Lg G4 Ucuza nasıl alınır?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
lgg4official.jpg

Özellikler de bunlar http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php

Optimus G telefonum var artık telefonu en iyi yapan firmanın LG olduğuna karar verdim :D Herkesin kendi fikri samsungculara, applecılara saygı duyuyoruz :)
Ben bu telefonu alacam ama bende ne kadar değeri var ona karar veremedim :D 2200tl hayatta vermem :D Ucuza telefon nasıl alınır ? Biraz ipuçları alalım sizlerden :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bekleyeceksin. LG zaten agresif fiyatlandırma yapıyor. G2 ve g3 de hızlı bi şekilde fiyat düştü mesela. G4 en basta 2500 liradan giriş yapmıştı ama tepki gelince 2200 e düştü. LG bu tur şeylere önem veriyor ve benim dusuncem bu telefon da düşecek çok zaman geçmeden. O yüzden beklemek lazım. Onun haricinde bi taktik gelmedi aklıma :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
lgg4official.jpg

Özellikler de bunlar http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php

Optimus G telefonum var artık telefonu en iyi yapan firmanın LG olduğuna karar verdim :D Herkesin kendi fikri samsungculara, applecılara saygı duyuyoruz :)
Ben bu telefonu alacam ama bende ne kadar değeri var ona karar veremedim :D 2200tl hayatta vermem :D Ucuza telefon nasıl alınır ? Biraz ipuçları alalım sizlerden :)
kardeşim tr den alcaksan düşmesini bekliceksin ama yurtdışından mesela g.koreden getirtebilirsen belki daha ucuza gelir ama diğer ülkelerden getirtirsen daha pahalıya gelir euro ve dolar yüksek çünkü... ben beyenmedim ayrıca g4 ü baktım ama beyenmedim s6 çok daha iyi duruyor..

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
2-3 aya çıkar paralel ithalat garantili ürünler daha ucuz olur ayrıca lg fiyatı hızla düşürüyor bekleyeceksin başka çare yok

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ucuza alınmaz pahalı pahalı al :D
adamlar güzel telefon yapmış birz kazansınlar da 5. yi çıkarmaya yürekleri olsun.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bekleyeceksiz 2000 1800 e duser en fazla diye dusunuyorum G3 yada G2 de alabilirsin , Z3 compact ta iyidir.