S
SDN Okuru
SDN Okuru
Note 4 de temalara nerden giriliyor yaa bulamadım.
Polonya romunun ne kadar farkı var şarj olarak?Pil yüzünden kit kat veya polonya 5.0.1 é geri dönüş yapacağım
Valla 2 senedir kullanıyorum. Spigen de kullandım 75 tl ve 0.15 mm en iyisi. Piyasada 15 20 tl ye satılanlarda var. Her telcide var ancak onlar 0.3 0.4 mm kalınlıkta. Yani bazıları bariz hissediliyor. Para varsa işin piri spigen elbet.Arkadaşlar ekran koruyucusu olarak plastik değil de cam kullanan var mı nereden temiz edebilirim ?
Bana link lazım kardeşim ben sadece cam hissini almak istiyorum naylondan nefret ediyorum çizik dolu jelatın degısme zamanı geldı.Valla 2 senedir kullanıyorum. Spigen de kullandım 75 tl ve 0.15 mm en iyisi. Piyasada 15 20 tl ye satılanlarda var. Her telcide var ancak onlar 0.3 0.4 mm kalınlıkta. Yani bazıları bariz hissediliyor. Para varsa işin piri spigen elbet.
5.0.1. Tr gelmeden Polonyo sürümünü kullanıyordum şarj sürsi Tr dekinden daha iyiydi.Polonya romunun ne kadar farkı var şarj olarak?
Yüzde olarak %10-%15 kadar iyi mi? Ya da daha mı iyi?Bana link lazım kardeşim ben sadece cam hissini almak istiyorum naylondan nefret ediyorum çizik dolu jelatın degısme zamanı geldı.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
5.0.1. Tr gelmeden Polonyo sürümünü kullanıyordum şarj sürsi Tr dekinden daha iyiydi.
http://www.gold.com.tr/dafoni-galaxy-note-4-cam-ekran-koruyucu_u meselaaaaBana link lazım kardeşim ben sadece cam hissini almak istiyorum naylondan nefret ediyorum çizik dolu jelatın degısme zamanı geldı.
5.0.1. Tr gelmeden Polonyo sürümünü kullanıyordum şarj sürsi Tr dekinden daha iyiydi.
Pil yüzünden kit kat veya polonya 5.0.1 é geri dönüş yapacağım
Pil kullanımı atarmisin rica etsem.Ben de hala polonya romu var... pil konusun da çok memnunum ilk yüklediğim de kitkattan daha kötüydü daha sonra düzeldi yada ben alışmaya başladım onu tam anlayamadım... bir de bana bu akşam 190 mb lık bir güncelleme geldi... yükledim çok büyük bi değişiklik fark etmedim açıkcası...
Benimkini görseniz aklınız sasar. 7 saate pil bitiyor .buda benim pil kullanımım nasıl sizce![]()
Kardeş seninki süper sonik bir şey [emoji16]buda benim pil kullanımım nasıl sizce![]()
Ben gece çekiyorum şarjdan.Sabaha kadar %94 e kadar geriliyor.Sonra gün içinde kullanıyorum.Maksimum 3 saat ekran süresi alabildim bugüne kadar lollipop ile.Kitkatta 4 saati geçiyordu.En yüksek 27 saat aldım.Cuma günü saat 9 gibi çektim pazar günü saat 1 de tamamen bitti.%10 dan sonra ultra güç tasarruf modunda idi.%2 kala ekran görüntüsü aldım ve sonra telefonun şarjı bitti.Ekli dosyayı görüntüle 10899Ekli dosyayı görüntüle 10900Benimkini görseniz aklınız sasar. 7 saate pil bitiyor .
Harikaymış bu. Türkiye mi polonya mi 😊buda benim pil kullanımım nasıl sizce![]()
Pil kullanımı atarmisin rica etsem.
Bugün polonya romana geçip pil kullanımını test edicem. İzlenimleri burada paylaşırım.
Temmuzun sonunda gelecek. Hazirana gelmez.En iyi tarafı güncellwmelwr hemen geliyo iPhone gibi o yüzden değiştirmeyi jiç düşünmüyorum... bir de bu haziran sonun da 5.1.1 gelicek diyorlar sence gelir mi ne düşünüyorsun... gelirse 64 bit desteği açılır mı sence
Of fena yemiş.Uyandiktan sonra telefonda yaptığım tek şey forumda takılmak ve şarjin nasıl emildigini hayretler içinde izlemek.
![]()
Daha önceden forumda gördüm hatat forumda görmeden önce sammobile de gördümOf fena yemiş.
Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Geliyor! - ShiftDelete.Net mutlu haberi benden duymuş olun![]()
Polonya ya test için geri geçtim . Bakalım ona göre Tr ye geri döneceğim.Valla bendede polonya romu çabuk bitiyordu. Bu arada sma mobile de 5.1.1 temmuz sonu ağustos başı dağıtılacak geyiği var. Doğruysa yine polonua yada rus romuna geçecez 😂😂😂😂