kadar kalitelidir bilemediğim için gidip geliyorum

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KArdeşim 1 aydır ps4 almışım 2 oyunum var.Last Of Us ile The Order 1886.GTA5 almak istiyorum bende ancak online oyun için psn plus şart diyorlar GTA5 içinde psn plus şartı geçerli oluyor mu ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
KArdeşim 1 aydır ps4 almışım 2 oyunum var.Last Of Us ile The Order 1886.GTA5 almak istiyorum bende ancak online oyun için psn plus şart diyorlar GTA5 içinde psn plus şartı geçerli oluyor mu ?

Evet gerekli. Sadece free to play oyunları PSN PLUS üyeliği gerekmeden online oynayabilirsiniz.